inzerce, prodej, prodám, bazar

Xyladecor Extra 5l - Mahagon

Kategorie: Ostatní

Prodám neotevřenou silnovrstvou lazuru Xyladecor Extra. Je určen pro venkovní dřevěné povrchy, jako jsou okna, dveře, balkony, dřevěné obklady a podhledy, pergoly a jiné dřevěné povrchy také v interiéru. Pro zvýšenou ochranu proti modrání a hnilobě dřeva v exteriéru doporučujeme podklad napustit impregnačním nátěrem Xyladecor Xylamon HP. Prodávám bez záruky. Ideální osobní odběr. Můžu i zaslat (80,- poštovné)
Xyladecor Extra 5l - Mahagon
Podobné inzeráty
Lišty Hsl mahagon
Prodám 6 ks podlahových lišt mahagon typ Hsl plastová a k tomu vnitřní a venkovní rohy včetně spojek za cenu 50kc...za vše nezajistuji dopravu pouze osobní převzetí Třeboň
pažba brokovnice kulovnice mahagon stará pažba přířez
letitý přířez na výrobu pažby - patrně mahagon - na jedné fotce jsem dřevo navlhčil aby byla patrná barva a kresba k přířezu je hranolek také nějakého zajímavého dřeva třeba na střenky prodávám jako komplet za 1000 pažba předpažbí stará pažba exotické dřevo
Servírovací prkénko #006 ořech, palisandr, mahagon
Jedinečný kousek vhodný na servírování všeho co vám chutná.... použil jsem na něj americký ořech,palisandr a mahagon, který kupuji z kytarové dílny jako "odřezky" , takže recyklace ;)..... Povrchová úprava: olivový olej (4 vrstvy) Rozměry: 72x25x2cm (plus úchyty) Váha: 2.2kg Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte mě kontaktovat!
Servírovací prkénko #002 ořech, palisandr, mahagon
Jedinečný kousek vhodný na servírování všeho co vám chutná.... použil jsem na něj americký ořech,palisandr a mahagon, které kupuji z kytarové dílny jako "odřezky" , takže recyklace ;)..... Povrchová úprava: olivový olej (4 vrstvy) Rozměry: 49x25x2.5cm (plus úchyty) Váha: 1.8kg Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte mě kontaktovat!
Servírovací prkénko #005 Mahagon, ořech, javor
Jedinečný kousek vhodný na servírování všeho co vám chutná.... použil jsem na něj kanadský javor, mahagon a americký ořech, který kupuji z kytarové dílny jako "odřezky" , takže recyklace ;)..... Povrchová úprava: olivový olej (4 vrstvy) Rozměry: 61x29x2cm (plus úchyty) Váha: 2.2kg Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte mě kontaktovat!
Servírovací prkénko #009 olše, ořech, mahagon
Jedinečný kousek vhodný na servírování všeho co vám chutná.... použil jsem na něj ořech, olše a mahagon, které kupuji z kytarové dílny jako "odřezky" , takže recyklace ;)..... Povrchová úprava: olivový olej (4 vrstvy) Rozměry: 62x26x3.5cm Váha: 2.7kg Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte mě kontaktovat!