inzerce, prodej, prodám, bazar

XXL dárkové tašky a balící papír

Kategorie: Ostatní

Prodám nepoužitý nerozbalený balicí papír 5ks a dvě nepoužité maxi dárkové tašky (72cm*52cm) pro extra velké dárky. 
Cena za vše 260 Kč. 
Osobní odběr nebo předání u jakékoliv stanice metra (platba při předání).
Nebo pošlu přes Zásilkovnu (+79 Kč) / Balíkovnu (+65 Kč). Platba předem na účet.
XXL dárkové tašky a balící papír
Podobné inzeráty
Taktická / funkční taška
- Dobrý den, prodám novou funkční tašku značky Meopta za 2900- (internetová cena 5600). - Česká pošta - osobní předání Praha - Veškeré funkční prvky tašky jsou promyšleny do posledního detailu, samozřejmostí je použití pouze těch nejvhodnějších a odolných materiálů. Provedení tašky umožňuje nejen použití jako tašky střelecké, ale také jako tašky pro uložení dokumentů, fotografického vybavení nebo velkého monokulárního dalekohledu včetně stativu. Ať už jste ornitolog, střelecký instruktor, profesionál či je střelba vaším koníčkem, s taškou Meopta můžete snadno a lehce skladovat a přenášet vaše vybavení na jednom místě. Univerzální využití prostoru Vnitřní prostor tašky je rozdělen dvěma pěnovými přepážkami, které lze jednoduše vyjmout nebo posunout a vytvořit si tak oddělené přihrádky podle vlastních potřeb. Na vnitřních bocích tašky jsou dvě další úzké kapsy, které je možné využít na uložení dokumentace. Zároveň tyto přepážky slouží ke zpevnění a větší ochraně uloženého materiálu uvnitř hlavního úložného prostoru. V uzavírací chlopni je malá kapsička na doklady a očka na tužky/náboje. Na přední straně tašky je velká, široce otevíratelná kapsa, která slouží jako organizér například pro uložení zásobníků do zbraně nebo menších drobných předmětů. Na zadní straně je podobná velká kapsa pro uložení větších předmětů. Na bocích tašky jsou menší kapsy, třeba na uložení svačiny nebo peněženky s doklady. Samozřejmostí je kapsa pro lahev na pití. Taška je konstruována tak, by se na její horní část, dal připevnit stativ k monokulárnímu dalekohledu. Za tímto účelem je i celé těleso tašky vyztuženo tak, aby nedocházelo k borcení konstrukce a případně k následnému negativnímu vlivu na uložený materiál. Rozměry DxŠxV: 65x35x22 cm. - tel Btw: Možnost sehnat za 50% ceny více z Meopta.
Balící stroj Penta KL 75
Balicí stroj KL-75 Poloautomatický balicí stroj KL-75 pracuje s polyolefinovou fólií maximální šíře 750 mmStroj může pracovat ve dvou různých režimech – poloautomatickém a automatickém. Balicí stroj dosahuje výkonu 8 – 15 ks/min a umožňuje nastavení až 9-ti programů. Výhodou je ovládací menu v českém jazyce. Typ fólie LDPE, Polyolefin Svářecí lišty 750 x 550 mm Max. výška balení 230 mm Technická specifikace Typ fólie LDPE, Polyolefin Maximální šíře role 750 mm Kapacita balení 8 - 15 ks/min Rozměr svářecích lišt 750 x 550 mm Maximální výška balení 230 mm Příkon 2 200 W Napájení 400 V Rozměry stroje 870 x 1920 x 1450 mm Hmotnost stroje 190 kg Doporučený materiál LDPE fólie Velmi dobrý stav. Téměř nový. Při rychlém jednání sleva.
Prodám Baličku naštípaného palivového dřeva LBD - RBD Nové
Jedná se o Český výrobek .Balící zařízení slouží pro skladování naštípaného dřeva.Toto zařízení umožní skladování více kusů na sobě.Naštípané palivové dřevo je baleno do prodyšné sítě,tím se dosáhne k prosychání a lepšímu skladování a přepravě palivového dřeva.Tubus se pokládá nejlépe na paletu o rozměrech 120x120 cm je možné použít i paletu o rozměrech 120x80cm kde se napříč palety připevní 2-3 prkna.Balící síť šíře 60cm a délka návinu 1 400m , k zabalení cca 40-50 palet dřeva. K prodeji i balící sítě 1 role 990,Kč.Nabízím k prodeji i Balíci zařízení z řetězovým kladkostrojem Nebo možné za příplatek dodat ze sudem o průměru 110cm a výška 160cm. alicka-nastipaneho-palivoveho-dreva-lbd-1-a-r bd-2/
