inzerce, prodej, prodám, bazar

Vývrtka na víno Bosch

Kategorie: Ostatní

Vývrtka na víno na Aku šroubovák
Vývrtka na víno Bosch
Podobné inzeráty
Starší vína, narizeninové víno Panna - dárek k narozeninám
Prodám starší vína - viz foto. I jednotlivě. - Víno Litomyšl Rulandské modré r.2006 - Tereziánské sklepy Svatovavřinecké s přívlastkem Kabinet červené suché - dárek k narozeninám Panna (23.8- 24.9.) 2005 - GIN NO614665 - V krabici Ryzling vlašský Seneca - jakostní víno, víno s přívlastkem suché bíle - pozdní sběr 2005 - Modrý portugal - Víno Rakvice - Stradivari - Merlot rosé - růžové víno suché - Luhaovická bylinná - likér Vizovice ČR - Víno Francie Les terrasse du golfe r. 2009 - Vodka finlandia 1 l
LE CREUSET Screwpull Vývrtka s ořezávačem černá
Na prodej LE CREUSET Screwpull Vývrtka s ořezávačem černá, je v zánovním stavu, plně funkční, kompletní, jen s horším stavem obalové krabice. Plastová páková vývrtka Screwpull s kovovým mechanismem, elegantní vysoce- kvalitní a designová. Patentovaný pákový systém pro rychlé odzátkování.
Hliníková páková vývrtka na víno, 18 cm
Hliníková páková vývrtka na víno snadno otevře každou láhev. Funguje na principu páky a hodí se na otevírání korkových zátek i špuntů. Používaná, plně funkční. Původní cena: 429 Kč Prodám za: 199 Kč Nejlépe osobní odběr (Praha - východ, Zeleneč a okolí), popř. lze zaslat i poštou/Zásilkovnou + poštovné dle tarifu. Děkuji.
Tescoma provzdušňovač na víno Uno Vino
Nabízím provzdušňovač na víno značky Tescoma z řady Uno Vino. Produkt je použitý, avšak v krásném stavu a kompletní. Obsahuje nálevku na víno a tři nástavce na ni, které se používají na různá vína, dále obsahuje praktický obal na všechny tyto věci. K osobnímu odběru ve Zlíně. Při doplacení poštovného pošlu poštou.
Úchytka na víno myDRINK 6 ks
Prodám nové nerozbalené úchytky na víno 6 ks Tescoma. Vynikající pro odkládání sklenic s vínem na okraj dezertního talíře, v 6 barvách pro snadné rozlišení. S krabičkou pro skladování, vhodné pro všechny dezertní talíře a sklenice na víno Tescoma. Vyrobeno z odolného plastu. Prodám nové nerozbalené úchytky na víno 6 ks Tescoma. Vynikající pro odkládání sklenic s vínem na okraj dezertního talíře, v 6 barvách pro snadné rozlišení. S krabičkou pro skladování, vhodné pro všechny dezertní talíře a sklenice na víno Tescoma. Vyrobeno z odolného plastu.
Automatická vývrtka na víno
Nabízím k prodeji novou, moderní, nepoužitou vývrtku na víno firmy Prestigio. Otevře až 70 lahví bez nutnosti dobíjení. Obsahuje kabel USB, řezačku fólií, provzdušňovač, vakuový uzávěr na láhev.Kapacita baterie 600mAh. Dokonalý dárek pro všechny milovníky vína. Vhodný na večírky doma i na veřejné akce. Cena 790Kč. Komunikaci prosím přes e-mail miko1411@