inzerce, prodej, prodám, bazar

Zánovní Profi Zmrzlinová Prodejna Točené Zmrzliny

Kategorie: Ostatní

Prodáme zmrzlinový stánek včetně kompletního vybavení pro provozování točené zmrzliny, vlastní limonády a ledové tříště.

Stánek je pro provoz zkolaudován, provozován dvě sezony.

Jedná se o na míru vyrobenou buňku KOMA s rozměry 6m x 2,5m (projektovou dokumentaci můžu zaslat mailem)

Buňka je kompletně vybavena kamerovým systémem, zabezpečením, připojením k WIFI, WC pro personál, úklidová místnost s výlevkou, šatna pro zaměstnance, zádveří, na míru dělaná kuchyň, ve všech místnostech elektro topení (možnost provozovat jinou činnost v zimě)

Vybavení:
Kuchyň na míru dle potřeb Hygienické stanice
Profesionální pětipákový zmrzlinový stroj Polaren se třemi komorami, žádná čína
Tříšťovač Cesk
Výrobník Sody (sodobar)
Kávovar
Kasa + platební terminál na karty
Lednice velká, lednice malá, mrazák, mikrovlnná trouba, ohřívače vody, vše viz foto
Kompletní rozvod elektriky a vody včetně měřících zařízení
Venkovní markýza, zakázkově vyráběný nápis ZMRZKA nad stánkem, pevnostní roleta, nějaké drobnosti, cedule atd součástí

Vše v zánovním stavu, stačí naložit, složit a otevřít:)...Vše schváleno (stavební úřad, hasiči, hygiena)

Více info na telefonu, lepší osobně s prohlídkou.

Cena je za kompletní vybavení a buňku, tak jak je na foto.

Dopravu po dohodě zařídím.

