inzerce, prodej, prodám, bazar

Vzduchová fanfára, houkačka

Kategorie: Příslušenství

Koupím vzduchovou fanfáru z lokomotivy viz. obrázek. Volat
Vzduchová fanfára, houkačka
Podobné inzeráty
Kompresorový klakson - fanfára 12V, 115 dB
Nabízím - hlasitá fanfára s kompresorem s dvojicí fanfár. Elektrický kompresor s rychlou odezvou obsluhující 2 fanfárové trubky. Fanfára je vhodná pro osobní i nákladní auta, dodávky, čluny apod. Dvojice trubek klaksonu vydává jednolitý unifikovaný tón. Kompletní fanfára s velmi jednoduchou instalací - tlakové hadice, 2 dlouhé fanfáry.
Kompresorový klakson 3 trubky fanfára 12V, 140
Nabízím - hlasitá fanfára s kompresorem s trojicí fanfár. Elektrický kompresor s rychlou odezvou obsluhující 3 fanfárové trubky. Fanfára je vhodná pro osobní i nákladní auta, dodávky, čluny apod. Trojice trubek klaksonu vydává jednolitý unifikovaný tón. Kompletní fanfára s velmi jednoduchou instalací - tlakové hadice, 3 dlouhé fanfáry.
Prodám Klaksony s kompresorem Fanfára FIAMM
Na prodej Fanfára s kompresorem značky FIAMM. Nové, pouze rozbalený obal. Klaksony jsou na 24V
Trumpety
Dobrý den, nabízím tyto 12V trumpety, které krásně hlasitě a hluboce troubí. Jsou úplně nové, koupil jsem si je na motorku, ale bohužel se mi tam nevejdou. Houkačka, klakson, fanfára, trumpeta.
AUTOSiréna 90 W siréna, houkačka s megafonem 7 tonu
AUTO Siréna megafonem 7 tonu siréna, houkačka s megafonem 7 tonu + mikrofon pro mluvené slovo, napájení 12 V Lze použít na: hasiči, policie, záchranka, sanitka, sanita, odtahová služba, odtahovka, bagr, buldozer, UNC,kombajn, doprovodný vůz,různé tuning akce hloubka 16cm, výšky 12 cm, šířka u konce amplionu 18cm
ELEKTRICKÝ PARALYZÉR VE TVARU AUTOMOBILOVÉHO KLÍČE BMW,
Jedná se o elektrický paralyzér ve tvaru klíče BMW. Na čelní straně elektrického paralyzéru se nacházejí 3. tlačítka : 1) TLAČÍTKO – Zapnutí a Vypnutí zvukový signál, ( HOUKAČKA ), 2) TLAČÍTKO - Zapnutí a Vypnutí Světla, ( OSVĚTLENÍ ), 3) TLAČÍTKO – Zapnutí a Vypnutí „ ELEKTRICKÉHO PARALYZÉRU „ , Na horní části elektrického paralyzéru se nachází : 1) OSVĚTLENÍ, 2) ELEKTRICKÝ PARALYZÉR, Ve spodní části elektrického paralyzéru se nachází : 1) VYPÍNAČ - Zapnutí a Vypnutí všech 3. výše uvedených ovládacích tlačítek na čelní straně, 2) VSTUP PRO DOBÍJENÍ – Dobíjení přes standardní micro USB port, zůstává v provozu i při nabíjení, 3) ÚCHYT NA KLÍČENKU, Na zadní straně elektrického paralyzéru se nachází : 1) ZVUKOVÁ HOUKAČKA, Rozměry elektrického paralyzéru : - Délka v nejširším místě = 8,5 cm, - Šířka v nejširším místě = 4,7 cm, - Síla v nejširším místě = 2,5 cm, Elektrický paralyzér je jako nový, bez jakéhokoliv poškození, plně funkční ! Jedná se o obranný prostředek, na který se nevztahuje zákon č. 119/2002 Sb., o střelných zbraních a střelivu, ve znění pozdějších předpisů. Kupující musí být osoba starší 18 let, která je způsobilá k právním úkonům. SBĚRATELSKÝ KOUSEK BMW !!! Možná dohoda o ceně. Podívejte se na další moje prodeje. Děkují.