inzerce, prodej, prodám, bazar

Vyvenčím vám pejska

Kategorie: Psi

Dobrý den jmenuji se Alena S. a ráda vám vyvenčím pejska, kvůli svému volnému času bych se chtěla věnovat něčemu. Pejska vám vyvenčím úplně za dvacet korun když budete chtít víc procházek můžem se domluvit na slevě třeba 4 venčení za šedesát korun . Mám i nějaké zkušenosti vlastnila jsem ridgebacka a také jsem několik psů i hlídala. Zvládnu jakéhokoliv pejska a dokážu se vám přizpůsobit kdyz to bude v mích pravomocích . Ale je v tom jeden háček je mi jen dvanáct a také studuji takže od 8 hodin až do dvou nemůžu jinak je to vše. Děkuji Alena S.
Vyvenčím vám pejska
Podobné inzeráty
nedaruje někdo pejska?
Dobrý den, pro mou babičku, která mě požádala o pomoc, sháním pejska menšího vzrůstu. Babička bydlí na vesnici v baráčku a má větší zahradu. Sice pejsky měla, má zkušenosti, ale nezvládla by v jejich letech převychovat staforda, jestli se chápeme. Představuji si pro ní nějakého malého pejska, který si rád poleží, bude rád za teplo domova a nebude vyžadovat kilometrové procházky. Bude mu stačit vyvenčení na zahradě. občas nějaká kratší procházka..zkrátka nějakého gaučáka, který tyto podmínky ocení a bude spokojený. Mohu se zaručit, že o pejska bude dobře postaráno a babička Vám bude posílat foto, jak se pejsek má. Jestli o někom víte, kdo by daroval pejska, tak se mi ozvěte na čísle 842822. Děkuji.
Daruje někdo pejska?
Dobry den, měla bych zájem o pejska či fenku nebo pejska na tom nezáleží chtěli bychom pejska do bytu na mazlení. Je někdo takový? kdo by daroval pejska do dobrých rukou. Číslo je neplatné. Pište prosím na email. Děkuji ????
Venčení psů
Nabízím venčení psů v Praze. Je mi 16 let a mám vlastního psa, takže mám se psy zkušenosti. Vašeho mazlíčka vyvenčím, pomazlím a i si s ním pohraju. Můžu se postarat jak o štěně tak o staršího pejska. Když mi napíšete na co je pejsek zvyklí nebo čeho se bojí, přizpůsobím k tomu procházku aby vám i vašemu pejskovi vše vyhovovalo.
VENČENÍ PSŮ V CHRUDIMI
Je mi 17 let, studuji místní zemědělskou školu a jsem zde na internátě. Z toho důvodu se mi přes týden stýská po mém mazlíčkovi Enny. Vašeho pejska vyvenčím, pomazlím a pohraju si s ním. Časově mohu od pondělí do čtvrtka mezi 15-20 hodinou. Cena dohodou.
venčení psů
Vyvenčím Vašeho pejska dvakrát denně v Havířově a okolí za přiměřenou odměnu.
Rodinný Psí hotel
Kynolog s letitou zkušeností v práci se psy nabízí ubytování vašeho psa malé i velké rasy. Vnitřní 350 kč venkovní 350 kč ubytováni. Pejsek do stáří 1 roku a nesocializovaní pejsci 500 kčPobyt u nás je formou náhradní rodiny-to znamená, že pejsek je členem naší domácnosti-není to pro něj tak stresující odloučení. Pohybujeu se s námi na zahradě, v domě. Samozřejmě dle zvyklostí psa. Pokud je zvyklý jen venku-má k dispozici zahradu u rd. Pravidelné venčení+možnost výcviku základní poslušnosti. Omezená kapacita ubytování uvnitř rd.-pouze 2 volná místa. Jsem z plzně severu-v okolí si mohu pro psa dojet či ho pak přivézt zpět. Dále provádím výcvikové kurzy-poradím s výchovou pejska. Popřípadně vycvičím dle vašich požadavků-k základní poslušnosti nebo ostraze majetku. Možnost také postarat se o psa u vás doma-zavřu-pustím, vyvenčím, nakrmím-dle vašich požadavků. Váš dům nezůstane bez psí ostrahy!!!!