inzerce, prodej, prodám, bazar

Závaží do hodin

Kategorie: Umělecké předměty

Nabízím závaží do hodin, povrch mosaz, uvnitř olovo. Odběr Střední 67, Královo Pole. Pouze telefonický kontakt, na SMS a emaily nemohu reagovat.
Závaží do hodin
Podobné inzeráty
FOTOMAGNETKY. TIPY NA DARKY VALENTÝN
Veselé vzpomínky jsou nejsilnějším faktorem, který ovlivňuje uvolňování hormonů radosti. Paměť automaticky reprodukuje emoce, které osoba na fotografii v daný okamžik prožívala, a tento pocit štěstí a radosti spojí je s Vámi. Vytvořte sobě nebo svým blízkým zaručenou dávku pozitivity a štěstí pro každý den. Po zadání objednávky jsou magnety okamžitě vyrobeny. Je možné si jej vyzvednout (Praha 10) do 2 hodin. Pokud jste zapomněli na důležité datum nebo svátek - nebojte se, dárek zorganizujeme včas! Express doručení po Praze do 5 hodin - 150 korun Doručení po Praze do 24 hodin - 100 korun Doručení po CR do 48 hodin (Při objednávce do 12:00) - od 1000 korun - zdarma
Starožitné talíře a závaží a různé
Po dědovi, keramický ozdobný nástěnný talíř o průměru cca 24cm, dálé dřevěný tác s motivy, závaží a retro dekorace na zed. cena dohodou, tel , Zlín
Závaží k hodinám
Prodám závaží k hodinám nebo jako dekorací. Cena 150 Kč.
3D grafické hodiny H1 80 x 80 cm
Grafické hodiny na lakované desce velikosti 80x80 cm. Návrh pracuje s elementem času, jednotlivé linie jsou sekládány do číslic nebo slov, vždy v sudých hodnotách. Linky jsou navíc výškově rozdílné a dávají obrazu tak vetší plasticitu. Uprostřed je do obrazu zakomponován hodinový strojek. Podklad hodin je vyroben z lakované desky PerfectSense Premium Matt, která je precizně ohraněna s transparentním lepidlem. Linky jsou vyráběny z materiálu pěněné desky PVC, které mají velmi jemnou a pravidelnou strukturu jádra a výbornou pevnost. Linky jsou ručně řezány a lepeny na lakovanou desku. Nedílnou součástí obrazu jsou drobné nedokonalosti nařezaných a lepených částí. S ohledem na vyšší váhu hodin je v zadní části připevněn kovový držák a dále distanční kolíčky pro odstup od zdi kvůli hodinovému strojku.
Hodiny sloupkové na baterii
Prodám repliku sloupkových hodin na baterii. Výška 60 cm, šíře 32 cm, hloubka 12 cm. Cena 5.900 Kč. Alabastrové sloupky. Jen osobní odběr.
Kolorizace černobílých fotek
Zdravím, rád bych vám nabídl službu profesionální kolorizace černobílých fotografií. Cena dohodou, samozřejmě platí, že čím více fotografií, tím méně za každou. Všechny zakázky vyřídíme do 24 hodin od zadání. V případě zájmu prosím napsat do zpráv, děkuji :).