inzerce, prodej, prodám, bazar

Vzduchovka Weihrauch HW 97 KT 4,5

Kategorie: Ostatní

Prodám téměř novou vzduchovku Weihrauch HW 97 KT 4,5. Ze vzduchovky vystříleno asi jen půl krabičky diabolek. Součástí vzduchovky je puškohled VALIANT Lynx 3-9x40 AO Mil Dot a pouzdro Hunter Strike. Přidám i diabolky JSB Exact. Vzduchovka je vhodná i pro leváky. PC-20 000,-
Vzduchovka Weihrauch HW 97 KT 4,5
Podobné inzeráty
Vzduchovka Weihrauch hw 97
Prodám novou vzduchovka Weihrauch hw97. Ze vzduchovky bylo vystříleno max.20 diabolek. Jedná se o nevhodný dárek. Ráže vzduchovky je 5.5mm. Vzduchovku prodávám bez optiky.
Vzduchovka Weihrauch hw 77
Prodám vzduchovou ve velmi dobrém stavu
Vzduchovka umarex
Prodám vzduchovku umarex 5,5mm Je přesná i na větší vzdálenost Vzduchovka je ve velmi dobrém stavu Vzduchovka je poháněna jednou co2 88g bombičkou.přidám dvě krabičky nábojů a dva zásobníky na 8 ks střeliva. Možno zaslat poštou
Vzduchovka vz 47
Prodám ze své sbírky vojenskou vzduchovku vz 47 Strakonice.Vzduchovka je v perfektním stavu bez dalších investic. Vhodná jak na střelbu nebo jen na vystavení. Převzetí Praha 4,nebo zaslání poštou 350kč. Lepší foto možno poslat na email. Případné dotazy po telefonu.
Vzduchovka 5,5mm 16J
Polymerová vzduchovka Kral Arms N-07 klasicky lámaná pružinovka s oboustrannou pažbou se zdrsněným povrchem v místě úchopu. Jen osobní odběr. Více informací po tel:
Vzduchovka 6mm 16J
Přesná silná vzduchovka na sportovní střelbu a menší škůdce.Puvodní cena 7500,-kč