Uhlový kopírovací papír - černý, modrý
Odprodej nadbytečné zásoby. Jedná se o kopírovací papír (pro kopírování mechanickou cestou), určený pro kopírování především kancelářských a školních poznámek, strojopisu, v jehličkových tiskárnách, při výtvarných činnostech, apod. Černý uhlový papír je určen primárně do psacích strojů a jehličkových tiskáren (s papírem o standardní tloušťce/gramáži 80mg^2 je možno pořídit současně do 5ti kopií, s tenkým tabelačním nebo průklepovým papírem do 10ti kopií. Přičemž každý list papíru lze znovu použít asi 20x, dokud není barvivo zcela odebráno. Pro kvalitní syté kopie se doporučuje používat papír max. 5-10x. Záleží na kopírovacím tlaku a tloušťce kopírovací vrstvy). Existují dva (tři) druhy uhlového papíru: voskový a polymerový (grafitový). Voskový vykazuje vyšší sytost kopií ale není příliš odolný vůči rozmazání. Proto je účelné při úpravách nebo psaní do hotové kopie podložení ruky obyčejným kancelářským nebo průhledným pauzovacím papírem. Uhlové papíry s polymerovou kopírovací vrstvou /"solvent ink"/ vykazují o málo nižší sytost, kopie je odolnější vůči rozmazání nebo nežádoucímu obtisku barviva na jiný povrch. Modrý uhlový papír je určen primárně pro ruční propisování (propiskou, jiným typem pera s hrotem, případně nepíšící propiskou nebo vytlačovacím hrotem /perem/ přes již napsaný text, pro zachování jeho formátování, jako alternativu k fotokopírování. Počtem zhotovitelných kopií platí rovněž jako u černého kopíráku) K dispozici WOLF-CONCORDE černý pro strojopis /polymer./- 80ks. WOLF-CONCORDE modrý pro ruční propisování - již není Cena: 1.60,-/list. Při odběru 5 a < ...="" listů="1.50,-/ks.;" při="" odběru="" 10="" a="">< ...="" listů="1.25,-/ks.;" při="" odběru="" 15="" a="">< ...="" listů=""> PELIKAN Hand Carbon 500H modrý /vosk./ - 70ks. Cena: 1.80,-/list. Při odběru 5 a < ...="" listů="1.70,-/ks.;" při="" odběru="" 10="" a="">< ...="" listů="1.60,-/ks.;" při="" odběru="" 15="" a="">< ...="" listů=""> Možno zaslat poštou jako dopis. Kopíráky nebudou přeloženy, ale navinuty na tenkou papírovou roli. --- Nápady: Uhlový papír je vlastně taková malá přímá a jednoduchá kapesní kopírka Chcete nevšedně zaujmout? Přineste si do školy kopíráky a vytvořte spolužákům kopie zápisků. Budou jistě koukat Kopírovací papír je více než vhodný pro přenos motivu na dřevo, plech, pěnové folie nebo jiné materiály, podle stopy lze pak vyřezávat, stříhat, pilovat, frézovat. Jak jednoduše pořídíte zrcadlově otočenou kopii obrázku nebo textu? Podložte jeden list kopíráku barvicí stranou vzhůru pod list, na který budete kreslit nebo psát. A máte to.
balící papír
Prodám balící papír vhodný na zabalení rostlin a květin, 85,5 x 61 cm, cena za 320 ks je 320 Kč, = 1ks je 1 Kč. Pouze osobní odběr, můžete se prosím podívat na moje další nabídky, děkuji.
Lepící páska (izolepa) 48mm x 132m
Samolepicí balicí pásky jsou ideální k zalepování kartonů či slepování balicích fólií. Kombinací vhodného nosiče a lepidla balicí pásky lze najít optimální řešení na každou aplikaci. Lepicí pásky jsou základním obalovým a fixačním materiálem ve všech oblastech průmyslu, vhodné pro přelepování papírových i plastových krabic, lepenkových a plastových obalů. Lepicí páska balicí 48mm/132m šířka 48mm návin 132m barva: transparentní lepidlo: akrylátové Cena za celé balení 6ks - 110,- 1ks - 20,-