inzerce, prodej, prodám, bazar

Vzacny kousek originalniho porcelanu

Kategorie: Umělecké předměty

Rucne malovane
Vzacny kousek originalniho porcelanu
Podobné inzeráty
Vzácný vlastenecký porcelán
Originalni tvorba,vzacny unikat
Fotky, katalog porcelánu
Asi 65 kusů krásných starých fotografií porcelánu. Různé porcelánky, od každé několik fotek. Vše viz foto. Cena za kus 70 Kč, za vše 3.000 Kč.
Porcelanova soška Tanečnice s Krajkou znacena
Velka soška Tanečnice s krajkou značka Aelteste Volkstedter rok cca 1925 Německo. Vzacny sberatelsky kousek! Vyska 28cm Krajka lehce poskozena,porcelan naprosto v poradku.
Polodrahokam Larimar ve stribre
Larimaru se také přezdívá kámen bohů a delfínů. Je typický svojí modrou barvou. Nadšeni budete i z jeho blahodárných účinků a vlastností. Larimar snad každého na první pohled zaujme svým typickým tyrkysovým zbarvením. Není proto vůbec žádný div, že patří mezi nejvzácnější drahokamy na světě. Právě svým vzhledem to dává jednoznačně najevo. Vzácný je z toho důvodu, že má na celém světě pouze jedno jediné naleziště. Kresba tohoto drahokamu připomíná moře a nebe. Přezdívá se mu také kámen bájné Atlantidy.
Obrázek - Marián Komáček - EXL Jaroslav Svěcený.
Prodám sběratelsky vzácný obrázek - exlibris houslového virtuosa Jaroslava Svěceného s dedikací - originál barevnou suchou jehlu s leptem a mezzotintou( 7,5 x 7,5 cm,1987, signováno tužkou,na rubu dedikace perem)významného slovenského malíře a grafika Mariána Komáčka(1959) ,vynikající stav,v odpovídajícím rámečku 22,5x22,5 cm k diagonálnímu zavěšení.
Prodám velmi cenný obraz
Dobrý den. Prodám velmi vzácný obraz po mém dědečkovi aktuální hodnota 25 000 prodám za 20 000Kč. Hodnata obrazu může stoupat. Vyklízím byt potřebuju ho prodat, obraz se nehodí do interiéru.