inzerce, prodej, prodám, bazar

Zápich do svatebního dortu

Kategorie: Ostatní

Prodej bez svetylek. Ja mela v dortu se svetylkama, ale lze pouzit i bez. Doprava do 17.2 za 1 Kc pres ppl
Zápich do svatebního dortu
Podobné inzeráty
DORTY NAROZENINOVÉ / SVATEBNÍ / DĚTSKÉ
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla DĚTSKÉ/ NAROZENINOVÉ/ SVATEBNÍ dorty na zakázku za lidové ceny. Všechny dorty jsou vláčné a nikdy nejsou přeslazené. Používám na výrobu dortů jen ty nejlepší suroviny. Na typu, velikosti a stylu dortu se určitě vždy domluvíme. U dětských dortů je možné zakomponovat do dortu také hračky(viz foto), takže dítě má kromě dortu i nějakou hračku na památku na narozeniny. DÁLE NABÍZÍM také SVATEBNÍ DORTY VČETNĚ SWEETBARU (sladkého rautu). Již jsem dělala několik svateb a vždy s maximální spokojeností CENA x KVALITA. V případě zájmu od dort nebo sladký raut k jakékoli příležitosti mi neváhejte volat na tel: 105894 nebo napište na e-mail: dortickyodnikol@ U dortů je možný pouze osobní odběr v Teplicích. DORTY NAROZENINY DORT CUKRÁRNA DORTÍKY SVATEBNÍ DORT RAUT SWEETBAR SLADKOSTI
Svatebni zapich do dortu Mr&Mrs
Prodam novy nepouzity zapich do dortu, akrylovy zlaty. Koupen jako nahradni, ale nebyl treba. Osobni odber Castolovice (Litomysl)/ plus cena postou v dopise.
Zápich, Hák, Svatební cesta
Hák, zápich na lucernu nebo kytku. Výška 133cm, po zápich 103. Možno vyrobit dle přání průměr 8mm.
Velikonoční mechový zápich - vajíčko
Velikonoční dekorace - zápich vajíčko mechové. Výška 12cm, tloušťka až 3,5cm.
Velikonoční mechový zápich - zajíček
Velikonoční dekorace - zápich zajíček mechový. Výška 16cm, tloušťka až 4,5cm.
Dortový zápich
Zapich na dort z 3D tisku - číslo se jménem na přání. Hledáte vhodnou dekoraci na narozeninovy dort? S našimi dekoracemi vyladíte narozeninovou oslavu k dokonalosti. Vytiskeneme vám libovolnou kombinaci číslice a jména. Pro jednoduchost domluvy nabízíme prozatím pouze barevnou kombinaci a styl písma podle předlohy na fotografii. Barva čísla je jemná kremová a písmo zlaté - fotografie odpovídají. Před samotnou výrobou zápichu posílám obrázky 3d modelu ke kontrole. Vše pro maximální spokojenost. Po domluvě je možné i různé variace s větším počtem číslic nebo slov a další speciality. Těšíme se na objednávky. Dodání je cca 2 týdny(většinou spíše týden). Cena zahrnuje náklady na tisk, materiál i grafické práce. Doručení zásilkovnou nebo předání v Plzni.