inzerce, prodej, prodám, bazar

Záda,klouby, Přírodní léčitelství,Jak si pamatovat,STRES

Kategorie: Ostatní

prodám knihy
1) Záda, klouby a vše co vás bolí – Svojtka,208 stran, rozčleněno do oddílů věnovaných různým částem pohybového aparátu , snadné vyhledávání podle odkazů,péče o záda, kosti, klouby a svaly . Informace o běžných potížích a zraněních, Rehabilitační cvičení, jednoduchá samoléčba a alternativní terapie,
2)Jak si pamatovat věci a události, JoE Vitale& Daniel Barrett,Pragma 2015,184 stran
3) Přírodní léčitelství v domácí praxi,Edice Pomoz si sám /zdraví bez léků,Mudr.U.Bohming, Knižní klub 1993,jak se starat o svoje zdraví a jak využívat přírodní prostředky,
4) Ovoce a zelenina jako lék, Strava, která léčí, Klaus Oberbeil & Christiane Lentz, 2001, Fortuna Print,296 str.v ovoci a zelenině je spousta účinných látek léčících nejrůznější neduhy. Jejich kombinace mají blahodárný vliv i na naše zdraví, účinné látky a léčivé účinky každého ovoce a zeleniny, návody a recepty,
5)Umění nestárnout Váš průvodce věčným mládím,Kol. autorů, 2004, 560 str,Návod jak si uchovat zdraví, duševní svěžest, partnerské vztahy i podnikavého ducha.
rozděleno do dvou částí – 1..obsahuje dvanáct způsobů, jak zastavit čas, 2.radí, jak ochránit celé tělo před nemocemi a dalšími zdravotními problémy.
cena 50 czk za knihu
6) Jak překonat stres,H.Kušiaková Pafková, 2012, Reader's Digest,256 str, barev. Ilustrace,Úplně nová ,Jak se zbavíme stresu i bez pomoci léků a psychologa. základní metody, jak se ho zbavit. popsané činnosti, které nám mohou pomoci. Cena 150 cz ,
i jednotlivě, přeškrtnuté už nemám

Záda,klouby, Přírodní léčitelství,Jak si pamatovat,STRES
Podobné inzeráty
Kniha Životem na zelenou - McConaughey Matthew, TOP STAV
NABÍZÍM KNIHU Životem na zelenou (McConaughey). 1x čtená, zcela v pořádku, top stav. Velmi čtivá, zábavná, přitom jednoduše pochopitelná myšlenka autora, autobiografie. Kniha získala velmi kladná hodnocení. V případě zájmu pište prosím SMS, e-mail. Děkuji. Možno zaslat přes Zásilkovnu , Balíkovku (79Kč) nebo osobní odběr. Více o knize: Nekonvenční memoáry držitele Oscara jsou plné šťavnatých historek, originálních postřehů a neotřelých návodů, jak v životě dosáhnout větší spokojenosti. Ze svého života jsem si odkroutil už padesát let, z toho jsem se dvaačtyřicet roků snažil odhalit jeho tajemství a posledních pětatřicet si formou deníků zapisoval každou nápovědu, která by mi tu hádanku pomohla rozlousknout. Zaznamenával jsem si své úspěchy i pády, radosti i stesky, věci, nad kterými jsem žasl, i ty, u nichž jsem se nahlas zasmál. Pětatřicet let poznávání, ukládání do paměti, zkoumání, shromažďování a zapisování všeho, co mě cestou dojalo nebo povzbudilo. Poznámek o tom, jak žít čestně. Jak nepodléhat stresu. Jak se bavit. Jak méně ubližovat druhým. Jak nechat méně ubližovat sobě. Jak se stát dobrým člověkem. Jak dosáhnout toho, po čem toužím. Jak v životě nacházet smysl. Jak být víc sám sebou. Teprve nedávno jsem sebral odvahu si deníky prolistovat. Objevil jsem příběhy, které jsem zažil, lekce, jež mi život uštědřil a na něž už jsem zapomněl, básničky, modlitby, rady, ujištění o tom, na čem záleží, a spoustu drobných samolepek. Našel jsem spolehlivé téma, přístup k životu, který mi přináší uspokojení, kdysi i dnes: Pokud víte, jak a kdy se vyrovnat s životními výzvami — jak se poprat s nevyhnutelností —, pak se můžete těšit dlouhodobému úspěchu, nebo jak já říkám, ‚chytnout zelenou‘. A tak jsem si koupil jednosměrnou jízdenku do samotky v poušti a sepsal knihu, jež právě držíte v rukou: album, dlouhohrající desku, příběh mého dosavadního života. Shromáždil jsem v ní padesát let mých postřehů a ponaučení, pocitů a poznatků, pochval i potup. Ctností, skutečností a krás brutálnosti. Toho, co mi kdy prošlo, při čem mě přistihli, i toho, když jsem zmokl, neboť jsem se snažil tančit mezi kapkami deště. Doufám, že vám tahle medicína nepřijde moc hořká, že bude jako pár aspirinů, a ne jako cesta rovnou do špitálu, že to bude raketa na Mars, ke které není třeba pilotní průkaz, že to bude kostel, do něhož vás pustí i bez křtu, a že vám za slzami vyčaruje úsměv. Tohle je milostný dopis. Věnovaný životu. Je to také průvodce, jak chytit co nejčastěji zelenou — a jak si uvědomit, že i oranžové a červené se jednou změní na zelenou. Hodně štěstí.
