inzerce, prodej, prodám, bazar

ZAHRADKA na dodavka TRANSIT. i jine dodavky

Kategorie: Příslušenství

ZAHRADKA na dodavka TRANSIT. i jine dodavky........prodam
ZAHRADKA na dodavka TRANSIT. i jine dodavky
Podobné inzeráty
Zahrádka na střechu pro dodávku
Prodám zahrádku na střechu z Iveco Daily L2H2, možná jde použít i na jiné dodávky. Pouze povrchová koroze. Šířka 165 cm. Délka 347 cm. Výška 18,5 cm. Zahrádka se nachází v Lomnici u Tišnova. Více info po telefonu.
STŘEŠNÍ NOSIČ - ZAHRÁDKA - NISSAN PATROL Y60, Y61, GU4
Střešní nosič pro NISSAN PATROL Y60, Y61, GU4 LWB - DLOUHÁ VERZE bez sítě. Zahrádka je vyrobena z trubek o průměru 25 mm a potažena práškovou barvou. V přední části zahrádky je pásovina pro snadnou montáž rampy. Podobná řešení jsou k dispozici na bocích a v zadní části zahrádky. Markýzu bude také možné bez problémů namontovat. Zahrádka se snadno sestavuje a rozebírá. Určitě to usnadní dlouhé cesty spojené s přepravou více zavazadel nebo střešního stanu. Před zadáním objednávky nás prosím kontaktujte, abychom potvrdili shodu objednaného zboží a možný termín dodání. Všechny naše výrobky jsou standardně lakovány černou matnou jemnou strukturou RAL 9005. Z palety RAL je možné objednat v jiných barevných variantách. Sada obsahuje všechny potřebné prvky pro montáž. MOŽNO OBJEDNAT SE SÍTÍ VIZ POSLEDNÍ FOTO 250x125x8,5 36 kg
Skládací postel do dodávky + nové matrace
Nabízím k prodeji postel vlastní výroby. Je to vyjímatelná sestava skládací postele a úložného boxu. Původně vyrobeno do Ford Transit MK6, vhodné i pro jiné dodávky. Rozměr postele po složení je 190x120cm (postel délka 160cm, box šířka 30cm). Součástí prodeje jsou i nové matrace na míru (PURTEX). Rozměr první matrace je 200x70 a rozměr druhé matrace je 200x50. Výška postele je 60cm. Osobní prohlédnutí a předání je možné v Řeži u Prahy. Cena: 3 990 Kč (dohoda možná)
Zahradka transit
Prodám zahrádku na ford transit Pasuje na rok 2000-2014 Mk6 a mk7
Autopotahy na dodávky na 1.řadu(3místa) 1+2
Autopotahy pro DODÁVKU na první řadu, 3 místa v provedení 1+2. Jedná se o potah sedačky řidiče a potah dvousedačky spolujezdců, 3 opěrky hlavy. Jedná se o univerzální autopotahy pro dodávky, je to zoptimalizovaný střih pro dodávky vyjmenované na obrázku s možností použití tříbodových pásu ve dvouopěradle, pokud je máte. Potahy lze prát na 30°, velmi snadná montáž. Autopotahy dokonale pasují i na anatomicky tvarovaných sedadlech, a laminace autopotahy zpevňuje a zabraňuje sklouzávání potahů ze sedadel. Sada autopotahů na celé auto včetně povlaků hlavových opěrek. Vhodné pro auta s bočními airbagy, ale lze použít i pro auto, které boční airbag nemá (jedná se o speciální šev). Zboží je atestováno - ATEST 8SD. Cena včetně DPH za tyto potahy je za 1983Kč při osobním odběru v místě dle PSČ v inzerátu. Je možné zaslat poštou po České republice (ne do zahraničí, tedy ani na Slovensko). Poštovné po předchozí platbě na účet je za 169Kč. Na dobírku nezasílám, už mě nebaví vtipálci, kteří si objednají a nepřevezmou. Pište odpověď na inzerát(přijde mi to na mail) nebo volejte, ale nepište mi SMS, na ty neodpovídám. !!! Platí do vymazání inzerátu !!!
Dílenská vestavba do dodávky BOTT
Prodám dílenskou vestavbu do dodávky. BOOT regály . Vestavba byla namontována v VW Crafter. Jedná se o 1ks 235x150x43, od 110cm h.33cm Prodávám z důvodu nevyužití. Při rozumném jednání dohoda. SORTIMO , BOOT , REGÁLY, VESTAVBA DO DODÁVKY.