inzerce, prodej, prodám, bazar

Zakrslý Teddy beránek

Kategorie: Králíci

Prodám samicí s PP. Vhodná na chov a výstavy buď jako mazlíček. Barva bílá
Zakrslý Teddy beránek
Podobné inzeráty
Zakrslý beránek
Prodám krásná miminka zakrslých beránků.Maminka je zakrslý teddy beránek a táta zakrslý beránek minilop.Králíčci jsou vymazlení dětma.Ps:pán/paní co mi psal/a na hnědého kralíčka se kdyžtak ozvěte.Omylem jsem si na Vás vymazala telefon tak nemám jak odepsat.
Vymazlení zakrslý králíčci - beránek, teddy, rex, minilop
Nabízíme k odběru krásné mazlivé králíčky. Odběr již možný. Králíčci zvyklí na děti a mazlení, učeni čistotě. Především jako úžasní mazlíci i k dětem a do rodin. Někteří vhodní i na chov, vybraní jedinci pak na výstavy, jiní do hopu. Možnost zakoupit kompletní vhodné vybavení - stránky Chov Penegrimus. Dopravu je možné zajistit téměř kamkoliv. Jsme od Mladé Boleslavi. Cena kralíčků je 1100-2500kč. Vybraní levněji. Jakékoliv dotazy ráda zodpovím ve zprávách. Prosím jen sms, nemohu v práci zvedat telefon. ... teddy, minilop, beránek, beran, krátkouchý, kráskosrstý
Zakrslý teddy králík
Nabízím k rezervaci čistokrevné teddy králíčky s krásnou hustou srstí z hobby chovu Teddy Legends. Váha v dospělosti se pohybuje kolem 1 kg. Králíčci jsou chovaní uvnitř. Do nového domova s sebou dostanou rodný list a krmení do začátku (lze vystavit i VP). S chovem ráda poradím. Cena závisí na typu a váze prcka. Možná doprava po trase Frýdek-Místek - Brno. Podrobné informace zašlu emailem.
Zakrslý teddy bílý modrooký
Po dlouhé úvaze nabízím samičku plemene zakrslý teddy bílý modrooký (registrovaná s rodokmenem ČSCH ) Samička je stará 6 měsíců odchovaná doma. Je zvyklá na běžnou manipulaci, česání a stříhání drápků. Má kvalitní srst, proto nemá takové tendence se dredatět. Samička je můj odchov, původně jsem si ji chtěla nechat do chovu, nakonec si ale myslím, že bude vhodnější jako mazlík do rodiny. Upřednostním zájemce o mazlíka, do chovu si myslím že se nehodí, je velice drobná. Na odběr nespěchám, v případě zájmu ráda zodpovím dotazy a pošlu aktuání fotky.
zakrslý teddy bílý modrooký s PP
Po zrušené rezervaci nabízím samičku plemene zakrslý teddy bílý modrooký, samička je z mého odchovu. Je drobné stavby těla nebude vhodná do dalšího chovu. Registrovaná tetovaná i vystavená je. Vhodná pouze na mazlíčka, zatím neprošla pubertou má mírnou vyrovnanou povahu v případě zájmu ráda nafotím aktuální fotky a zodpovím dotazy.
Zakrslý Teddy beránek
Nabízím k prodeji na mazlíka zakrslého Teddy beránka- samičku, narozena 25.3.2022. Je přeléčena proti kokcidioze, očkovaná na mor a myxomatózu. Ušáček sebou dostane VP, očkovací průkaz, sáček granulek do začátku. Bydlíme v obci Veselí, 6 km od Přelouče, 15 km od Pardubic. Více info na stránkách email teddyveseli@