inzerce, prodej, prodám, bazar

Z těch zelených očí jde strach - Joyce Carol Oatesová

Kategorie: Pro mládež

Prodám knihu Z těch zelených očí jde strach autorky Joyce Carol Oatesové.
Pevná vazba, jako nová v perfektním stavu.
Osobní předání případně zásilkovna dle domluvy.
Z těch zelených očí jde strach - Joyce Carol Oatesová
Podobné inzeráty
Carol Gaskinová - Kouzelníkův prsten - gamebook
Prodám starší fantasy gamebook pro děti a mládež, Kouzelníkův prsten od Carol Gaskinové, ze série Nekonečné příběhy. Kniha funguje na principu rozhodnutí, která vedou k různým linkám příběhu (viz foto, popis zezadu na obálce). V nabídce mám ještě jeden gamebook ze stejné série a další knihy. Tenký paperback, stav jako nová. Cenu nabídněte + poštovné dle tarifu ČP, případně možnost osobního předání v Mladé Boleslavi nebo Mnichově Hradišti.
Carol Gaskinová - Souboj čarodějů - gamebook
Prodám starší fantasy gamebook pro děti a mládež, Souboj čarodějů od Carol Gaskinové, ze série Nekonečné příběhy. Kniha funguje na principu rozhodnutí, která vedou k různým linkám příběhu. V nabídce mám ještě jeden gamebook ze stejné série a další knihy. Tenký paperback, velmi dobrý stav, na jedné straně flíček, viz foto. Cenu nabídněte + poštovné dle tarifu ČP, případně možnost osobního předání v Mladé Boleslavi nebo Mnichově Hradišti.
5 ks knih - dívčí romány
1. Lucy Maud Montgomery - Cesta za velkým snem, 1993, výborný stav 2. Carol Weston - Deník Melanie Martinové, neboli, Jak jsem přežila Máťu Spráťu, Michelangela a šikmou věž v Pizze, 2006, výborný stav 3. Jutta Treiber - Modré jezero je dnes zelené, 1999, výborný stav 4. Martina Dierks - Spiknutí babiček, 2004, výborný stav 5. Hilary McKay - Šafránčin anděl, 2006, velmi dobrý stav, lehce odřený hřbet přebalu
Panika
Panika začala jako spousta věcí v Carpu, nudném malém městečku uprostřed ničeho – protože bylo léto a nebylo co dělat. O co v téhle hře jde? Je to prosté. Nemít strach. Heather nejdřív ani nenapadlo, že by se do Paniky pouštěla. Dodge se Paniky nikdy nebál, právě naopak. Všichni mají nějaký důvod proč hrát. Heather a Dodgovi přinese hra nová spojenectví, překvapivá zjištění a možná i nějakou tu první lásku – a vědomí, že někdy nejvíc potřebujeme právě to, čeho se k smrti obáváme.
Prodám 4x komiks Simpsnovi
Dobrý den přeji. Rád bych prodal 4 komiksy se Simpsny. Komiksy jsou v perfektním stavu. Dobře jsem se o ně staral. Není propblém, pokud byste chtěli, poslat Vám třeba video. Prodávám je z toho důvodu, že už je mám několikrát přečtené, a rád bych, aby udělali radost někomu jinému. jedná se o komiksy: Simpsonovi - Komiksový nářez Simpsonovi - Čar. sp.: Příběhy ze záhrobí Simpsonovi - Čar. sp.: Hokus, Pokus, Brutalběs Simpsonovi - Zuby jektající děsiál Rád bych je prodal vcelku. Každý z těch komiksů, stál něco málo kolem 200,-. Za to, v jakém jsou stavu. bych si ideálně představoval za každý 150,-, tedy 600,- za všechny. Samozřejmě, můžeme se ještě nějak domluvit. Vzhledem k mým špatným zkušenostem, požaduji peníze předem. Chápu, že je dnes těžké někomu věřit, ale nejsem jeden z těch, co by lidi podělával. Zájemci. Pište mi prosím na email: PatrikVesely3126@ nebo na Whatsapp: . Na SMS či volání, nebudu brát zřetel.
Foglar Jaroslav - knihy
Dobrý den, prodám níže uvedené knihy Jaroslava Foglara: Rychlé šípy (červené) 750,- Rychlé šípy (žluté) 750,- Stínadelská trilogie 500,- Chata v Jezerní kotlině 180,- Náš oddíl 100,- Tábor ve sluneční zátoce 500,- Přístav volá 200,- Když duben přichází 150,- Pod Junáckou vlajkou 200,- Modrá rokle 400,- Prodáno Tajemství velkého Vonta 380,- Stínadla se bouří 100,- Záhada hlavolamu 100,- Strach nad Bobří řekou 100,- Hoši od Bobří řeky 100,- Nováček Bubáček píše deník 180,- Dobrodružství v temných uličkách 300,- Tábor smůly 200,- Doprava: Osobní vyzvednutí Zásilkovna na výdejní místo: 85,- Zásilkovna na adresu: 115,- Česká pošta - Balíkovna 70,-