inzerce, prodej, prodám, bazar

Zadní kolo s rozetou - velmi staré

Kategorie: Veteráni

stav - viz foto
Zadní kolo s rozetou - velmi staré
Podobné inzeráty
Pulbuben zadní kolo s rozetou
Prodam zadní kolo na pulbubna jawa cz 125, 150 s rozetou, rafek v jednom místě poškozený, střed naprosto v pořádku, rozeta take
Střed zadního kola s rozetou ČZ 125 BT
Prodám střed zadního kola s rozetou na ČZ 125 BT včetně štítu s brzdou a osou. Vše je v nálezovém stavu.
Zadní + Přední kolo na NSU 251 OSL Veterána
Prodám Zadní + Přední kolo na veterána pro motorky z před válečné doby ,pro motorku NSU 251 OSL kola osazená rozetou i dokonce náhon tachometru. Prodám pouze komplet celou sadu. Kola jsou v perfektním stavu na to že jejich stáří je více jak 80-100let. IHNED k odběru/zasílám i poštou + cena poštovného.
kola
Prodám kolo po němcích z II. SV. s nepůvodním pláštěm za 600 kč. Druhé je kolo z kotouče s rozetou, jako náctiletý jsem si s ním vytunil pionýr za 350 kč. Obě dohromady za 900 kč. Nejraději vyměním za sítko do nádrže na nalévání benzínu, zadní kulatou odrazku a vzduchový filtr ke karburátoru s pacičkou do zářezu v krytu k Jawě 175 kývačce rv. 1957.
Jawa 500 ohc 02
Nabízím kompletní zadní kolo i s rozetou a brzdový štítem výměnou za pěkný zadní blatník na Jawu Californian nebo cenu nabídněte.
Jawa californian zadní blatník
Koupím zachovalý nebo lehce poškozený zadní blatník na Jawu Californian. Prosim jen originální díl. Mohu nabídnout na vymenu např. Kolo na Jawu 500 ohc typ 2 i s rozetou.