inzerce, prodej, prodám, bazar

Zaměstnání u domácích a exot

Kategorie: Ostatní

Náplň práce: příprava krmení, krmení zvířat, ošetřování zvířat a dohled nad jejich zdravotním stavem.
Podíl na rozvoji ranče, úklid, čištění a údržba prostorů pro zvířata (výběhů, kotců, klecí, zimovišť, voliér, terárií) a vybavení přípravny + skladových prostorů. Pracovní doba pondělí - pátek 7:00 -15:30 hodin + 2 víkendy v měsíci.

Co od Vás očekáváme: SŠ vzdělání se specializací na chov zvířat, zootechniku nebo veterinární obor. Manuální zručnost, fyzickou zdatnost, chuť pracovat, aktivní a zodpovědný přístup k plnění pracovních povinností. Kladný vztah ke zvířatům, spolehlivost, samostatnost, organizační schopnosti, zodpovědnost, vstřícnost, pečlivost a odolnost proti stresu.

Co Vám dá výhodu: praxe a znalost problematiky chovu zvířat, vlastní zkušenosti s chovem zvířat, řidičský průkaz.

Co nabízíme: zajímavou, samostatnou a zodpovědnou práci na hlavní pracovní poměr, přátelský kolektiv, příjemné pracovní prostředí, příspěvek na stravování, nájemní byt 2+1 přímo v areálu.

Plat: 130 Kč/hodina čistého.
Nástup od 1.4.2023.

Svůj životopis zašlete na e-mail: ranc.exotika@


Zaměstnání u domácích a exot
Podobné inzeráty
Vakuovací sáčky do vakuových baliček
Vakuovací sáčky do všech typů vakuových baliček a strojů jak komorových tak i externích (domácích). Nabízíme sáčky hladké, vroubkované, varné, vroubkované rolky, sáčky smrštitelné, v různých rozměrech a sílách, vyráběné z německé folie nejvyšší kvality.Všechny naše spotřební materiály pro vakuové balení a vaření jsou průhledné, aby umožňovaly okamžité rozpoznání baleného produktu, odolné, aby se eliminovalo riziko perforace a zaručily vysokou bariéru proti kyslíku a vodní páře, šetrné k životnímu prostředí a omezující dopad na životní prostředí díky použití inovativních materiálů, které umožňují získat minimální tloušťky a vysokou odolnost, což výrazně snižuje použití plastů. Jsou vyrobeny z polyamidů (PA) a polyethylenu (PE) a vyrábějí se z certifikovaných plastů, BPA FREE, v plném souladu s požadavky na bezpečnost a vhodnost potravin stanovenými normami Evropské unie. Jsou k dispozici v různých formátech a hmotnostech a na požádání i se speciálními a potištěnými fóliemi, odolávají také rychlému ochlazování při vysokých teplotách a následné regeneraci tepla. Hladké sáčky (55mic, 65mic, 70mic, 90mic, 120mic, 140mic, 150mic) Hladké varné sáčky (90mic) Smrštitelné sáčky (45mic, 52mic) Embosované (vroubkované) sáčky (90mic, 105mic) vhodné do všech domácích vakuovaček Embosované (vroubkované) rolky (105mic) vhodné do všech domácích vakuovaček Varné sáčky embosované (vroubkované, 105mic) Všechny nabízené sáčky jsou skladem a okamžitě k odeslání. Ceny v eshopu. Vyrobíme i jiné rozměry sáčků dle požadavku zákazníka. Zasíláme do 24 hod přepravní službou. Více na
Odpovědný zástupce - garant agentury práce
Hledáme odpovědného zástupce pro provozování personální agentury. Smlouva na VPP, formou home office - možnost práce kdekoliv v ČR. Časově nenáročné bez nutnosti někam dojíždět. Podmínkou je VŠ a 2 roky praxe při zprostředkování zaměstnání, nebo SŠ a 5 let praxe ve zprostředkování zaměstnání (s praxí v agentuře práce nebo na úřadě práce). Přivýdělek vhodný i pro důchodce nebo maminku na MD.
mechanik, autoelektrikář, opravář Ostroměř, Hořice, Nová Pak
Rodinná firma s dlouholetou tradicí hledá do dílny v Ostroměři mechaniky, autoelektrikáře a opraváře kolejových vozidel kontakt: p. Ošťádal email: info@ MECHANIK, opravář kolejových vozidel plat 40 000,- - 50 000,- Pracovní náplň: opravy kolejových vozidel a údržba techniky, opravy železničních postřikovačů, obsluha postřikovacího zařízení na kolejovém vozidle, služební cesty (2 měsíce v roce), Podmínky: Výuční list v technickém oboru: elektro, strojní, železniční, dopravní. Časová flexibilita. Výhodou: Uživatelská znalost práce na PC, řidičský průkaz B, Anglický jazyk, maturita - předpoklad karierního růstu, papíry na VZV. Nabízíme: Stabilita zaměstnání a ojedinělost oboru v ČR, pátý týden dovolené, služební telefon, rozmanitá práce, příspěvek na životní pojištění, možnost karierního postupu. Možnost rekvalifikace na pozici strojvedoucí. AUTOELEKTRIKÁŘ, mechanik plat 45 000,- - 55 000,- Pracovní náplň: Opravy a instalace elektronických obvodů kolejových vozidel a technologie selektivní aplikace pro agrochemii. Údržba techniky, opravy elektrických obvodů, železničních postřikovačů, obsluha postřikovacího zařízení na kolejovém vozidle, služební cesty (2 měsíce v roce), Podmínky: Vzdělání v oboru elektro, časová flexibilita, řidičský průkaz B Výhodou: Uživatelská znalost práce na PC, řidičský průkaz B+E, Anglický jazyk, maturita - předpoklad karierního růstu, papíry na VZV. Nabízíme: Stabilita zaměstnání a ojedinělost oboru v ČR, pátý týden dovolené, služební telefon, rozmanitá práce, příspěvek na životní pojištění, možnost karierního postupu. Možnost rekvalifikace na pozici strojvedoucí.
Hledám zaměstnání
Hledám zaměstnání, věk 37let, OZZ, řidič vzv, manuálně zručný, Písek, Tábor,
HLEDÁM ZAMĚSTNÁNÍ
Hledám zaměstnání JEN jako pěší pracovník... HPP na část. úvazek(max 5 hod. denně) jsem v inv. Důchodu 2. St. , bez ŘP!!!!! více po tel. Jsem z Prahy 17 ideálně v rozumné vzdálenosti. Mám ÚSO a další vzdělání a kurzy, rád bych pracoval jako pěší v terénu..např. kurýr nebo pracovník pro úřady, školy, velkoobchody, apod. musím mít pohyb!!! Jsem schopný, spolehlivý, dochvilný a loajální. Úlevy od úp! PROSÍM JEN O PŘÍMÉ ZAMĚSTNAVATELE!!!
Práce a zaměstnání
Koukněte na facebokovou stránku kde nabízime různá zaměstnání Especialy you