inzerce, prodej, prodám, bazar

Zarámovaný obraz na plátně Nürburgring

Kategorie: Ostatní

Prodám již zarámovaný obraz s tratí Nürburgring.
Obraz je na pět dílech o velikostech:
40x60cm 2x, 40x80cm 2x, 40x100cm x1
Je možnost odeslat kurýrem PPL anebo na dobírku Zásilkovnou nebo Českou Poštou.
Zarámovaný obraz na plátně Nürburgring
Podobné inzeráty
Obraz na plátně
Prodám krásný obraz, je ve 100% stavu na plátně, s názvem,, ŽITO,, (reprodukce) obraz je v rámečku (š 78 v 46cm) a ještě pak zarámovaný je š 89 v 57 cm. Upřednosťuji osobní předání se slevou na dopravu, jinak platba předem na účet, před odesláním na dobírku.
Obraz zarámovaný PUZZLE RAVENSBURGER princezny
Prodám velice pěkný TOP STAV, na zakázku profesiálně zhotovený zarámovaný obraz, PUZZLE RAVENSBURGER s motivem známých Disney postaviček (Šípková Růženka, Kráska a Zvíře, Sněhurka a 7 Trpaslíků...). Puzzle byl mnou koupený dárek do dívčího interiéru, který jsem sama pouze 1x složila, slepila a odnesla do profi rámovací služby. Zhotovená dekorace do dívčího pokoje má moderní stříbrný rám se sklem o rozměrech d.99cm x v.34cm. Doporučuji, vhodné i jako dárek, TOP STAV. Cena 280 Kč (jen cena rámování byla 317 Kč????), preferuji osobní předání nebo zaslání s platbou předem na účet+doprava. Můžete volat i SMS , příp. (manžel).
Obraz na plátně
Prodám nový obraz 60x40cm, kupovaný u Matějovský povlečení. Obraz je na 100% bavlněném plátně na dřevěném rámu. Obraz je lehký, snadno k upevnění na stěnu. Původní cena 890 Kč, nyní 490 Kč. Osobně Praha, případně i Zásilkovnou při platbě předem.
Zarámovaný plakát Emy Srncové
Zarámovaný plakát Emy Srncové, perfektní stav rozměr 90x60 cm
Obraz - dřevěný rám ( uvnitř puzzle )
Zarámovaný obraz z puzzlí. Dřevěný rám dělaný na zakázku v Lyře. Rozměry 72 x 51,5 cm. Druhý obraz na fotce je také k prodeji.
5-dílný obraz slunečnice na plátně
5-dílný obraz slunečnice na plátně Na plátně Visel nám v ložnici, kde bývá po celý den polosero, nevybledle barvy, bez vad Rozměry: 40x80 cm 2x 20x60 cm 2x 40x40 cm hloubka 2cm