inzerce, prodej, prodám, bazar

zapalování magneto KATEK

Kategorie: Veteráni

nabízím k prodeji funkční zapalování magneto Katek pro jednoválec info na tel.

Inzerát platí do smazání
zapalování magneto KATEK
Podobné inzeráty
bezkontaktní zapalování pro motocykly Jawa a ČZ
Nabízím bezkontaktní zapalování pro motocykly Jawa a ČZ, jednoduché tranzistorové zapalování pro jedno- a dvou- válcové motory. Díky vhodně dimenzovaným součástkám se jedná o spolehlivý a bezúdržbový produkt. Před uvedením do provozu proběhlo měření elektrických hodnot na osciloskopu tak, aby vyhovovalo všem provozním stavům. Zapalování bylo také dlouhodobě testováno za extrémních teplot. Výhody: Jednoduchá instalace, spolehlivost, teplotní stabilita, bezúdržbovost, stoprocentní zaměnitelnost za klasické kontakty. Podmínky montáže: - přivedení vodiče 15/54 (plus pól) do motorové skříně(0,5mm^2) - ukostřen mínus pól akumulátoru - pro napětí 6V i 12V  Jawa, CZ, Kyvačka, Panelka, Pérák, Jawa-CZ, Jawa 175, Jawa 250, Jawa 350, zapalování, bezkontaktni zapalovani, tranzistorove zapalovani, ekektronicke zapalovani, bezkontaktní zapalování, tranzistorové zapalování, ekektronické zapalování, bezkontakt cena: Jednoválcové provedení 1300 Kč Dvouválcové provedení 1400 Kč video: Bližší informace telefonicky (po 16:00) nebo formou odpovědět na inzerát (kdykoliv)
Bezkontaktní zapalování KTM do Pionýra (Jawa 50) top kvalita
Prodám nové bezkontaktní zapalování KTM upravené pro pionýra. Zapalování nemá světelné cívky, díky čemuž klade menší odpor například oproti Vape. Světelné cívky NENÍ možné přidat. Pionýr NEBUDE SVÍTIT! Rozdíl váhy rotoru oproti vape je přibližně 1/3 je vidět z fotek. Další výhodou je statická hodnota předstihu, čili bez progrese předstihu. Rotor zapalování má upravený kužel tak, aby pasoval na kliku z pionýra a pod stator je vytočena duralová podložka. Pro upnutí je použito originálních upínek. Zapalování pasuje do motoru bez jakýchkoli úprav.Montáž je jednoduchá, přidám montážní návod, podle kterého to nastaví i má přítelkyně. Jawa 50, bezkontaktní zapalování, tuning, úpravy pionýra, Pionýr, závodní zapalování, zapalování KTM
zapalování, magneto jawa bizon 250
Prodám kompletní zapalování, magneto jawa bizon 250. Včetně relé, stav viz foto. bez záruky na funkčnost
Díly na Magneto Zapalování Stator Rotor JAWA 250 / 350
Prodám nové originální díly na magneto zapalování rotor a stator. Pouze prodej celé sady 1x rotor, 3x stator všechno nové originál PAL Magneton. IHNED k odběru/zasílám i poštou + cena poštovného. Nebo Platba předem na bankovní účet. Poštovné dle tarifů České pošty.
Magneto Bosch ZU 2
Prodám automobilové dvouválcové magneto Bosch ZU2. Tváří se jako levotočivé, ale není odzkoušené. Jeden plastový držák uhlíku je ulomený. Případně vyměním za levotočivé dvouválcové magneto na motocykl - nejlépe Bosch nebo BTH.
Magneto ČZ 150 C po renovaci TOP
K dispozici magneto má céčko po renovaci,zesílené magneto previnute cívky nový kondenzátor ,izolace ,odzkoušeno mám i samotné VN cívky 150 C,pérák spinacka janeček,stadion,cívky do spinacky pulitra vše originál previnute v top kvalitě . Koukněte i na mé další inzeráty.