inzerce, prodej, prodám, bazar

Vyvýšené postel

Kategorie: Ostatní

Detska vyvýšená postel včetně roštu 90x200, výška roštu 90cm.
Vyvýšené postel
Podobné inzeráty
Vyvýšené záhony
Nabízím vyvýšené záhony na pěstování zeleniny a jahodníků. Jsou vyrobeny z hoblovaných smrkových prken a na vnitřní straně je nainstalována nopová fólie, ta umožňuje proudění vzduchu mezi zeminou a prkný. Prkna jsou impregnována ochranným nátěrem. Rozměry, materiál a barvu je možné upravit dle přání. Vyvýšené záhony jsou v celku, proto je nutná osobní návštěva. Na obrázku d.1,7m x š.1m x v. 0,44m a ve skleníku d.2m x š. 0,7m x v.0,44m. Cena závisí dle velikosti vyvýšeného záhonů.
Dřevěné truhlíky, vyvýšené záhony, psí boudy, regály
Vyrobím dřevěné truhlíky, květináče, vyvýšené záhony, psi boudu nebo regály dle vašich rozměrů.Vyrobit lze z prken, latí, trámků. Květináče, truhlíky jsou vhodné třeba na bylinky nebo na květiny na parapet. Možné využití je třeba na vložení plastového truhlíku a tím budete mít vzhled dřeva. Podle přání lze i rovnou osadit nejakou bylinkou, jahodami nebo květinou. Vyvýšené záhony lze vyrobit dle vašich potřebných rozměrů, na výběr z prken, latí nebo hranolků. Možnost je i třeba z modřínu. Je možné vyrobit i psí boudu dle vasich rozmeru. Regály třeba do dílny, spíže nebo kam je potreba. Vyrobeny jsou z hranolků 60x40mm a police z prken o tloušťce 25mm Ceny jsou dle rozměrů a náročnosti. Pište co potřebujete a ja vám obratem zašlu přibližnou cenu a datum kdy budou hotové
Dětská patrová postel z Al profilů
Prodám dětskou patrovou postel 2m x 1m vyrobenou z pevných alu profilů. Postel je v podstatě nerozbitná a dá se smontovat dle vašich představ. Rošt je posuvný a nastavitelný na jakoukoliv výšku! Postel si můžete i jednoduše zkrátit, či zúžit. Nemá žádné ostré hrany, navíc má plastové krytky. Psací plocha je osvícena led světlem. Postel lze rozebrat na jednotlivé kusy profilů. Na sestavení vám postačí pouhý klíč imbus. Cena je 10000kč včetně kvalitní matrace a osvětlení. Pokud by si zájemce chtěl umístit ještě jeden rošt, materiál je k dispozici, 1500kč. Postel lze v podstatě doplňovat dle fantazie. K odběru i díly navíc.
Postel /zvýšená postel/rám postele vč.roštu
prodám postel /rám postele vyvýšené - vč.roštu, IKEA masiv, zánovní ve velmi dobrém stavu. Rozměr 90 x 200 cm. V rozloženém stavu. Super pro děti na hraní si pod postelí.
Vyvýšené záhony
Nabízím vyvýšené modřínové záhony z fošen. Tloušťka materiálu po ohoblování cca 35 mm. Materiál je ohoblovaný, má sražené hrany. Instalace nopové folie a nátěr v ceně. Nabízím i další modřínové prvky. Dřevníky, lavičky, lavice, pergoly, terasy. Cena za záhon 200 x 100 x 64 cm 11200 Kč. Cena za záhon 200 x 100 x 49 cm 9400 Kč. Doprava 8 kč/km. Faktura. Každý výrobek je dělaný ručně. Žádné CNC nebo supermarket. Oproti smrku 3 x vetší životnost.
vyvýšené záhony, palisády.
Prodám fošny na vyvýšené záhony. Modřín tl 5cm x 20cm x 2-3m. Cena 200kč/metr delky. Hranoly jasanove - 10cm*20cm*2-4m. Cena 550kč/metr délky. Možno sestavit i do truhlíku-viz foto.Vse k vyzvednuti Horomerice, ulice Hrdinu, areal firmy Agrivep. bila obloukova hala po tel domluve.