inzerce, prodej, prodám, bazar

WC mísa + sedátko + nádržka - nepoužité

Kategorie: Stavební materiál

Prodám WC mísu spolu s originálním sedátkem a nádržkou.
Odpad zadní.
Výrobce: CERAVID (Německo)
WC mísa + sedátko + nádržka - nepoužité
Podobné inzeráty
ALCA tlačítko WC bílé. Nové nepoužité. Drobné kazíky
ALCA tlačítko bílé. Nové nepoužité. Nepatrné skoro neviditelné kazíky viz foto proto tak nízká cena (nejlevnější na trhu se prodává za 1800). Mám jich víc určite si vyberete. Ovládací tlačítko, pro předstěnový prvek, pro Podomítkové splachovací nádržky. Vhodné pro model Komfort splachovací nádržka, Komfort splachovací nádržka Slim, veporit. splachovací nádržka ICUBOX, veporit. splachovací nádržka UMIBOX. Materiál Plast, Základní barva. Bílá, Chrom. 2 množství splachování. Délka 247 mm, Šířka 165 mm, Kód výrobku M1370, Série Komfort , EAN 8595580502706, Číslo výrobku dodavatele, M1370 Případně cenu nabídněte časem se případně ozvu. Pokud nezvedám telefon prosím sms nebo email s informací o co jde určitě se ozvu nazpět. Praha Chuchle, Libuš. Na dobírku pouze při platbě předem na účet včetně poštovného a balného + 80 Kč vyzvednutí v zásilkovně. Platí do smazání.
Podomítková nádržka
Nabízím novou, nádržku…lze nastavit na objem vody 3-4,5l nebo na větší objem 6-9l. Díky polystyrenovým deskám má nádržka dobrou zvukovou izolaci.
Ravak WC sedátko Uni Chrome X01549
Prodám pouze namontované WC sedátko Ravak Uni Chrome softclose X01549. Délka sedátka 42,7 cm. Rozteč upevnění 10,5-20,1 cm. K dispozici 2 kusy. Zásilkovna 85Kč. Osobní předání v Pardubicích.
Toaleta Duravit
Plně funkční používaná v bytě majitele. Vyhřívané sedátko anální a dámská sprška. Návod k použití.Nutná přípojka vody a elektřiny. Možno použít pouze sedátko pasuje na většinu keramických mís.Lepší použití s orig.mísou. Nutný odvoz.
Sprchové sedátko Ravak
Prodám sprchové sedátko Ravak Použité pěkném stavu
závěsné wc včetně sedátka - LAUFEN Form
WC a sedátko jsou zcela nové, sedátko je se zpomalovacím mechanismem (slow close). Původní cena 14 800,-