ZAMLUVENO Vyvalovačka těsta RS 600
Kategorie:
Potravinářské stroje
Vyvalovačka těsta RS 600, r.v.1985, zcela funkční, dobrý stav.
El. připojení: 380 V
Plně rozložený stroj má cca 340 cm. Mezi těmito rozvalovacími plochami o šířce cca 80 cm je ústrojí, které měří 125 cm a na šířku má 40 cm.
Rozměr rozvalovacích ploch je 80 cm.
El. připojení: 380 V
Plně rozložený stroj má cca 340 cm. Mezi těmito rozvalovacími plochami o šířce cca 80 cm je ústrojí, které měří 125 cm a na šířku má 40 cm.
Rozměr rozvalovacích ploch je 80 cm.
Podobné inzeráty
Práce děličky těsta vypadá tak- těsto se vloží do násypky (70 nebo 140L), pak stroj rozdělí těsto nasátím do válce, jehož vnitřní objem lze regulovat a automaticky jej vyjme na dopravní pás - velmi přesné dělení bez poškození a stlačení nejcitlivějším možným způsobem, jemněji než rozdělení rukou. Stroj a bunkr na těsto jsou vyrobené z nerezové oceli. Hmotnostní dělení lze snadno nastavit od 50 do 1200 gramů dle velikosti pistu, viz tabulka níže. Výkon do 40 kusů za minutu (2400 ks/hod) - nastavitelná rychlost dělení - manuální (20-40 kus/min) nebo digitální plynulá regulace otáček a váhy, s počítadlem vyrobených kusů. Zabudovaný dopravník vynáší klonky těsta přímo do vykulovačky.
Dělička těsta - je to v podstatě návratnost investic za dobu kratší než 1 rok a skutečná úspora mezd.
Naše děličky těsta eliminují velmi obtížnou lidskou práci rozdělením těsta s velmi vysokou přesností. Díky modernímu navržení pístu a dělicímu systému válců neunaví těsto a nepoškodí jeho strukturu. Dnes může dělička a vykulovací stroj snadno nahradit tři a více lidí v jedné směně. Když jste jednou vyzkoušeli toto zařízení pro vaše zaměstnance v pekárně, bude vám velmi těžké odmítnout moderní technologie zpracování těsta, protože budete již znát skutečný účinek vašeho pocitu samostatnosti a svobody.
U klasických strojů se používá hodně oleje na mazání mechanických součástek, proto je nutné velmi často kontrolovat jeho čistotu a hladinu v nádrži. Střední pekárny spotřebují přibližně 15 litrů oleje za týden na stroj. Poškození těsnění, pístů a válců je u tohoto typu strojů běžným problémem.
Dělička těsta SOLOBAKER má speciální systém mazání kapáním pro válec a píst, a systém filtrování oleje, což přináší perfektní ekonomické výsledky. Spotřeba oleje snížena o 60%. Stroj má navíc standardní alarm hladiny oleje, takže obsluha nikdy nezapomene na jeho doplnění. Je to jednoduchý a spolehlivý stroj.
Naše stroje Vám ihned ušetří pracovní sílu a čas. Čistota, spolehlivost, snadná obsluha a spokojenost.
Dělička těsta v základní verzi - manuální regulace rychlosti a váhy, bunkr 70L
Nabízím nový kuchyňský stroj spirální hnětač
těsta pizza, chleba a jiné včetně hodně tuhých
Hnětač těsta
Technologis 20L
záruka 2 roky
cena včetně DPH obsah 20L(cca10-12kg těsta)
vaha 80kg dvě rychlosti 125 a 250ot/min
otáčky mísy 10 nebo 20 /min
Motor 400V 0,75KW rozměry 680x410x860mm
Bezpečný stroj s bezpečnostními čidly a EU licencí CE
Také nabízím tyto stroje
s obsahy 10L 20L 30L 40L 50 L 60L 70 L 130 L
Výrobce: Technologis
Záruka 2 roky
Doručení: Paletová přeprava PPL
Technické údaje: Spirální hnětač těsta 20 L pevná díže
Napětí: 230V nebo 400V dle vašeho výběru
Výkon: 0,45/0,85 kW / 50Hz
Otáčky míchadla: 230V - 125 ot. / 400V - 250 ot. /min.
