inzerce, prodej, prodám, bazar

Zápasnická obuv Adidas HVC vel. 40

Kategorie: Vše ostatní

Prodám zápasnickou obuv HVC velikost 40. Málo používané, jako nová. PC 1550,- Kč.

Zápasnická obuv HVC patří mezi váhově nejnižší modely z nabídky značky adidas. Díky nízkému profilu tohoto modelu je tato bota využitelná napříč celým spektrem bojových sportů a umění.

Podrážka je ohebná a je lepená, zároveň nezanechává na umělých površích žádné šmouhy. Zavazování je na tkaničku a jeden suchý zip v oblasti kotníku. Velká část boty je vyrobena z prodyšného materiálu, který dobře odvětrává - odvádí nadbytečnou teplotu.
Zápasnická obuv Adidas HVC vel. 40
Podobné inzeráty
Zápasnická obuv Adidas
Prodám zápasnickou wrestlingovou obuv Adidas adizero, nová nepoužitá, nesedí velikost. Velikost viz foto Možné přiblížit do Prahy
Zápasnické boty ADIDAS HVC vel. 38
Prodám zápasnické boty vel. 38 použité dvakrát.
Sportovní, běžecké boty ADIDAS 4D RUN 1.0, jako nové
Prodám jednou použité sportovní boty Adidas. V záruce do 18.6.2023. Odkaz na nové zboží: OBUV ADIDAS 4D RUN 1.0 2543,52 Kč 5299,00 Kč Colour: Glow Blue / Cloud White / Solar Red Velikost: 46 2/3 Množství: 1 Číslo položky: FW1231 V případě dotazů mne neváhejte kontaktovat pouze na email bouda3@, odpovím obratem. Osobní převzetí je možné v Praze 9. Případně je možné zaslání přes zásilkovou. Inzerát platí do smazání.
Nová Dámská běžecká obuv Asics gel - Nimbus vel.38
Nová Dámská běžecká obuv Asics gel - Nimbus vel.38 (24 cm) Více na webu Původní cena 4950,- Špičková tréninková neutrální obuv v omezené edici v bojových japonských barvách s bezpečnostní odrazkovou technologií. Podešev je konstruována ze dvou různých pěn, mezi kterými jsou polštářky gelu. Bezešvý svršek je velmi příjemný a funkční. Prémiová kvalita s nejpohodlnější konstrukcí je zárukou správného tréninku. Model Nimbus nese jméno dle nadýchaných oblaků v atmosféře, což připomíná jeho pohodlnost. Tato obuv je ideální jak pro zodpovědného začátečníka, tak pro zkušeného maratonce.
Taneční boty Beata LAT vel. 37
Prodám taneční obuv od české značky JFDance pro latinskoamerické tance, jak pro profesionální tanečnice, tak pro účastnice tanečních kurzů. Svršek ze saténu tělové barvy dává obuvi decentní vzhled, změkčená podrážka poskytuje dostatečné pohodlí a nastavitelný pásek umožňuje připevnit obuv ke kotníku nebo okolo nártu. Podpatek 85 mm, velikost boty 5,5 (37). V ceně je i kartáč na obuv a pytlík na obuv.
Dětská sportovní obuv Adidas, vel. 34
Prodám dětskou sportovní obuv Adidas vel. 34, protiskluzová podrážka, jako nová, bez poškození, bez škrábanců.