inzerce, prodej, prodám, bazar

Zahradní domek 4 x 3 m s okny

Kategorie: Ostatní

Zahradní domek na nářadí 4x3 m s okny.

Super silné stěny a střecha jsou vyrobeny z 20 mm hoblovaných desek.

Krokve jsou o rozměrech 10x5 cm a rohové sloupky 10x10 cm, což dělá domek velmi bytelným.

Střecha je pokryta šindelem.

Z bezpečnostních důvodů jsou v domečku 3 okna z plexiskla o rozměrech 40x40 cm. 

Výška ve štítu je 240 cm.

Masívní dveře o rozměrech 180x90 cm s nádherným kováním a uzavíráním podtrhují velmi dobrou kvalitu provedení a krásu domečku.

Všechny části jsou hoblovány a připraveny k nátěru nebo k lakování.

Zahradní domek je bez podlahy.

Speciální doprava - prosíme před objednáním informovat se o možnostech přepravy. Jedná se o nadměrný náklad.


Vyrobíme i jiné rozměry na přání.

Zahradní domek 4 x 3 m s okny
Podobné inzeráty
Zahradní domek 5x4
Prodám úplně nový zahradní domek o rozměrech 5x4 m. Domek disponuje dvoukřídlými prosklenými dveřmi a dvěma prosklenými okny. Domek je velmi praktický, co se týče letního posezení, uskladnění nářadí či zahradní techniky. Jelikož je síla materiálu 28 mm, je domek robustní a bytelný. Díky zámkovým výřezům na palubkách je montáž domku velmi jednoduchá a zvládne ji v podstatě každý. K domku je kompletní spojovací a střešní krytina(vše v ceně). Po domluvě mohu zařídit dopravu přes známého.
Domek na zahradu 3,6 x 3 m
Prodám dřevěný zahradní domek 3,6 x 3 m. Domek je starý půl roku, amatérsky natřený tmavou lazurou. Tloušťka stěn 16 mm, výška stěn 1,8 m, celková výška 2,3 m. Okno z lexanu, dveře s klikou a FAB zámkem. Celý domek je impregnovaný z výroby proti škůdcům a plísni. Domek je uskladněný v súché hale. Domek stačí donatřít a střechu pokrýt novým šindlem. Je snadno smontovatelný (samořezky), návod na montáž k dispozici. Domek je bez podlahy. Po dodělání nové podlahy s rámem je cena domku 18 350 Eur. Původní cena domku (s podlahou) byla 35 300 Kč. V prípadě zájmu možný dovoz.
Zahradní domek 4x3
Prodám úplně nový zahradní domek o rozměrech 4x3 m. Domek disponuje dvoukřídlými prosklenými dveřmi a jedním proskleným oknem. Domek je velmi praktický, co se týče letního posezení, uskladnění nářadí či zahradní techniky. Jelikož je síla materiálu 28 mm, je domek robustní a bytelný. Díky zámkovým výřezům na palubkách je montáž domku velmi jednoduchá a zvládne ji v podstatě každý. K domku je kompletní spojovací a střešní krytina(vše v ceně). Po domluvě mohu zařídit dopravu přes známého
Zahradní domek 4x4
Prodám úplně nový zahradní domek o rozměrech 4x4 m. Domek disponuje dvoukřídlými prosklenými dveřmi a jedním proskleným oknem. Domek je velmi praktický, co se týče letního posezení, uskladnění nářadí či zahradní techniky. Jelikož je síla materiálu 28 mm, je domek robustní a bytelný. Díky zámkovým výřezům na palubkách je montáž domku velmi jednoduchá a zvládne ji v podstatě každý. K domku je kompletní spojovací a střešní krytina(vše v ceně). Bez Nátěru. Po domluvě mohu zařídit dopravu přes známého.
Zahradní domek 3x3
Prodám úplně nový zahradní domek o rozměrech 3x3 m. Domek disponuje dvoukřídlými prosklenými dveřmi . Domek je velmi praktický, co se týče letního posezení, uskladnění nářadí či zahradní techniky. Jelikož je síla materiálu 28 mm, je domek robustní a bytelný. Díky zámkovým výřezům na palubkách je montáž domku velmi jednoduchá a zvládne ji v podstatě každý. K domku je kompletní spojovací a střešní krytina(vše v ceně). Po domluvě mohu zařídit dopravu přes známého.
Zahradní domek / domek na nářadí
KOTEC SKLADEM! Rychlé dodání 10-14 dni. Zahradní domek / domek na nářadí Prodám zahradní domek rozmer 2x2m výška 1,9m povrchová úprava žárovým zinkem. Doprava 1000,-Inzerát aktuální do smazání