Otáčky díže: 230V - 10 ot. / 400V - 20 ot. /min.
Objem kotlíku: 20 litrů / 10 kg
Rozměry: 680x370x730 mm
Váha: 80 kg
Popis:
- výborný pomocník pro malé provozy, cukráře, kuchaře, pizzerie a pekárny
- stroj slouží pro přípravu lehkých a těžkých těst jako pizza, pirožky, bagety, langoše, chléb a knedlíky
- specialista na všechny těsta včetně tuhých
- nezbytné pro každé kvalitní těsto je důležité, aby se díže otáčela a těsto bylo protahováno
- kvalita těsta, rychlost zpracování a finální výrobek je vždy lehce rozpoznatelný mezi kuchyňským robotem a spirálním hnětačem
- velice silný a zároveň bezpečný stroj včetně bezpečnostních čidel, centrální STOP
Cena včetně DPH plátci možnost odpočtu
Prodám Použitá dělička těsta těsta značky Daub
až 20 kg těsta
funkce viz. video
specifikace výrobce
PopisDaub Robocut 2 R20 je inovativní a spolehlivý hydraulický automatický dělič těsta šetrný k těstu. Společnost Daub Bakery Machinery, založená v roce 1902, získala mezinárodní pověst pro kvalitu a inovace. Se sídlem v Nizozemsku navrhují, konstruují a vyrábí prémiové pekařské vybavení, které je i nadále milováno pekaři po celém světě.
R20 je navržen tak, aby byl kompaktní, uživatelsky přívětivý a snadno se udržoval. Dělič těsta Daub Robocut 2 R20 s vnitřním kroužkem z vysoce kvalitní nerezové oceli a dělicím kotoučem potaženým teflonem je vysoce odolný a navržený tak, aby vydržel.
Vlastnosti a výhodyTlačítka pro ovládání jedním dotykem, stisknutí a rozdělení jediným dotykemAutomatický pracovní cyklus zahrnuje automatické uvolnění víka na konci cyklu, automatické ukončení a zkrácení doby cykluNavrženo pro náročné každodenní použitíKapacita těsta 4kg-20kgAž 1900 kusů za hodinuKulatá dělicí komoraOcelový dělicí kotouč s teflonovým povlakem, nerezové nože, nerezový vnitřní kroužekFunkce automatického zvedání čepeleKolečka pro snadnou mobilitu při čištění a údržběPozitivní zamykací západka pro zajištění posuvu pro bezpečnost obsluhySpecifikaceRobotcut R20 T2Kapacita těsta: 4-20 kgMísa na těsto: 470 mm (⌀) x 120 mm (h)Dělící mřížka: 20 kusůHmotnostní rozsah: 200g-1000g kusůNapájení: Třífázové, 400-415V, 50Hz, 1,1kW, 5pin, 10ampérová zástrčka.Rozměry: 620 mm (š) x 620 mm (h) x 1200 mm (v)Hmotnost: 345 kg
Cena + DPH.
Telefonická domluva od 8-16 hodin, po-pá, děkuji. Po domluvě možnost zaslat. K. G4764
Vyvalovačka těsta patří mezi profesionální gastro vybavení, které šetří váš čas s přípravou pizzy. Automaticky tvaruje těsto pro přípravu pizzy, chleba, koláčů atd. Vyznačuje se snadnou obsluhou a vysokou kvalitou konstrukce. Mechanické nastavení tloušťky těsta je možné od 0 – 5mm. Vyvaluje těsto na pizzu od průměru 26 - 40 cm. Vlastnosti: Průměr pizzy 26 - 40 cm, šikmý horní válec, převodový systém, tloušťky volitelné na obou válcích, tloušťky nastavitelné od 0 do 5 mm, transparentní ochrana plexiskla pro maximální bezpečnost. Hmotnost 37 kg, průměr pizzy 26 - 40 cm, hmotnost těsta 210 - 700 g. Cena netto.
