inzerce, prodej, prodám, bazar

Základy lékařské němčiny

Kategorie: Ostatní

kontakt jenom mailem: sipos.vladimir@
Prodám : Lydia Štědroňová : ZÁKLADY LÉKAŘSKÉ NĚMČINY“ vyd. Avicenum, zdravotnické nakladatelství, Praha 1980, viazané, str. 292. Schválené Min. školstva ako učebnica pre lekárske fakulty.
Kapitoly: základné texty, konverzácia, odborná literatúra, správy z tlače, kapitoly gramatiky, nemecko-český slovník.
Cena 12,0 eur.
Základy lékařské němčiny
Podobné inzeráty
Kurz focení mobilem ON-LINE – Základy focení a kompozice
Prodám Kurz focení mobilem ON-LINE – Základy focení a kompozice. Cena v eshopech 749Kč, já prodávám výrazně levněji. Se zkušenými lektory si projdete i naprosté základy v podobě správného způsobu držení telefonu. Postupně se dostanete i k ovládání kompozice nebo jak přiblížit fotku tak, aby se nepoškodila její kvalita. S pomocí online kurzu Základy focení a kompozice rovněž zjistíte všechny informace o funkcích, které jsou součástí fotovýbavy vašeho mobilního telefonu. Klíčové výhody ON-LINE kurzu – Základy focení a kompozice Dva výukové moduly – základy focení a kompozice Kurz se skládá z 26 videí – cca 44 minut video materiálu Doživotní přístup ke všem materiálům
Knihy elektrotechnika,elektronika apod.viz seznam
1) Elektronická zařízení pro 3. ročník OU a U3 učebního oboru mechanik eletronických zařízení ( A. Melezinek a kol. ) 40,- Kč 2) Radioelektronická měření Vysoké učení technické v Brně ( Doc.ing.Vladislav Matyáš,CSc ) 80,- Kč 3) Základy elektrotechniky v příkladech (V.Klepl ) 80,- Kč 4) Využitie analógových integrovaných obvodov (E.Kolombet,K.Jurkovič,J.Zodl ) 100,-Kč 5) Programovaný kurz : Základy tranzistorové techniky . 200,- Kč 6) Programovaný kurz : Usměrňovací techniky ( Vladimír Suchánek ) 150,- Kč 7) Diagnostika a servis farebných televízorov ( Oldřich Netušil ) příloha ke knize č.8 115 str. 80,- Kč 8) Diagnostika a servis farebných televízorov ( Oldřich Netušil ) Kniha 466 str. 80,- Kč 9) Automatizační technika ( Jiří Lorenz ) 50,- Kč 10) Základy automatizační techniky ( Ing.Vladimír Jager,Ing. Jan Slavík ) 50,- Kč 11) Magnetofony a jejich údržba a měření ( A.Hofhans ) 80,- Kč 12) Automatizace pro čník SPŠ hutnických ( K.Staňka – P.Nepřiva, V.Srovnal ) 30,- Kč 13) Základy elektrotechniky pro SPŠ elektrotechnické ( L.Javorský,A.Bobek,R.Musil ) 50,- Kč 14) Praktická elektroakustika ( Ing.Ctirad Smetana CSc. A kolektriv ) 300,- Kč 15) Programovaný kurz: Základy elektroniky 180,- Kč Knihy pošlu i samostatně. Tel.. Pozor,ne vždy jsem na tel.,ale vždy se ozvu zpět.Jinak SMS a e-mail. Možnost zaslání ČP - dle ceníku nebo vyzvednutí po domluvě v Olomouci.
Tábory s koňmi
Letní táborníčky u koní 2023 - možno využít FKSP apod. Pro menší skupinky dětí od 6 do 14 let, ježdění 2 x denně, 2 děti mají 1 koně, není jich 20 na 1 koně - vše od základu i pro začátečníky, upravené pokročilým a zač., čištění, sedlání, základy péče, horsemanship a práce ze země, bezudidlové ježdění, balanční cviky, lukostřelba, plavení koní, indiánské dovednosti, westernové disciplíny a soutěže, základy zapřahání koní, hipoterapie - koně mají licenci AVK,soutěýe a hry, táborové ohně, zdravá strava 5x denně, pitný režim, spaní na statku s plně vybaveným soc. zařízením, klubovna ve velkém stanu typu jurta a na podiu ve stodole, výtvarné tvoření a vyrábění, pohybové hry, divadlo, výlety aj. 16. 7. - 23. 7. Táborníček pobytový pro děti 6 - 14 let, viz výše, zkušení pohodoví lektoři i koně:) krásná krajina Vysočiny, 10. ročník Srpen příměstský táborníček pro děti od 4 let, hravé tvoření, cvičení na koni, základy péče, vychajdy a výlety, bohatství lesa, indiánské hry, výtvarné tvoření, cena 3500,-Kč. Srpen - kurzy a pobyty pro dospělé , začátečníky a pokročilé, rodiny s dětmi a individuálně:) mimo letní termíny individuální lekce a hipo pro děti i dospělé - více info a přihlášky na: , nebo zuzanakazda@
Medicína - lékařské knihy ORL, Audiologie, Foniatrie
Prodám lékařské knihy z oboru otorinolaryngologie , TOP stav - viz foto Ušní, nosní a krční lékařství - Ivan Hybášek : 500kč Dětská otorinolaryngologie - Ivo Šlapák a kolektiv : 350kč Audiológia - Z.Kabátová, M.Profant a kolektiv : prodáno Foniatrie - O.Dlouhá, L.Černý : prodáno Akutní a chronický kašel - P.Čáp, V.Vondra a kolektiv : 100kč Možnost osobního předání v Karlových Varech či mohu poslat např. zásilkovnou (poštovné hradí kupující )
doučování němčiny
Nabídka doučování němčiny pro děti i dospělé,preferuji děti a ženy,možno i přes whattsapp,jinak vyuka u Vás doma a nebo někde v kavárně,prosím pište sms,ozvu se Vám.
učebnice němčiny
k prodeji nabízím první díl učebnice němčiny pro střední školy a gymnázia společně s CD