inzerce, prodej, prodám, bazar

Vývojnice Fototechna 76

Kategorie: Ostatní

Vývojnice viz foto. Osobní předání Holešov a okolí, případně pošta podle dohody.
Vývojnice Fototechna 76
Podobné inzeráty
Vývojnice Fototechna 76
Nabízím historickou vývojnici Fototechna 76. Stav dle fota, především pro sběratele
Prodám zvětšovací přístroj + věci k fotografování
Nabízím zvětšovací přístroj Meopta Opemus 5 + hodiny ( oboje funkční ), Vývojnice k vyvolávání filmů, několik kádinek ( plast, různých velikostí ), kleště na stírání vody z fotopapírů, 2 kusy leštiček + váleček, lampička... Fotopapíry jsou prodané ! Cenu nabídněte - dohoda jistá :)
Fotokomora-kompletní vybavení-vše na jednom místě-kvalita
Nabízím kvalitní vybavení fotokomory profesionální zvětšováky Jobo/LPL pro 4x5 palců až kinofilm s bar.hlavou,Durst 670 6x7 až kinofilm s Vario hlavou pro čb multigrade papíry,Opemus 6a/rarita-exportní verze s mikroposuvem ostření/a opemus 6-oba pro 6x6 až kinofilm a čb foto.Axomat 5a,Axomat 5 pouze pro kinofilm.Německý zvětšovák Kaiser pro kinofilm a čb foto.Spínací hodiny:Novex,Vipo-Combi B60,Viponel,Kaiser,Hauck-profi.Maskobací rámy Meopta 18x24 a 30x40cm,fotomisky 24x36cm,světlo do fotokomory,pinzety,multigradační filtry Ilford a Kodak,Válečky na leštičku,vývojnice na filmy Plastik,Plastimat a Kaiser.Lahne na fotochemii,zvětšovací objektivy Meopta Belar,Anaret,Meogon-S a Schneider Kreuznach a mnoho dalšiho.Ostatní info pouze telefonicky,
Vývojnice Plastimat
Dobrý den, prodám vývojnici Plastimat, včetně jedné cívky, která se může použít jak na 35mm film, tak na 120mm film. + Zásilkovna 79 Kč.
Vývojnice, tank na filmy
Prodám tank na vyvolávání filmů. Cívky je možné upravovat pro velikost kinofilmu i filmu svitkového. Má kapacitu na dva kinofilmy současně! (Třetí část cívky jsem zapomněl dát na foto, ale mám jí.) Tank je nepoškozený.
JOBO-prodlužovací modul na vývojnici
Prodám nový prodlužovací modul na vývojnice Jobo 1500.