inzerce, prodej, prodám, bazar

Zakrsly kastorex

Kategorie: Králíci

Prodám zakrsle kastorexy sú očkované,tetovane rodokmene.Aktualní foto-samčeček a samička.Vhone pro ďalší chov i jako mazličci pro deti.
Zakrsly kastorex
Podobné inzeráty
Koupím zakrslý kastorex
Koupím samičku zakrslý kastorex do registrovaného chovu. Prosím, jen tetovanou, ideálně oceněnou. Nemusí být nejmladší. Lokalita nerozhoduje při možnosti zaslání přepravcem. Děkuji.
Králíci Kastorex
Prodám samce plemene Kastorex a 3 samice křížencůKastorex, stáří 10 měsíců, připuštěné. V případě zájmu volejte 581 212 369.
Kastorex
Dobrý den poptávám samici kastorex,nejlépe ročni,barva hněda,děkuji za nabitky
Králíčata zakrslých králíků
Ve stáří 2 měsíce,bez rodokmenu,po kvalitních,oceněných rodičích s váhou do 1.2 kg.Plemena zakrslý rhönský,zakrslý havanovitý, zakrslý činčilovitý a zakrslý černý.Cena 300-500 kč kus, dle kvality.
Sameček zakrslý kuní bilopesikaty hnědý králík
Nabízím samecka zakrsleho kuniho bilopesikateho hnedeho kralicka. K odběru od 24.3.2023. Matka zakrslý kuní hnědý, otec zakrslý kuní bilopesikaty modrý. Odběr v Ostré, u Lysé nad Labem, případně mohu dovézt do Prahy nebo poslat certifikovanym kuryrem. Samecek ještě zesvětlá, tmavá zůstane maska na hlavě a nohy.
Zakrslý beránek
Prodám krásná miminka zakrslých beránků.Maminka je zakrslý teddy beránek a táta zakrslý beránek minilop.Králíčci jsou vymazlení dětma.Ps:pán/paní co mi psal/a na hnědého kralíčka se kdyžtak ozvěte.Omylem jsem si na Vás vymazala telefon tak nemám jak odepsat.