inzerce, prodej, prodám, bazar

Zatemňovací závěsy

Kategorie: Ostatní

Prodám za cenu 300 Kč dva zatemňovací závěsy (rozměry 300 cm délka; šíře 235 cm).
Zatemňovací závěsy
Podobné inzeráty
Jemně zatemňovací závěsy MAJGULL
Prodam zatemnovaci zavesy MAJGULL kari zluta (Ikea: 1 pár. Zavesy maji upravenou delku, takze rozmer kusu cini 175 x 143 cm (delka x sirka). Temer nepouzivany jako novy, misty jsou uvolnene nitky na zadni strane v tunylku na garniz (viz foto). Lze i zaslat. Puvodni cena 1490 Kc / par.
Zatemňovací závěsy
Prodám krásné závěsy 1,4x2,5m mám od každého vzoru cca 50ks , možné předání okr. Prachatice. závěsy na okna, hotelové závěsy
Robot na závěsy/bluetooth
Robot na závěsy Robot SwitchBot Curtain U Rail 2 přemění vaše závěsy rázem na chytrá zařízení. S Robot SwitchBot Curtain U Rail 2 budete roztahovat a zatahovat závěsy prostřednictvím mobilní aplikace bez nutnosti vstávat z pohovky. Samozřejmostí je také naplánovaní časů, kdy se mají závěsy samy roztáhnout či zatáhnout. Robot SwitchBot Curtain Rod 2 utáhne až 8 kg zátěže.
Zatemňovací závěsy
Nové zatemňovací závěsy Riccardo (Moebelix) nakonec nevyužiji. Upravená délka na 233 cm. Řasící páska, možnost zavěsit i na tyč (skrytá poutka). Mám dva kusy. Cena za kus 400,- Kč.
Dětské zatemňovací závěsy 2 ks nové
Prodám nové růžové zatemňovací závěsy s motivem Barbie do pokojíčku pro malé slečny. Kvalitní,pevná látka , saténový vzhled. Ve skutečnosti ještě krásnější než na obrázku. Na horním okraji mají tunel na provlečení na tyč. Šířka 150 cm, výška 167 cm. Sada obsahuje 2 kusy na obě strany okna. Platba předem, poštovné ČP 99 Kč, Zásilkovna 79 Kč. Na dobírku pouze po zaplacení poštovného 170 Kč, zbytek po převzetí. Osobní převzetí možné.
Zatemňovací blackoutové závěsy délka 270-300
krásné a dlouhé zatemňovací závěsy délka 270-300 (jsou založené) x 90cm 2ks barva červená cihlová zcela zatemní okna