inzerce, prodej, prodám, bazar

Wacom STU-430 podepisování tabletu

Kategorie: Ostatní

Wacom STU-430 je vybaven, monochromatický podepisovací tablet s tenkým designem, malými rozměry a plochým povrchem. 4,5'' displej je dostatečně velký pro zachycení delších podpisů, stejně tak pro umístění softwarových tlačítek jako doplněk k podpisové ploše. Displej s povrchovou úpravou snižující odlesky je snadno čitelný v různých světelných podmínkách.doprava dohodou
Wacom STU-430 podepisování tabletu
Podobné inzeráty
Grafický tablet Wacom
Prodám světle modrý grafický tablet Wacom ve velikosti S. Tablet je plně funkční, prodávám ho z důvodu nevyužití. Součástí tabletu je i instalační CD.
Prodej, komerční/restaurace, 430 m2, 26203 Čím, Příbram [ID
Prodej, komerční/restaurace, 430 m2, 26203 Čím, Příbram [ID 47772] Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji hospůdku s vlastním pozemkem, která se nachází v atraktivní oblasti Slapské přehrady, cca 3 km od Vltavy. Toto místo je vyhledávanou lokalitou především v letních měsících, turisty zde láká hlavně blízké koupání a nádherné přírodní scenérie. Celková rekonstrukce zde proběhla v roce 2014. Jsou zde nová plastová okna a dveře, kuchyň s chladícími boxy a nové ústřední topení s automatickým kotlem. Nemovitost je napojena na obecní kanalizaci, na pozemku je vlastní studna s úpravnou vody. Vnitřní prostory jsou až pro 70 zákazníků, 20 míst je k dispozici v salonku. Venkovní prostory se pak pyšní novou terasou pro 50 zákazníků. Hospůdka bývá často využívána k pořádání různých akcí jako jsou myslivecké plesy apod. Některé prostory objektu se přímo nabízí k adaptaci na obchod, který by doplňoval prodejní sortiment, případně i pro vlastní bydlení. Vřele doporučuji prohlídku a zajistím i případné financování za těch nejlepších podmínek na trhu. Cena: Info u realitního specialisty Typ domu: přízemní Velikost domu: atypický Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Velmi dobrý Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: centrum obce Poloha objektu: samostatný Plocha pozemku: 430 Užitná plocha: 430 Půdní vestavba: Ne Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ne Garáž: Ne Parkovací místo: Ne Datum nastěhování: 06.03.2023
Grafický tablet Wacom Cintiq 16
Grafický tablet Wacom Cintiq 16.Vhodné pro začátečníky i pokročilé uživatele.Použit 3x.Komplet balení. Osobní předání Praha a nebo zaslání po celé ČR.
Wacom intuos pro small
Wacom intuos pro small pen tablet -model: PTH-451 -nepoužívaný -prodej z důvodu nevyužití
Grafický tablet Wacom Intuos S (CTL-4100K) černý
Prodam malo používán Grafický tablet Wacom Intuos S (CTL-4100K) černý
Grafický tablet WACOM Intuos 3
Prodám profesionální grafický tablet WACOM Intuos 3. Zůstal ve firmě po kolegovi, a není pro něj využití. Plně funkční, v dobrém stavu. Model: PTZ-1231W Rozměry (š x h x v): 622 x 429 x 36 mm Aktivní plocha (š x h): 488 x 305 mm (A3+) Citlivost přítlaku: 1024 Náklon pera: ± 60° Pro více info mě prosím kontaktujte.