inzerce, prodej, prodám, bazar

Weber Extra Clean - 25 kg zrnitost 1,5

Kategorie: Ostatní

Prodám 25 kg (1 ks kýbl) Fasádní omítky Weber Extra Clean - odstín bílá...Skladováno v teple.
Vlastní odvoz.

Weber Extra Clean - 25 kg zrnitost 1,5
Podobné inzeráty
Ochranný obal  Performer GBS, Weber 7145
Nový originál zabalený Ochranný obal Premium, pro Performer GBS, Weber 7145 Ochranný obal pro grily Weber Performer GBS 57 cm se sklápěcím stolkem. Původní cena 2900,- Kč. Ochranný obal, vyrobený z voděodolného a prodyšného polyesteru, který dodává skvělou ochranu proti UV záření, povětrnostním vlivům, prachu a nečistotám. Upevňovací popruhy na suchý zip na obou stranách zajistí, že obal zůstane na svém místě i při silném větru. Pro grily: Weber Performer GBS
WEBER ORIGINAL Q 17560 ( 1000/ 100 )
Nový originál zabalený špíz.Proměňte svůj gril v otáčecí špíz pomocí WEBER Q 17560. Otáčecí špíz umožní připravit křupavé šťavnaté kuře, vepřovou pečeni, jehněčí kýtu i jemná žebírka. Pomalu přitom otáčí pokrmy pod poklopem grilu a připraví tak dokonale šťavnaté maso. Tvořený je rožněm, vidlicemi a motorem, který snese i vysokou zátěž. Otáčecí špíz WEBER Q je určený pro grily řady Weber Q 1000/100. Rozměry: cca 66 x 22 x 15 cm.
Sprchová stěna Walkin 120 cm
FAKTURA vč. DPH. NOVÝ, ZÁRUKA. DOPRAVA 400,- po celé ČR. Sprchová stěna Walk-In 120 cm (90 + 30) cm s povrchovou úpravou Easy Clean, která minimalizuje usazování vodního kamene a usnadňuje tak čištění. Vlastnosti: - 6 mm silná bezpečnostní skla – pevná část 90 cm a sklopný panel pro Walk-in o šířce 30 cm - výška 200 cm - horní krytka hliníkového profilu na zeď - profil z eloxovaného hliníku - univerzální provedení L/P Obsah balení: - pevná stěna - hliníkový profil na zeď a těsnící lišta - horní krytka hliníkového profilu - 1x upevňovací rameno – lze použít jako rovné i pod úhlem díky nastavitelným kloubům. Rameno lze zkrátit na požadovanou délku. Easy Clean: Sklo sprchového koutu je ošetřeno technologií Easy Clean, která usnadňuje čištění. Díky této technologii voda po skle lépe stéká, a dochází tak k menšímu usazování nečistot a vodního kamene.
OXI CLEAN odstranovač skrvn
Bojuje s nejodolnějšími skvrnami a bezpečně ODSTRANÍ nečistoty silou kyslíku. **Mr. Wipes OXI CLEAN je univerzální odstraňovač skvrn, který je řešením pro boj se skvrnami. **Mr. Wipes OXI CLEAN je speciálně určen k boji proti zatvrzelým skvrnám, jako je ovocná šťáva, káva, tráva atd. ✅Je vhodný pro bílé i barevné prádlo ✅Odstraní odolné skvrny na jedno použití. ✅Zajišťuje hygienu i při nízkých teplotách. ✅Chrání vaši pračku před usazováním vodního kamene. ✅Nejen na prádlo, odstraní zašlou špínu a rez Obsah 1000g
Ochrana hlavy pro svářeče - zn. WELDAS, Clean Air
Prodám ochranu hlavy Weldas vel. XL + ochranu do kukly zn. Clean air. Nové, nepoužité. Zásilkovna. Platí do smazání!
Leifheit mop + 3 náhradní násady
Používáný mop leifheit Combi clean M. Vynikající pomocník na úklid. Nalomila se mi tyčka, dá se opravit nebo koupit nová. Hadry jsou jako nové, jedna téměř nová. Kýbl není tak velký jako u twist, vejde se kamkoliv. Set obsahuje: - kýbl se ždímačka - 3 stírací hadry - zaklapávací nástavec - tyč (dva díly v pořádku, jeden nalomený) Nejlepší mop co jsem měla, vyměnila jsem za nový typ. Už mám dost místa na větší kýbl. Odběr Slavkov u Brna a okolí.