inzerce, prodej, prodám, bazar

Wittchen luxusní pánská aktovka z telecí kůže.

Kategorie: Ostatní

Prodám úplně novou zabalenou nepoužitou tašku na notebook. Aktovka z kolekce Arizona.
Velmi pečlivě a krásně ručně vyrobená z odolné, lehce lesklé telecí kůže. Luxusní výrobek. Byl to nevhodný dárek.
Wittchen luxusní pánská aktovka z telecí kůže.
Podobné inzeráty
Cestovní kufr - kabinový WITTCHEN
Prodám zánovní cestovní kufry bílý a černý viz. link níže. Kufry byly použity minimálně (max 3x). Cena za 1ks 950,- V případě zájmu o oba kusy (bílý i černý) - cena 1600,-(2ks)
Pravá kravská hovězí kůže kožešina 2ks k dispozici
Pravá kravská hovězí kůže kožešina bílo-černá č.1 Pravá kravská hovězí kůže kožešina 100%. Dekorační kožešina kravská kůže je výborným doplňkem do interiéru. Jedná se o 100% kravskou kůži o rozměrech viz foto - veliký kus. Je ideální do obývacích pokojů, odpočinkových prostor, relaxačních zón či jako luxusní potahový materiál na židle, křesla, sedačky atd. Každá kůže je jedinečná. Tato je strakatá černo-bílá s hnědým flíčkem. Pravá kravská hovězí kůže kožešina bílo-hnědá č.2 Pravá kravská hovězí kůže kožešina 100%. Dekorační kožešina kravská kůže je výborným doplňkem do interiéru. Jedná se o 100% kravskou kůži o rozměrech viz foto - veliký kus. Je ideální do obývacích pokojů, odpočinkových prostor, relaxačních zón či jako luxusní potahový materiál na židle, křesla, sedačky atd. Každá kůže je jedinečná. Tato je strakatá černo-hnědo-bílá. Cena: 5000 Kč/ks Viz foto. Prosím kontaktujte mě pouze skrze kontaktní formulář, děkuji.
Retro kožená aktovka panská, Top stav
Pánská aktovka z pravé kůže, v perfektním stavu
Pánská luxusní kožená aktovka
Barva hnědá.Pevná kůže s dvojitým prošitím.Kování v mosazné barvě.Na nošení pouze v ruce.Uvnitř jsou dvě široké a hluboké kapsy a dvě užší kapsy. V jedné širší kapse je široká kapsička na cvok,poutka na propisky,otevřená kapsička.V druhé širší zadní kapse dvě separátní hlubší kapsičky.Další velká kapsa na zip je na zadní straně aktovky. Aktovka je velmi málo nošená,prakticky téměř nová. Rozměry: šířka=39 cm, výška 33 cm.
Aktovka pánská A4
Aktovka pánská A4. Používaná v zachovalem stavu. Material: Kozenka. Zásilkovnou +109 Kč
Aktovka - školni batoh
Aktovka - školní batoh pro 1-3tř. Aktovka v top stavu. Použitá jen rok a půl,rok byla v kovidu. Hezká. Pořizovací cena 1899kč. Osobní převzetí nebo zásilkovna.