Platba pouze hotově bez možnosti odpočtu DPH

Možnost spolupráce a přesunutí stánku k Vám..vše na domluvě

Prosím pouze volejte
Zánovní Profi Zmrzlinová Prodejna Točené Zmrzliny
Podobné inzeráty
Stánek na prodej  točené zmrzliny, prodejní stánek
Prodám nový stánek na prodej točené zmrzliny. Rozměr stánku je 2x3m, stánek je kompletně vybavený elektroinstalací a rozvody vody. Více info sdělím po telefonu. Uvedena cena je bez DPH. Podobné: zmrzlina, točena zmrzlina, občerstvení, prodejní stánek, mobilní stánek.
Prodám ocelové točené schody
Predám oceľové točené schody. Otočenie o 180°, výška cca 250cm, v prípade záujmu zmeriam presne. Nákladka zadarmo. Volať môžete každý deň do 22.00 Tel. +421 940 300 393 Pozri aj ostatné inzeráty schody, schodiste, tocene,
Tescoma Della Casa zmrzlinovač
Se zmrzlinovačem Della Casa jednoduše a rychle připravíte až 750 ml vynikající zmrzliny.Vynikající pro snadnou přípravu domácí zmrzliny.Recepty pro přípravu domácí ovocné, smetanové, čokoládové, tvarohové a jogurtové zmrzliny i sorbetu uvnitř balení.Ve zmrzlinovači DELLA CASA lze snadno a rychle připravit i lahodné ovocné, smetanové, čokoládové, tvarohové a jogurtové koktejly. Při přípravě ledových koktejlů promíchávejte zmrzlinovou směs ve zmrzlinovači nejvýše 15 minut do požadované hustoty nápoje. Stačí nádobu namrazit, vlít od ní připravenou směs, 1520 minut promíchávat a hotovo!Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, mrazicí nádoba ze zdravotně nezávadného hliníku.Top stav.
Pronájem komerční Ostatní, 17㎡ Havířov 73601
V zastoupení klienta nabízíme k pronájmu prostory k podnikání o ploše od 17 do 68m2 v administrativně-obchodní budově s možností využití jako kancelář, prodejna, provozovna služeb, a podobně. Prostory se nachází ve druhém nadzemním podlaží budovy a byly využívány jako ordinace. V ceně nájmu jsou dvě propojené místností a podíl o velikostí 1/2 ze společné místností, která slouží jako čekárna pro pacienty. Využití jako ordinace není podmínkou. V budově je také vrátnice a před budovou k dispozici parkovací plocha. V budově se nachází zubní ordinace lékařů, malé operační sály (zubní), zubní laboratoř, zubní rentgen, praktický lékař, gynekologie, neurologie, oční ordinace, prodejna optiky, pobočka České Spořitelny, kancelář pojišťovny, podniková prodejna SEMAG, maso-uzeniny, prodejna mobilů a příslušenství, stínící technika, firma na počítačové systémy a jiné. Přístup je možný 24hod denně. Objekt zajištěn ostrahou. Doporučujeme prohlídku.
Prodej, komerční/činžovní dům, 250 m2, Poštovní 342, 46841 T
Prodej, komerční/činžovní dům, 250 m2, Poštovní 342, 46841 Tanvald, Jablonec nad Nisou [ID 44616] Hledáte zajímavou investiční příležitost na skvěle dostupném místě v podhůří Jizerských hor? Dům, který Vám nabízím, najdete v městě Tanvald, 20 minut autem od horského městečka Harrachov a 18 minut od Jablonce nad Nisou. Dům s komerčními prostory v přízemí (prodejna zmrzliny, pizzerie, bar, zázemí), kanceláří (2. NP) a 2 byty o dispozici 3+kk (2. NP) a 3+1 (3.NP) má pozemek o výměře 263 m² a užitnou plochu cca 250 m². Kousek od domu najdete veškerou občanskou vybavenost. Cca 50 metrů od nemovitosti se nachází vlaková zastávka, která nabízí pravidelná spojení na trati Liberec - Szklarska Poreba. Dům prošel v posledních letech postupnou rekonstrukcí, takže nejsou zapotřebí žádné větší počáteční investice. Navíc se nabízí kompletně zařízený. Na pozemku je prostor pro parkování 2 osobních automobilů. Rekonstrukce: 2015 - bar, toalety 2018 - kancelář 2020 - opěrné zdi, základová deska za domem 2020 - provozovna (prodej zmrzliny) 2020 - plynový kotel Pokud Vás tato investiční příležitost zaujala, neváhejte mě kontaktovat a domluvíme si termín osobní prohlídky, kde Vám představím nemovitost i veškeré podrobnosti včetně informací o výnosovém potenciálu (pro varianty krátkodobého či dlouhodobého pronájmu). Rád s Vámi proberu i možnosti financování včetně zajištění nejlepších podmínek na trhu. Cena: 5 995 000 Kč včetně provize RK Náklady na bydlení: 12000 Možnost hypotéky: Ano Typ domu: patrový Velikost domu: atypický Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Velmi dobrý Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: centrum obce Okolní zástavba: obchodní a obytná Poloha objektu: samostatný Podlaží celkem: 3 Plocha pozemku: 263 Užitná plocha: 250 Voda: dálkový vodovod Plyn: plynovod Topení: lokální plynové Kanalizace: veřejná kanalizace Komunikace: asfaltová Zařízený: ano Bezbarierový: Ne Půdní vestavba: Ne Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ne Garáž: Ne Parkovací místo: Ano Výtah: Ne Datum nastěhování: 01.05.2022 Rok rekonstrukce: 2020 Elektřina: 230V
ZMRZLINOVÝ STÁNEK VYBAVENÝ
Prodám kompletně vybavený stánek na prodej točené zmrzliny a ledové tříště s dlouhodobým nájmem místa v Bruntále na ulici Zeyerova .Stánek je zavedený s historií. Výbava stánku: zmrzlinový stroj Gelmatic 500PM,tříšťovač Ugolini 2MT 2x10litrů,ohřívač teplé vody, internet, kamerový systém, elektroměr, vodoměr atd. Další informace poskytnu vážným zájemcům po telefonu. DOHODA MOŽNÁ