inzerce, prodej, prodám, bazar

Výškově stavitelné stropní světlo

Kategorie: Ostatní

Stropní světlo se 4x žárovkami s paticí E14, světlo lze výškově nastavit.

Jedno skleněné stínítko má prasklinu, ale drží v celku, dvě kolečka na závaží jsou deformovaná, ale na funkci stahování to nemá vliv.

Světlo nechávám včetně žárovek, jen cena samotných žárovek je 200,-.

Původní cena 2300,-

Osobní předání Běchovice nebo Poděbrady
Výškově stavitelné stropní světlo
Podobné inzeráty
detske stropni svetlo Dracek, cena vc.zasilkovny
detske stropni svetlo pro kluka i holku, super stav, puvodni cena byla kolem 1200,-, ted 450,-
Stropní svítidlo světlo Massive
Prodám stropní světlo na dvě žárovky nebo dvě úsporné žárovky, vhodné spíše do ložnice. Lehce ulomená vnitřní hrana světla - viz foto, nelze vyfotit. Zvnějšku v pořádku. Massive Stropní dekorativní svítidlo Ivy Materiál: kov, sklo. Typ zdroje: klasická žárovka, lze nahradit úspornou zářivkou. Patice: E27. Max. příkon: 1 × 60W. Napětí: 220–240V. Krytí: IP20. Energetická třída: bez zdroje (může být A++, A+, A, B, C, D, E). Rozměry: 9,4 × 40 × 40 cm.
NOČNÍ SVĚTLO MINECRAFT REDSTONE MODRÁ,ČERVENÁ
Minecraft noční světlo Redstone Ore ... snad na každého občas přišel strach ze tmy ať již na malé děti, ale i na dospělé, kteří mají problém s orientací v noci. Pro tyto případy pár chytrých hlaviček vyrobilo tzv. noční světlo, tedy princip pracující na principu běžné baterky či žárovky, ovšem s tím rozdílem, že vydávané světlo není tak intenzivní a umožňuje nerušeně usnout. Přesto je však světlo dostatečně silné natolik aby děti zaplašili zlé myšlenky o nestvůrách a mohli si v klidu odskočit kam potřebují. Díky obrovské popularitě hry Minecraft společnost ThinkGeek vytvořila originální Minecraft noční světlo Redstone Ore, které je ve tvaru krychličky známé ze hry všem stavitelům a tvůrcům originálních světů. Světlo je v charakteristickém pixelovém designu a ovládá se jednoduchým poklepáním na krychli.rozměry cca: 10 x 10 x 10 cm materiál: ABS plast vyžaduje 2x AA baterie design: ThinkGeeK klepnutím na krychli zvyšujete a snižujete intenzitu světla šetrné LED osvětlení.Baleno v originál krabičce Minecraft. SKLADEM IHNED K ODESLÁNÍ obě barvy,poštovné 79Kč.
stropní světlo květina
Prodám stropní světlo květina do dětského pokojíčku. Použité, pouze mírně vybledlé, ale vypadá stále hezky. Světlo je rozložené, možné poslat na dobírku poštou nebo přes zásilkovnu, nebo osobní odběr. Cena 499 + případné poštovné.
Stropní světlo se šesti žárovkami
Stropní světlo v top stavu. Světlo má nastavitelná ramena, nastavitelná stínítka, obsahuje 6x led žárovku s paticí E14. Jen cena žárovek je 500,-. Původní cena 3200,- bez žárovek. Osobní předání Běchovice nebo Poděbrady
NOVÁ bodová světla s lištou
Prodám těchto 8 bodových světel s 8 lištami po 50cm se spojkami. Jen vybalené asi jedno světlo a dvě lišty, nakonec se nevyužilo. Fotky namontovaných jsou vzané z recenzí těchto světel. Led světlo, stropní světlo, domácí světlo, lustr