inzerce, prodej, prodám, bazar

Zaramovane puzzle pejsek a kočička

Kategorie: Doplňky

Rozměr 63 x 88 cm. Zaramovane a zasklenne puzzle. Pouze osobní odběr v Rebesovicich nebo v Brně.
Zaramovane puzzle pejsek a kočička
Podobné inzeráty
Zarámované svítící (luminiscenční) puzzle - pobřeží
Prodám zarámované svítící (luminiscenční) puzzle o velikosti 100 dílků s motivem pobřeží. Puzzle se přes den za pomocí denního světla "nasvítí" a ve tmě pak po určitou dobu svítí (viz. foto). Osobní předání nebo zaslání prostřednictvím Zásilkovny. Po domluvě osobní předání možné také ve Frýdku-Místku.
Zarámované puzzle 500 dílků - podmořský svět
Prodám zarámované puzzle o velikosti 500 dílků s motivem podmořského světa. Osobní předání nebo zaslání prostřednictvím Zásilkovny. Po domluvě osobní předání možné také ve Frýdku-Místku.
Zarámované puzzle 500 dílků - děti
Prodám zarámované puzzle o velikosti 500 dílků s motivem dětí. Osobní předání nebo zaslání prostřednictvím Zásilkovny. Po domluvě osobní předání možné také ve Frýdku-Místku.
zarámované puzzle
Puzzle složené a zarámované a zasklené rozměr 62 x86 cm. nemám kam pověsit. Osobní odběr, při posílání by se rozbilo sklo. Při rychlém jednání 250,-
Puzzle staré lodě parník plachetnice Ravensberger
Prodám Puzzle Ravensberger včetně kliprámu (sklo + překližka). Puzzle NElepené, což znamená, že lze pohodlně rozložit a zase složit. Puzzle jsou z doby největší slávy této zábavy. Hotová dekorace na zeď - velmi pěkná barevnost a nálada obrazu. Kliprám je neporušený, nikde neštíplé sklo, rovnou pověsíte na zeď. Z toho důvodu pouze osobní převzetí. Případně mohu poslat pouze puzzle za 400 Kč na dobírku, že je nasypu do obálky, ale to se, si myslím, nevyplatí. Počet dílků: 1000 (25x40ks) Rozměr obrazu: 440x675mm Rozměr kliprámu: 500x700mm
Obrazy malované na papyrus zarámované
Prodám 2 krásné obrazy originál malované na papyrus. Obrazy jsou zarámované. Cena 800,- Kč za kus. Pouze osobní odběr v Brně.