inzerce, prodej, prodám, bazar

Zásobník na ubrousky - vysokokapacitní výprodej

Kategorie: Ostatní

zásobník na ubrousky systému N4
kapacita zásobníku 900 ubrousků
materiál: ABS plast
barva: černá
rozměr: 57,5 x 20 x 34 cm


Vysokokapacitní zásobník na ubrousky, ideální pro restaurace s omezenou obsluhou a velkou návštěvností. Tento moderní zásobník dávkuje ubrousky po jednom, zajišťuje lepší hygienu a v porovnání s tradičními systémy výdeje ubrousků ze zásobníků snižuje spotřebu minimálně o 25 %.
Sloupová konstrukce je nenáročná na prostor na ploše stolu
Možnost připevnění na stěnu umožňuje rychlou stálou instalaci
Zásobník je vyroben z odolných materiálů, které se snadno čistí a snižují čas potřebný na údržbu, a tudíž i mzdové náklady.
Displej AD-A-Glance slouží jako reklamní plocha pro propagaci vašich produktů a oslovuje hosty.


Cena 990 Kč bez DPH
Dávkovače + náplň skladem.



Vhodné do: hotel, restaurace, resort, hospoda, bufet, jídelna, penzion, fast food, kavárna, fresh bar, mobilní občerstvení, stánek, a jiné.
Zásobník na ubrousky - vysokokapacitní výprodej
Podobné inzeráty
Mix věcí na svatbu
Bílé ubrousky - 50ks, fialové pevné ubrousky - 49ks, ubrousky s levandulí - 19ks, ubrousky s květinou - 15ks, ubrousky celkově 160 Kč. Ozdoby na auto: Sada obsahuje 2x šerpu do V na kapotu auta - s přísavkami a 27x mašle na kliky, zrcátka aut nebo ozdobení židlí atd (4 mašle mají ustřihlou stužku na upevnění, ale nic zásadního). Cena za celek, použito cca 20 minut, takže téměř nové.
Zásobník na papírové ručníky, ubrousky a mýdlo/ dezinfekci
Zásobník na papírové ručníky 1 ks cena 300,-Kč/ks zásobník na ubrousky 2 ks cena 150,- Kč/ks zásobník na mýdlo/dezinfekci 1 ks cena 150,- Kč/ks + náplň 50,-Kč/ks Možnost vyzvednout v do dohodě v pracovních dnech od 9:00 do 16:00 Praha 4 - Kunratice
Velikonoční ubrousky a kapesníky
Ubrousky a kapesníky. Dvoje ubrousky načnuté, použité max. 2 ubrousky, jinak ostatní je nové. Celý komplet je za 100,- Kč.
Zásobník na papírové ubrousky TORK
Prodám nový zásobník na papírové ubrousky TORK, k dispozici 2 ks, cena za kus
Sumka Q na 1 a 2 zásobník SA vz.58
Prodám dva kusy Sumky Q na 1 zásobník na 30 nábojů pro útočnou pušku SA vz.58 - kus za 300 Kč a jeden kus Sumky Q na 2 zásobníky SA vz.58 za 400 Kč. Ve velmi dobrém stavu - viz. fotky. Cena je dána + balíkovna 65 Kč nebo zásilkovna za 80 Kč. Osobní předání možné v Klatovech. Popis: Sumka Q na 1 zásobník na 30 nábojů pro útočnou pušku SA vz.58. Zásobník je v sumce jištěný kulatou gumou s gumovým úchytem pro snadný úchop i v rukavicích. MOLLE vazba pro upevnění dalších sumek je našita i na čelní straně sumky. Sumka se upevňuje pomocí popruhů, které jsou našity na zadní straně a jsou přizpůsobeny k upnutí na MOLLE i UV vazbu. Sumka má následující rozměry: - výška: 15,5 cm - šířka: 9 cm - tloušťka: 3 cm Sumka Q na 2 zásobníky na 30 nábojů pro útočnou pušku SA vz.58. Zásobník je v sumce jištěný kulatou gumou s gumovým úchytem pro snadný úchop i v rukavicích. MOLLE vazba pro upevnění dalších sumek je našita i na čelní straně sumky. Sumka se upevňuje pomocí popruhů, které jsou našity na zadní straně a jsou přizpůsobeny k upnutí na MOLLE i UV vazbu. Sumka má následující rozměry: - výška: 15,5 cm - šířka: 16 cm - tloušťka: 3 cm
UBRUS+ UBROUSKY
Nabízím krásný bílý nový,sváteční,damaškový ubrus dovezený z ciziny s ubrousky N e o b v y k l ý r o z m ě r : 3,25 x 2,10 a ubrousky 70x70. Krásný dárek. Cena+pošt Opravdu neobvyklá souprava