inzerce, prodej, prodám, bazar

WALKSTOOL Teleskopická stolička Basic 60 cm

Kategorie: Vše ostatní

PIŠTE NA MAIL.. ČÍSLO MOC NEPOUŽÍVÁM!!

Nabízím tuto parádní židličku viz foto.
Na dvou nohách chybí záslepka, špunt trubky.
JIŽ SEHNÁNO VIZ FOTO!

Proto nízká cena..

Lovecká stolička s výškou 60cm. Teleskopická stolička je skvělým pomocníkem například při společných lovech při čekání na stanovišti, a to nejen při zdravotních potížích.

Velmi lehká stolička je snadno přenosná. Díky svým malým rozměrům ve složeném stavu (41cm) ji lze pohodlně nosit vě větším batohu. Stolička má maximální sedací výšku 60cm, přičemž je možné ji i snížit. Nohy jsou opatřeny rozšířenými gumovými koncy zabraňujícími noření do měkkého terénu. - nosnost: 175kg hmotnost g velikost sedátka 32,5cm výška: 60cm složená výška 41cm - snadno rozložitelná dvě výškové sedící pozice

PC: 1200 Kč

Zásilkovnou nebo osobně Jičín v Praze jen inzeruji.

CENA PEVNÁ!'
WALKSTOOL  Teleskopická stolička   Basic 60 cm
Podobné inzeráty
Unihoc Warrior Flex 32 Basic
Prodám florbalovou hůl Unihoc Warrior Flex 32 Basic s těmito vlastnostmi: Barva černá/zelená Pro praváky Délka shaftu: 87 cm Kategorie tvrdosti: měkká (flex 31 - 40 mm) Oficiální certifikace IFF: Ano Kategorie podle výšky: pro děti výšky 150 - 160 Čepel: Unihoc Ace medium Kategorie délky hole: krátká (délka 80 - 92 cm) Hmotnost: 230 g Profil držení: kulatý Tvrdost hol: 32 Materiál: kompozit Omotávka: Unihoc Overgrip Tvrdost čepele středně tvrdá Používaná pouze 1 měsíc. Pouze osobní odběr v Praze.
Boxerské rukavice - FIGHTER BASIC 12OZ
Prodám rukavice fighter Basic 12OZ, byly používané, ale myslím že někomu mohou ještě udělat radost. Osobní předání je možné v Počernicích, Černém Mostě, na Kladně či ve Slaném. Zásilkovnou zasílám po uhrazení celé částky + doprava.
Mountainboard - KHEO BAZIK v3 9"
Zdravím, prodávám mountainboard KHEO BASIC V3 9“. Board je sezónu používaný, prodávám z důvodu zranění. Je v perfektním stavu. Koupil jsem za 10.5K, prodám za 7.5K, i levněji. Prodávám toho více na kiting
Boxovací rukavice Fighter
Dobrý den, Prodám boxerské rukavice Velikost 12-OZ. 2x až 3x na tréninku Krav Magi, barva: červeno-černá Syn si přál k narozeninám, nepoužíval je. K vyzvednuti Praha 5 U Nikolajky či poštou + kč 120,- Veškeré info na:
Skateboard
Prodám Skateboard z e-shopu craness který vlastní nejlepší český skatebordista specifikace: skateboard z kanadského javoru trucky solid silver 5.25-5.5 kolečka solid white 52mm ložiska ABEC 7 Craness griptape Basic šroubky 1 lechce opotřebený
Boxerské rukavice - rozměr 8, nový
Prodám boxerské rukavice značky Fighter v novém, nepožitém stavu !!! Rukavice Fighter jsou vyrobeny z trvanlivého PU materiálu. Velmi pohodlně sedí na ruce a výplň rukavic je dostatečně silná, aby poskytovala kvalitní ochranu ruky. Rukavice doporučujeme především pro začínající sportovce či děti. Rozměr je 8 OZ. Web adresa, kde byl zakoupen je níže: Původní cena 790,- Kč. Aktuální cena je za 490,- Kč. Osobní odběr v Praze nebo pošlu Zásilkovnou od 79,- Kč plus 23,- za dobírku.