inzerce, prodej, prodám, bazar

Vysavač průmyslový

Kategorie: Ostatní

Prodám po domácku vyrobený průmyslový vysavač
- vyroben z jednotky centrálního vysavače
- z ocelového sudu a konzolí
- velmi dobrý tah, plně funkční
- použivaný při stavbě domu,v garáži a v autě
- větší hmotnost
Vysavač průmyslový
Podobné inzeráty
RUPES S230EPL – profesionálny prumyslovy vysávač NOVY
RUPES S230EPL – profesionálny vysávač s objemom 30 l (elektropneumatický) so samočistiacimi filtrami Novy zaruka 550 osobny odber HODONIN-BRNO-OLOMOUC-HAVIROV
Průmyslový vodoměr
Průmyslový vodoměr pro vodu do 40 stupnů. Možnost kalibrace.
Průmyslový objekt na prodej /pronájem/ Rožná u Bystřice n. P
Prodám / případně pronajmu/ průmyslový objekt dílen a haly u obce Rožná u Bystřice nad Pernštejnem s celkovým pozemkem 3457m3. Vlastní přípojka vody a septik. Dílny po rekonstrukci sloužily jako servisní středisko pro těžkou techniku. Zařízení a vybavení lze po dohodě ponechat. V budově dílen se nachází: dílenský prostor, sklad, kancelář, pokoj, kuchyňka a sociální zařízení. Dále se v objektu nachází přístřešek s betonovým základem a hala před rekonstrukcí se šatnou a sociálním zařízením. Přilehlé pozemky jsou zpevněné, přizpůsobené k pohybu a manipulaci mnohatunových strojů. Objekt se nachází v blízkosti trasy Bystřice nad Pernštejnem - Tišnov a je situován mimo zástavbu. Vhodné jako sídlo stavební firmy, nebo jako sklady či servis atp. Pro více informací volejte na tel.:
ventilátor průmyslový s rukávem 500 mm
axialní průmyslový ventilátor s rukávem průměr 500 mm
Zdroj nabíječ UPS průmyslový AEG 24V 100A
Průmyslový spínaný zdroj AEG 3AW01249AALA02– modulární (jeden modul 50A DC, max. 3 moduly v šasí), Upevnění na stěnu, poličku atd.. Výstupní napětí nastavitelné 18-32VDC. K dispozici včetně displeje a klávesnice. Nastavitelné jak napětí výstupu tak proudové omezení. Cena je za jeden set (šasí, 2x modul každý 50A, displej, klávesnice, měřící dvojitý bočník). Rozměry 37 x 17x 22 cm, možno více setů.
průmyslový šicí stroj
Průmyslový šicí stroj Textima Altin,,na díly,motor funkční