inzerce, prodej, prodám, bazar

Zadní světlo na kolo zn. Author - nové

Kategorie: Ostatní cyklistika

Prodám nové zadní světlo Author (blikačka) na kolo zn. Author. Originální balení. 3 různé režimy blikání a navíc konstantní svícení, nastavitelná objímka pro průměry 20 mm - 36 mm,černá barva, červené sklo.

Cena bez poštovného.
Zadní světlo na kolo zn. Author - nové
Podobné inzeráty
Jízdní kolo Author Airline. vel.18
Prodám jízdní kolo Author Airline zakoupené 9/2019, kolo má málo najeto, jezdilo jen za sucha , je velmi zachovalé a udržované v perfektním stavu, kolo je po odborném servisu - seřízení brzd, dotěžení šroubů, seřízení řazení.Kolo parkováno doma.Ke kolu prodávám doplňky- zrcátko, košík na pití, tachometr, blatníky, stojánek, držák na mobil, zadní světlo,zvonek. Důvod prodeje nevyužité. Možnost sleva.
Prodám trekingové kolo Author Logic A Series
Prodám trekingové kolo Author Logis A Series. Kolo je ve velmi dobrém stavu. Přehazovačka Shimano 3 x 6. Součástí je nosič nad zadním kolem, ke kterému se dají připojit origiální Author brašny. Vše funkční a ve velmi dobrém stavu. Pouze osobní odběr ve Stráži pod Ralskem.
Merida Crossway 600 (řazení Deore, přehazovačka Deore XT)
Nabízím k prodeji své nové kolo Merida Crossway 600 XL (tedy postava cyklisty od 185 cm) koupené v roce 2021 v Cyklopointu Mikulov za 26900,- takže kolo má pouze dvě sezony. Kolo je v perfektním stavu,ani škrábaneček a navíc vždy v březnu provádím servis s výměnou řetězu a seřízením všeho, v tom jsem nekompromisní. (Tento rok servis 18.3 tzn. řetěz za 900czk + seřízení kola). S péčí jsem ho dovybavil do plně turisticky uživatelského stavu dalšími doplňky: - super rohy Ergon GP3 za 1400, - pohodlné sedlo Selle s otvorem pro pohodlnou delší jízdu a s výplní Royal gel za 1500, - ke kolu sedící stříbrné blatníky na obě kola za 500, - robustní stojánek Fletcher za 490, - přední výkonné bílé a zadní červené světlo s 0,5 W diodou za 500, - 4x odrazky ve výpletu, tak i bílá vpředu na kokpitu - nosič na sedlovce Sport Arsenal 209 + prima rozložitelná brašna Sport arsenal 560 dohromady 1800,- - brašna na rám Zefal za 500, - bezdr. computer sigma 1009 BTS a 800, - zvonek knog a držák na láhve Nabízím své kolo dobrému člověku,kolaři, který bude toto kolo milovat jako já a pečovat si o něj, prosím ne zastavárník nebo překupník.Vím, že kola stále nejsou a dodací lhůty Merid u XL velikostí jsou měsíce, proto to chci prodat klukovi,který za takový stroj bude rád. Druhé nejlepší kolo u cross kol Merida. Kolo tedy i s doplňky stálo předloni na jaře cca. 34 000,- nabídnu za 18 000,-. Vzhledem k mému věku jsem se nechal umluvit prodejcem zkusit kolo Gravel,kdy za kratší dobu výletu ujedu stejné kilometry jako předtím na crossových kolech.Dobře jdu do toho.:) Kolo je perfektní, čisté, vypucované, na to jsem pedant jako nikdo a ten servis za 1500 co teď pan servisák v cyklopointu Mikulov provede, chci dát novému vlastníku jako bonus ,cena 18000,- vč. doplňků zůstane stejná. Když se dívám na weby a bazary kol, takové kolo ještě v záruce a k tomu Merida a takto vybavené se v Česku předpokládám nesežene, takže jistě bude nového cyklistu roky taková koupě těšit.
Dívčí kolo 16" Author Bello
Prodáme jednu sezónu jeté dívčí kolo Author Bello, modelový rok 2020 (kupováno v únoru 2021), vel. kol 16", vhodné pro věk 3 - 5 let. Alu odlehčený rám, přední V brzda, zadní torpédo. Původní cena 5.990,-. Mírně odřené vpředu od tažné tyče.
Qiim USB přední LED světlo T6 LED 800LM s powerbank a inteli
Vysoce kvalitní svítilna pro jízdní kola s energetickou powerbankou s 2x diodou CREE T6 se svítivostí až 800 lm a inteligentním režimem svícení. Má nastavitelný elastický popruh na řidítka. Rychlá instalace. Vhodná na všechny řidítka 22-35 mm. Materiál : ABS plast Vlhkotěsná : ano IPX4 Hmotnost : 150g Rozměr : 107x47x27mm Baterie : vestavěná lithium-iontová baterie 2400mAh Doba nabíjení :2-6h (dle napájecího zdroje). Micro usb Doba svícení : 3-4h Výkon: 10W Funkce powerbank : ano Režim svícení : T6 silné světlo (široké prostorové světlo) - slabé prostorové světlo T6 - silné světlo T6 (bodové světlo) - 2 * silné světlo T6 - 2 * rychlé záblesky T6 - 2 * pomalé blikání T6 - boční červená světla vždy svítí - boční světla blikají. Inteligentní režim zapnete dlouhým stisknutím tlačítka pomocného červeného světla a poté stisknutím tlačítka hlavního světla. Součást balení : světlo na kolo, elastický popruh, USB kabel (micro usb - usb a)
Nový držák mobilního telefonu + Světlo na kolo
Osvětlení jízdního kola, které je zároveň držákem mobilního telefonu, dobíjecí baterií a zvonkem? Unikátní příslušenství pro všechny typy kol! 4 PRODUKTY V JEDNOM Unikátní lampa na kolo navržená tak, aby spojila až 4 funkční produkty do jednoho produktu. Současně kombinuje LED světlo na kolo, držák telefonu, nastavitelný zvonek na kolo a dobíjecí baterii. Kromě všech funkcí je také vodotěsný a použitelný za každého počasí. DRŽÁK TELEFONU NASTAVITELNÝ ZVON, 5 RŮZNÝCH ZVUKŮ Nastavitelný zvonek na kolo, který lze otočit do všech směrů až o 360°, lze umístit tam, kde vám nejlépe vyhovuje. VHODNÉ PRO VŠECHNY TYPY KOL LED SVĚTLO SE 4 ZPŮSOBY SVĚTLA Můžete si vybrat ze 3 světelných režimů (normální světlo, silné světlo, dálková světla, červené nebo blesk).