inzerce, prodej, prodám, bazar

Yate sada nádobí YEN

Kategorie: Turistika, horolezectví

Prodám novu, nikdy nepoužitou sadu nádobí od Yate.
Sada nádobí pro 2 - 3 osoby z tvrzeného hliníku s nepřilnavým povrchem. Nádobí má na povrchu vrstvu odolnou proti oděru a vnitřní vrstvu podobnou keramice, na které se nepřipaluje jídlo.
Zbytek zboží ze zrušeného eshopu.
Yate sada nádobí YEN
Podobné inzeráty
Čelovka YATE
Prodám úplně novou, nerozbalenou čelovku Yate Proxima. Lehká čelovka je dostupnou variantou pro turistiku, kemping a každodenní použití. LED diody zajišťují velmi dobrou svítivost a zároveň perfektně šetří baterie (doba svícení až 100 hod). Čelovka je vybavena pěti bílými a čtyřmi červenými diodami. Červené diody nepřitahují noční hmyz a mohou také sloužit jako blikačka při cyklistice. Hlavní přednosti čelovky Yate Proxima: vybavena pěti bílými a čtyřmi červenými diodami režim svícení bílé LED plný výkon, červené LED: plný výkon, blikání vhodné pro turistiku, kemping a každodenní použití dosvit až 30m Zásilkovna / osobní vyzvednutí / předání v centru Prahy. Mail: lapodr@, na tel pouze sms!
Čelovka led, svítilna Yate Proxima
Čelovka led, svítilna Yate Proxima Prodám novou nikdy nepoužitou čelovku pro turistiku, kemping a každodenní použití. LED diody zajišťují velmi dobrou svítivost a zároveň úžasně šetří baterie. Čelovka je vybavena pěti bílými a čtyřmi červenými diodami. Červené diody nepřitahují noční hmyz a mohou také sloužit jako blikačka. Parametry Materiál - konstrukce: plast Výkonná dioda: 5x LED bílé diody, 4xLED červené diody Režim svícení: bílé LED plný výkon, červené LED: plný výkon, blikání Doba svícení: až 100 hodin Dosvit: cca 30 m Baterie: 3x AAA baterie (nejsou součástí výrobku) Barva: černá Hmotnost: 50 g (bez baterií) Zásilkovna za 80,- nebo osobně Frýdek-Místek.
YATE WOMEN'S HIKER 2,5/168  Samonafukovací karimat
Zkrácená varianta modelu YATE HIKER. Mnoho uživatelů rádo oželí část karimatky, jen aby ušetřili trochu váhy a objemu. Toto je rozumné řešení pro všechny - nejen pro ženy. Odlehčené jádro, obdélníkový tvar.
Karimatka YATE EXTREME LITE
Nabízím karimatku YATE EXTREME LITE 183/38
Prodám samonafukovací karimatku YATE Caliman
Prodám 2ks samonafukovacích karimatek YATE Caliman rozměr 182 x 51 x 3,5cm, váha 950g, sbalený rozměr je 22cm x 26cm, tepelný odpor R je 3,8. Karimatky jsou nové a nepoužité. Dostali jsme je jako dárek, který nevyužijeme. Cena za obě karimatky je 800Kč. Lze prodat i samostatně. Cena za 1 ks je 400Kč. Lze poslat i na dobírku.
Zebra billy can 14 cm, nerez nádobí camping
NOVÉ, NEPOUŽITÉ nádobí ZEBRA nerezové Billy Can 14 cm + přepravní polstrovaný vak. - Nádobí ZEBRA se vyznačuje vysokou kvalitou zpracování a rukojetí "LOOP", kterou lze fixovat ve svislé poloze, případně odejmout. - Sada camping nádobí Zebra Billy Can je dodávána s vnitřní miskou, která může být použita pro vaření v páře, nebo vaření nad hlavní části hrnce. - Vybraný zářez v rukojeti umožňuje nádobí zebra snadno zavěsit nad oheň. - Rozměr nádobí je 14x14 cm - Objem 2 litry - K tomu polstrovaný vak s vnitřní výstelkou (na foto). Vak je spíše pro přepravu petrolejky, ale vejde se tam i nerezový hrnec a ještě dost místa zbývá. - Nikdy nebylo použité, je to nové, za to ručím! - Důvod prodeje - nakonec pořizuji větší.