inzerce, prodej, prodám, bazar

Zapalování

Kategorie: Příslušenství

Zapalování sovětské výroby v zachovalém stavu, raritní exponát.
Zapalování
Podobné inzeráty
Obal na bezkličkové zapalování Yamaha skútrů
Silikonový obal na bezkličkové zapalování pro Yamahu skutr N-max, X-max, T- max pro všechny modely co mají bezklíčkové zapalování.
Prodám ruční autovysavač do zapalování
Prodám nový, nepoužitý ruční autovysavač. Vysavač funguje přes zapalování. Poslouží pro snadné a rychlé odstranění drobků či drobného bordelu na sedácích apod. Obsah: 400ml, výkon 12 V. Možnost osobního předání v Otrokovicích.
Zařízení SE 075,  elektronický dojezd pro 4okna
Mám 2ks. Mám na chalupě, možno k vyzvednutí kousek od Vlašimi, nebo dovezu do Prahy, os.odběr Hovorčovice(Praha-východ). Poštovné 89,-, zásilkovna 69,-. Našla jsem na půdě, po tátovi, třeba se bude někomu hodit, cenu nabídněte.. Modul slouží pro automatické dovírání elektrických oken při zabezpečení (uzamčení) vozidla. Elektronické obvody modulu zajišťují kontrolu pohybu okna a při dosažení krajní (uzavřené) polohy automaticky odpojí pohon, takže nedochází ke zbytečnému zatěžování motorů. Obvody z bezpečnostních důvodů zajišťují také automatické vypnutí pohonu při mechanické detekci překážky vdráze okna. Pokud je zapnuto zapalování, je funkce modulu deaktivována.Modul je určen pro nejběžnější typ elektrických oken s uzemněnými motory ovládanými kladným napětím.Ovládání modulu se provádí zápornými nebo kladnými impulsy. Popis vodičů:šedý – kladnývýstup při zavíráníze spínače k 1. motoru hnědý– kladný silový impuls pro zavření k1. motorumodrý – kladnývýstup při zavírání ze spínače k 2. motoru zelený –kladný silový impuls pro zavření k2. motoružlutý – kladnývýstup při zavírání ze spínače k 3. motoru žlutočerný–kladný silový impuls pro zavření k3. motoru fialový –kladný silový impuls pro zavření k4. motoručervený–napájecí napětí +12Včerný– zem růžový- kladnývýstup při zavírání ze spínače k 4. motoru oranžový - +12V zapalování bílý – negativní aktivace automatického dovírání bíločerný – pozitivní aktivace automatického dovíráníUpozornění: pokud jsou elektrická okna ve vozidle již vybavena přídavnými elektronickými moduly je nezbytné připojovat modul SE 075 vždy přímo před elektromotor a nikdy ne mezi ovládací spínače a elektronické moduly. Modul je vybaven potenciometrem pro nastavení max. proudu elektronické ochrany motorů. Pokud se okna nedovírají úplně, pootočte potenciometr jemně proti směru chodu hodinových ručiček. Pokud je zavírací čas moc dlouhý, pootočte potenciometr na opačnou stranu.Technické parametry:napájecí napětí: 12 VSSspotřeba vklidovém stavu: 0 mAproudová zátěž výstupů: max. 10 A zavírací čas: max. 10s
Prodej nového originálního klíče zapalování pro Audi A6c5
Prodej nového originálního klíče zapalování pro Audi A6c5
Rádio WV RCD 360 PRO Apple Carplay / Android auto v češtině
Bezmechanikové Autorádio RCD 360 PRO určené do velké škály vozů koncernu VW Group s bezkonkurenční multimediální výbavou. Na místo CD mechaniky nabizí jedinečné spojení s telefonem formou Apple Carplay nebo Android Auto s možností zrcadlení aplikací včetně navigace. Mobil lze spojit také přes bluetooth pro pohodlné telefonování i bezdrátový poslech hudby. Dále nabizí kvalitní FM tuner, přehledné dotykové ovldání, USB vstup i slot na SD karty. V zásadě se jedná o jednoduché autorádio s nadstandardní multimediální výbavou. Oproti starším modelům RCD 330 / 340 má novější software s českým menu, kratší tělo a nemá AUX vstup. Pokud vás již štvou různé náhrády v podobě čínských nekvalitních autorádií, je toto správná volba. - kvalitní RDS tuner s přehlednou volbou předvoleb - barevný dotykový displej velikosti 6,5" - červené podsvícení tlačítek - zesilovač 4x45 W - české menu - slot na SD karty - USB vstup - podpora formátu MP3 a WMA - podpora zrcadlení smartphonů formou Apple CarPlay / Android Auto - tlačítko APP pro rychlý vstup do režimu zrcadlení telefonu - integrované bluetooth handsfree - Soft-Clipping (korekce při vyšší hlasitosti, eliminuje zkreslení zvuku při maximální hlasitosti) - can-bus komunikace s vozem - podpora ovládání multifunkčním volantem - zobrazuje graficky originální parkovací senozory - vstup pro parkovací kameru - autorádio lze zapnout i při vypnutém zapalování - bez vložení klíčku - Auto off (v případě vypnutého zapalování se rádio po 1h samo vypne) - podporuje připojení VAG / VCDS autodiagnostikou vč. nastavení přístroje dlouhým kódováním - krátké tělo pro bezproblémovou instalaci - zajímavá náhrada za starší autorádia VW RCD200, RCD310 a další - shodná velikost Rádio je nové. Záruka na funkčnost. Platí do smazání.
Denní svícení Škoda Fabia 2004-2008
Prodám denní svícení pro škoda fabia. Velice jednoduchá instalace, stačí jen vyměnit rámeček za tento s denními světly. Vysoce svítivé 4 x LED 1W na světlo Výborná svítivost. Funkce automatického zapnutí / vypnutí Po zapnutí zapalování se světla zapnou, při vypnutí zapalování se automaticky vypnou. Světla se vypnou i při zapnutí parkovacích světel. Vodotěsné exteriérové provedení, kovové tělo Homologace dle vyhlášky ECE R 87 Kvalitní kabeláž a vodě odolné konektory Na funkčnost záruka. kurír GLS +130Kč prohlédněte si i další inzeráty, možná Vás něco zaujme