inzerce, prodej, prodám, bazar

Záclonová tyč nerezová

Kategorie: Doplňky

Prodám nerezovou záclonovou tyč. Je dlouhá 280cm. Na 31.cm je mírně promáčklá (viz foto), ale když se otočí ke stropu, tak to není vidět a nebo se dá uříznout. Včetně dvou koncovek a tří konzolí. Tyč je celonerezová (ne pouze nátěr). Osobní předání v Letovicích a okolí.
Záclonová tyč nerezová
Podobné inzeráty
Záclonová tyč s oboustrannou kolejnicí 160 cm
Prodám záclonovou tyč Chicago Gardinia (délka 160 cm Ø 20 mm) provedení nerezová ocel s dvěma nosníky. Minimálně používaná, velmi kvalitní. Stále v prodeji na Hornbachu
Záclonová tyč roztažitelná
Prodám novou záclonovou tyč roztažitelnou. Pouze rozbaleno. Délka 200-300 cm. Jde u tuto: Převzetí Karlín nebo Černý Most.
Záclonová nerezová tyč
Prodám nerezovou záclonovou tyč 228cm dlouhou, včetně obou koncovek a dvou konzolí. Tyč je opravdu celá nerezová (ne pouze nátěr). Osobní předání v Letovicích a okolí.
Garnýž záclonová souprava tyč se žabkami, kroužky a šrouby
Nabízím kompletní garnýž. Záclonová souprava dýha buk - tyč a kroužky se žabkami. Délka: 174cm Rozteč šroubů: 150cm Odsazení od zdi: 17cm Tloušťka tyče: 3cm Osobně lze předat ve Zlíně na adrese: Mokrá IV 199.
HJALPA šatní tyč ikea 60 x 40 cm nová
Prodáme novou šatní tyč HJÄLPA z IKEA, výr. číslo 803.312.04. Originál zabalená, bílá barva. Rozměr 40x60 cm. Osobní převzetí Praha 6 nedaleko Bořislavky. Zásilkovna +90,- nebo vlastní kód. šatní tyč, tyč na ramínka, ramínková tyč, tyč do skříně
Záclonová tyč černá a šedá
Tyč na záclony černé a šedé s nastavitelnou délkou od 91 do 182 cm. Tyč o průměru 2,5 cm, odolávající silným záclonám; vydrží hmotnost až 9,9 kg. Ozdobné válcové zátky na každé straně pro harmonický a vyvážený vzhled. Přiložené držáky na stěnu umožňují nastavit šířku, abyste se vyhnuli překážkám, nebo poskytli další prostor mezi stěnou a závěsem.