inzerce, prodej, prodám, bazar

Zahrádka na střechu pro dodávku

Kategorie: Příslušenství

Prodám zahrádku na střechu z Iveco Daily L2H2, možná jde použít i na jiné dodávky. Pouze povrchová koroze.
Šířka 165 cm.
Délka 347 cm.
Výška 18,5 cm.
Zahrádka se nachází v Lomnici u Tišnova.
Více info po telefonu.
Zahrádka na střechu pro dodávku
Podobné inzeráty
Střešní zahrádka na dodávku
Prodám střešní nosič na dodávku, vymontované z Renault Master L2H2. Lze upravit rozteč nožiček pro prakticky jakoukoliv dodávku. Celková délka cca 280cm, šířka cca 135cm.
Zahradka na strechu
Zahradka na strechu.puvodne byla n fiat puntu Da se upravit rozmer uchyceni
Originální PŘÍČNÍKY na střechu ŠKODA SUPERB VW PASSAT B5
Prodám uzamykatelné příčníky, nosič na střechu. Jde o originální příslušenství na Škoda Suberb I. Zcela sedí i na VW PASSAT B5 a B5,5 Včetně klíčku. Materiál: hliníkový profil s drážkou pro vsunutí gumového pásu (zabraňuje smekání) nebo čtvercového úchytu na různé typy nástavců a držáků Uchycuje se na střechu a pod dveře Snadné upevnění pomocí imbusu o velikosti 6 Aero profil se zaoblenými rohy. Rozměry: délka příčného profilu: 109 cm výška profilu: 3 cm šířka profilu: 5 cm Zboží bylo použité cca 3x. Příčníky jsem na střechu osadil jen po dobu kdy se mělo někam jet se střešní rakví, jinak ležely na půdě. Včetně dvouleté záruky. --- Osobní převzetí Turnov. Možnost zaslání Poštou. Poštovné a balné 250 Kč. Na dobírku nezasílám. Platbu za zboží zašlete na účet 2500243948/2010, jako variabil uvádějte své mobilní číslo.
STŘEŠNÍ NOSIČ - ZAHRÁDKA - NISSAN PATROL Y60, Y61, GU4
Střešní nosič pro NISSAN PATROL Y60, Y61, GU4 LWB - DLOUHÁ VERZE bez sítě. Zahrádka je vyrobena z trubek o průměru 25 mm a potažena práškovou barvou. V přední části zahrádky je pásovina pro snadnou montáž rampy. Podobná řešení jsou k dispozici na bocích a v zadní části zahrádky. Markýzu bude také možné bez problémů namontovat. Zahrádka se snadno sestavuje a rozebírá. Určitě to usnadní dlouhé cesty spojené s přepravou více zavazadel nebo střešního stanu. Před zadáním objednávky nás prosím kontaktujte, abychom potvrdili shodu objednaného zboží a možný termín dodání. Všechny naše výrobky jsou standardně lakovány černou matnou jemnou strukturou RAL 9005. Z palety RAL je možné objednat v jiných barevných variantách. Sada obsahuje všechny potřebné prvky pro montáž. MOŽNO OBJEDNAT SE SÍTÍ VIZ POSLEDNÍ FOTO 250x125x8,5 36 kg
Příčníky (zahrádka/nosič) na VW Passat B5
Prodám uzamykatelné příčníky na střechu pro Passat B5. Údajně by měly sedět i na Passat B5.5 a Škoda Superb I. Za ta léta používání jsou opotřebované, ale stále funkční. K příčníkům mám 2 klíče. Jedná se o hliníkový profil s drážkou s gumovým pásem (místo pásu je možné do drážky po gumě vložit úchyt pro různé typy nástavců a držáků). Uchycují se na střechu a pod dveře - snadné a rychlé upevnění pomocí imbus klíče. Předání je možné ve Smečně nebo v Kralupech nad Vltavou. Případné odeslání přepravní službou je nutné předem domluvit (vzhledem k délce není moc možností, jak poslat a vyjde to na dost peněz).
Střešní nosič
Prodám střešní nosič škoda fabia 3. Střešní nosič škoda fabia MK III. . Zahrádka na střechu. Tuhle. zahrádka hliníková délka 130cm. Bez držáku na kolo.