PŘÍRODNÍ ZAHRADY,PERMAKULTURA-DESIGN,PORADENSTVÍ,CERTIFIKACE
PŘÍRODNÍ ZAHRADY A PERMAKULTURNÍ POZEMKY -ZAHRADY V SOULADU S PŘÍRODOU: nabízím zpracování designu, odborné poradenství, certifikaci přírodních i ukázkových přírodních zahrad; soukromých i školních, pomoc s realizací. Jsem certifikovaným poradcem pro přírodní zahrady. Pomáhám tvořit zelené prostory, kde se cítí dobře lidé, rostliny i zvířata. Poradím Vám, když si nejste jisti. Pomohu Vám na cestě k získání plakety (ukázkové) přírodní zahrady. Mojí parketou jsou zahrady venkovského rázu se zapojením permakulturních struktur a prvků. Mé zahrady bych vystihla jako „pěstěně divoké“. Velkou pozornost věnuji při designu zahrady domácím i volně žijícím zvířatům. Návrhy kreslím pastelkami a jejich nedílnou součástí je i podrobný průvodní text. Jsem majitelkou ukázkové přírodní zahrady Na Dlani nedaleko Jihlavy. Jsem externí poradce české centrály Přírodní zahrada, z. s., na jejichž stránkách mě jako "Kozu v petrželi" také najdete.
Léčivý minerální náramek (Obsidián, Onyx, Záhněda, Tygří oko
Ruční práce, navlečeno na elastické pružence, obvod 18-18,5 cm. Vel.korálků 8 mm doplněno ocelovým korálkem. TYGŘÍ OKO dodává silnou energii. Pomáhá mírnit astmatické potíže a jejich příznaky, migrénu a silné bolesti hlavy. ONYX nám dodává život.sílu, ve stres. situacích nám pomáhá zachovat klid. Ukazuje nám správný směr a podporuje nás, když máme strach z neznámého. OBSIDIÁN projasňuje mysl a odstraňuje emoční zmatek. Pomáhá vyrovnat se s traumaty a nevyřešenými problémy z minulosti. Aktivuje logické myšlení, proto je to vhodný amulet pro zkoušky. Svému nositeli pomáhá soustředit se na jeho hlavní cíle, udržet myšlenku i odhodlání i při komplikovaných okolnostech. Zbavuje bolesti a svalového napětí, reguluje tělesnou teplotu. Pomáhá při úrazech a zraněních, natržení svalů či šlach. ZÁHNĚDA proti bolestem, zejména bolestem hlavy, mírní stres, uklidňuje nervovou soustavu, léčí kyčle, nohy a záda. Harmonizuje množství tekutin a minerálů v těle. Pomáhá při chemoterapiích. Výborná proti depresím a dalším negativním emocím. Zahání strach a dodává sílu při rozhodování. Zvyšuje sebevědomí. Uzemňovací a ochranný kámen, pohlcuje elektrosmog, podporuje detoxikaci, potlačuje noční můry, zvyšuje soustředění a pomáhá při potížích s komunikací. Používá se pro tlumení bolestech rakoviny. Osobně v ulici Prašná v Praze, nebo v Říčanech u Prahy, či odeslání přes zásilkovnu, možné i obyčejně poštou + 30 Kč (avšak bez záruky). POZOR do 31.10. odeslání do balikovny za 10 kc, jinak 65 Kč. Koukněte i na mé další nabídky, při zakoupení 5ti a více věcí -5% sleva.
