inzerce, prodej, prodám, bazar

zasklení balkónu

Kategorie: Okna

Prodám zasklení balkónu ( bezrámový systém),
sklo - barva bronzová 3ks (rozměr v.149 x š.83,5cm x tl.6cm), vrchní a spodní kolejnice (délka 252 cm )
zasklení balkónu
Podobné inzeráty
Zasklení balkónu/terasy
Prodám zánovní sadu na zasklení balkónu nebo terasy. Jedná se o 4 posuvná okna a 2 vodící lišty (horní a dolní). Rozměry oken (v cm): výška 151,5 x šířka 76,5. Délka lišty 298 cm. Pouze osobní převzetí v Cítolibech u Loun. Cena: 6.000 Kč.
Zasklení balkonu 2,5 m
Prodám zasklení demontované z balkónu šíře přibližně 2,7 m, včetně desky z polykarbonátu na zakrytí zábradlí. Rozměry oken: 141×87 cm 2×, 141×81,5 1×, malé okno 144×20 cm, lišty 2,5m×5,5 a 8cm. Stáří 16 roků.
zasklení balkonu
zasklení balkonu 4ks,rozměry cca 146x140..pouze okna
Zasklení balkónu
Prodám kompletní zasklení balkónu. Dva kusy posuvných skel v rámu. K dispozici včetně spodního dílu k opláštění zábradlí (polykarbonát lexan). Velmi dobrý stav. Původní cena 30 000kč.
zasklení balkonu
posuvné čelní a pevné boční zasklení
Hs portál hliník 3000x2200mm trojsklo profil Ultraglide.
Systém o zvýšené tepelné izolaci určený pro konstruování posuvných a zdvižněposuvnýchkonstrukcí. Posuvné a zdvižně-posuvné konstrukce UG, jsou díky svým užitným vlastnostem určeny pro rodinné domy, apatrmány, individuální zástavby, hotely. Systém přízpůsobený nejnovějším požadavkům na tepelnou izolaci, estetiku abezpečnost. Dostupná konstrukční řešení: UG bezprahové řešení, UG – úhlové spojení křídel 90°, Monorail. Díky svým parametrům systém UG umožňuje projekci konstrukcí o velkých rozměrech posuvných křídel: maximální rozměry konstrukce výška křídla Hs=3300 mm, šířka křídla Bs=3200. Charakteristika: - stavba konstrukce: rám: systém 3, 5 a 7 komorový - možné konstrukce dvou, tří a čtyřprvkové na základě dvoukolejnicového systému - profily jsou přizpůsobené k montáži kování s ručním tak automatickým posuvem - široký rozsah zasklení (dvojsklo, trojsklo) - systém je přizpůsoben nejnovějším požadavkům v oblasti tepelné izolace: v systému jsou použité termické můstky šířky 22 mm a 28 mm obohacené příměsí ze skelných vláken, tepelné vložky do profilů a tepelné vložky pod zasklení vylepšují tepelný komfort; dostupné možnosti: UG verze, UG, UG i+ - systém umožňuje konstruování nadrozměrných prosklení, což přináší světlo do prostoru a usnadňuje jejich uspořádání, při zachování stability, funkčnosti a vzdušného designu.