inzerce, prodej, prodám, bazar

Zakrslí králík

Kategorie: Králíci

Hledám milující domov pro našeho králíčka Lojzu s komplet celou výbavou. Granule Versele laga (cca 4kg), seno (přes půl pytle), pelety (15kg), hobliny (celý pytel), klec, domek, WC, seník, misky, napaječka, nůžky na drápky, vodítka, kšíry, hřebínek... 19.5. mu bude rok a 23.11.22 byl kastrován. Není nijak očkovaný. Bohužel na něj nemám dostatek času a zaslouží si ho! Je zvyklí být puštěný na volno.
Zakrslí králík
Podobné inzeráty
Zakrslí kralik
Prodám 2 zakrslé králíky otec obyčejný zakrslí králík a matka beránek
Zakrslí králíček
Prodám zakrslé králíčky, kříženec zakrs. bílopesíkatý x zakrslí beránek. Králíčci jsou plně očkovaní, stáří 8 měsíců.
Zakrslí králíci
K zamluvení zakrslí králíci, narozeni 30. 12. 2022 - k odběru budou od 10. 3. 2023 3 tmavší, 2 světlý Oba rodiče u nás k vidění. Osobní předání: Kladno, Lány, Benešov po dohodě
Zakrslí králík lví
Prodám,dva zakrslé králíky šedé barvy,stáří 8 týdnů,vyzvednutí pouze osobně,cena je za kus
Polozakrslí králík
Ahoj, Nabízím ”polo-zakrslého” králíka. ???? Říkám polo protože nám byl prodán jako zakrslí ale už je trochu větší a moc tak nevypadá.???? Má cca 3/4 roku. Chovaný doma, vcelku přítulný, ale jakmile se mu chytne do klece tak se nezná. Nabízím z důvodu nedostatku času a prostoru na větší klec. Klidně za odvoz, ale láhev vína neodmítnu. ???? Hraje si i s kočkou. ???? (Bez klece a vybavení)
Zakrslí králík
Dobrý den, Prodám tříletou samičku zakrslého králíčka. Je mazlivá, naučená na záchodek a zvyklá na jiná zvířátka. Při rychlém jednání se můžeme domluvit na ceně.