LINE-UP (základní konfigurace):
1) LAMINOVACÍ FORMOVACÍ STROJ s gilotinovým řezáním.
2) PLNIČKA
3) MEMBRÁNOVÝ NŮŽ - dělení
Kapacita až 9000 (ks/hod.)
Rozměry - 6300x680x1600 (mm). Hmotnost - 700 (kg)
1 - LAMINOVACÍ A TVAROVACÍ STROJ
V první fázi prochází těsto třemi stupni laminování, aby se následně zlepšila struktura těsta, kterým plnicí šnek plní pás těsta, poté se těsto s náplní stočí do trubky, která v závislosti na typu výrobku prochází řezací membránou nebo gilotinovým řezem. Stroj může být vybaven zařízením na sypání mouky nebo potírání těsta olejem. Mezi válcovacími mechanismy jsou umístěny senzory pro automatickou kontrolu přívodu těsta a řízení rychlosti válců, aby se zabránilo hromadění těsta. Všechny procesy jsou plně automatické. Stroj se ovládá pomocí dotykového displeje. Součástí tohoto stroje je gilotinový nůž. Ovládání pomocí elektromagnetické spojky, rychlost lze nastavit na dotykovém displeji;
Šířka pásu na těsto 280 mm, šířka výstupního dopravního pásu 380 mm.
Instalovaný výkon:
Tvářecí stroj - 3,6 kW
Gilotinový nůž - 0,4 kW, šířka nože - 200 mm
Rozměry - 5300x680x1600 mm, hmotnost - 380 kg
2 - Podavač šneků (horizontální nebo vertikální)
Určeno pro měkké výplně. Je vybaven šnekem umístěným uvnitř plnicí násypky a umožňuje efektivní dávkování náplní s vysokou vlhkostí. Lze z něj vyrábět náplně, jako je dušené zelí, marmeláda, tvarohové náplně, mleté maso atd.
Instalovaný výkon: horizontální -0,4 kW, vertikální - 0,75 kW
Rozměry: 400x620x1450 (mm)
Hmotnost: 130 (kg)
3 - MEMBRÁNOVÝ NŮŽ - dělení
Stroj je navržen tak, aby rozdělil vytvarovanou trubičku těsta s náplní uvnitř na jednotlivé homogenní výrobky se současným uzavřením konců. V tomto případě se těsto nepoškodí a náplň se rovnoměrně rozloží do středu. Rychlost odřezávání membrány a rychlost dopravníku lze nastavit samostatně. Dopravník je vybaven zařízením pro zvedání pásu během řezání.
Kapacita od 10 do 150 výrobků/min.
Rozsah dělení od 10 do 600 g
Průměr vstupu těsta: 80 (mm)
Instalovaný výkon: 0,4 (kW)
Rozměry: 1100x600x1350 (mm)
Hmotnost: 180 (kg)
Více na
Nabízím novy spirálový hnětač těsta.
Výborný pomocník pro malé provozy, cukráře, kuchaře, pizzerie a pekárny. Stroj slouží pro přípravu lehkých a těžkých těst jako pizza, pirožky, bagety, langoše, chléb a knedlíky. Specialista na všechny těsta včetně tuhých. Nezbytné pro každé kvalitní těsto je, aby se díže otáčela a těsto bylo protahováno, kvalita těsta, rychlost zpracování a finální výrobek je vždy lehce rozpoznatelný mezi kuchyňským robotem a spirálním hnětačem. Velice silný a zároveň bezpečný stroj včetně bezpečnostních čidel, centrální STOP.
Technické údaje: Spirálový hnětač těsta 10L
TECHNOLOGIS
Napětí: 230V nebo 400 V dle vašeho požadavku
Výkon: 0,4 kW / 50 Hz
Rychlost: 1
Otáčky míchadla: 230V - 193 ot/min
Otáčky míchadla: 400V 132-193 ot/min
Otáčky díže: 230V - 19 ot/min
Otáčky díže : 400V 13 - 19ot/min
Objem díže: 10 litrů / 4,5 kg hotového těsta
Rozměry: 713x300x635 mm
Váha: 82 kg
Zašlu na dobírku přes PPL