Podvozková sada Rough Country 4" JEEP Wrangler JK 2012-2018
Podvozková sada Rough Country 4" JEEP Wrangler JK 2012-2018 Specifikace: Vynikající výkon jak v terénu, tak na silnici Není nutné žádné svařování Sada 4 dlouhých ramen Přední nastavitelná Panhardská tyč je vyrobena z vyztužené oceli Korekční deska zadní pružiny zlepšuje úhel působení zadních pružin Poskytuje vynikající možnosti odpružení Ovládací ramena X-Flex: Clevite gumová pouzdra Flex klouby lze regenerovat Flex spoje nabízejí zesílenou strukturu Plně promaštěný Sada obsahuje: Přední pružiny Přední nastavitelné horní ramena Long Arm Přední nastavitelné dolní ramena Long Arm Přední prodloužení výfuku Přední výztuha rámu Odpojitelné přední tyčky stabilizátoru Zesílená přední Panhardská tyč Přední brzdové hadice Zadní pružiny Zadní nastavitelné horní ramena Long Arm Zadní nastavitelné dolní ramena Long Arm Desky pro korekci úhlu zadních pružin Přemístění montáže zadní Panhardské tyče Prodloužené tyčky zadního stabilizátoru Zadní brzdové hadice (4x) Prémiové tlumiče N3 Montážní sada Dosáhněte dokonalého výkonu odpružení v terénu i na silnici s tímto odpružením Rough Country. 4" zdvih odpružení založený na ramenech Long Arm poskytuje zvýšené křížení v terénu při zachování vysoké kvality jízdy. Sada obsahuje speciálně navržené progresivní pružiny, které vám umožní překonat jakoukoli terénní překážku. Sada 4 ramen Long Arm umožňuje zachovat správné odpružení geometrie a úhly kol. Každá kyvná vidlice nabízí nastavitelné flex klouby s objímkami Clevit. Všechna přemístění upevnění jsou vyrobena ze silné, vyztužené oceli. 4" sada Rough Country se snadno sestavuje, nevyžaduje svařování ani demontáž původních kolébek. Sada také nabízí prodloužené brzdové hadice z nerezové oceli a pružinovou korekční desku. ÚŽASNÝ ZÁŽITEK Z JÍZDY Zlepšete své jízdní vlastnosti na silnici i v terénu s vysoce kvalitními tlumiči Rough Country N3! Vysokotlaké dusíkem plněné tlumiče nabízejí fantastickou kombinaci jízdy v terénu a plynulé dálniční jízdy. Odolná 18mm pístnice a 54mm tělo zajišťují pevnost tlumiče v tahu až 36 kN, což zajišťuje dlouhou životnost a působivé tlumení vibrací . Tlumič je vybaven pouzdry z přírodní pryže, 10-ti stupňovým ventilem a je lakován stříbrnou metalickou barvou. ROUGH COUNTRY Rough Country je nejoblíbenějším offroadovým výrobcem na světě. Společnost Rough Country, založená na začátku 70. let, je jedním ze zakladatelů offroadového průmyslu a zůstává v čele nejrychleji rostoucích výrobců terénních podvozkových sad a příslušenství. Rough Country dodává obrovský výběr terénních produktů. Nabídka Rough Country se neustále rozšiřuje a poskytuje svým zákazníkům nejlepší řešení dostupná na trhu, jako jsou kompletní podvozkové sady, tlumiče N3 Premium, ramena, tyčky stabilizátoru, tlumiče řízení, Panhardské tyče, pružiny a listová pera.
STRES ŽIVOTA
Nabízím knihu Stres života. Jednou čtená - lehké opotřebení- viz fleky na horní straně knihy. V případě dotazů či dalších fotek mě neváhejte kontaktovat.
masazni lehatko anti stress stres
masazni lehatko anti stress stres