inzerce, prodej, prodám, bazar

Výroba řeziva,pořez kulatiny

Kategorie: Ostatní

Pořez kulatiny mobilní pásovou pilou wood mizer LT40 .Pila nepotřebuje proud .Řezná délka 9.5 m průměr kulatiny 90cm max řezná šířka 70Cm.
Výroba řeziva,pořez kulatiny
Podobné inzeráty
Prodám Dvoukotoučovou Úhlovou pilu PP-550 Nová se zárukou
Úhlová pila vyřezává řezivo přímo z kmene kulatiny na zadané rozměry řeziva,rozměry řeziva si navolíme na panelu pily a můžeme tak řezat hranoly-vazby-prkna-latě a další.Vše se odvijí od průměru kulatiny. Čím je vstupní kulatina silnější, tím pro tuto pilu lépe. Úhlová pila a její předností: Vyšší výtěžnost řeziva z kmene kulatiny,rychlost pily,přesné rozměry řeziva.Sníží se potřeba dalších strojů. Úhlová Pila má silnější prořez než třeba pásové pily,při požadovaném vstupním průměru kulatiny má vyšší výtěžnost řeziva z kulatiny. Také máme požadované rozměry řeziva bez další potřebné manipulace napříkald u rozmítací pily . Výkon pily se odvýjí na výbavě pily a také na průměru vstupní kulatiny a na řezaném rozměrů řeziva.
Pořez kulatiny kmenovou mobilní pilou
Nabízím pořez kulatiny mobilní kmenovou pásovou pilou Pilous ctr 710. Pořez do délky 13.5 metrů a šířky 71 cm. Přijedu na místo Vámi určené. Řežu veškerý sotiment: latě,trámy,prkna,fošny,hranoly. Pila je elektrická proto potřebuji El. přípojku v dosahu 100 metrů. Cena 770Kč/m³ kulatiny(Dvojitý pořez).
Pořez kulatiny- mobilní katr
Nabízím pořez kulatiny mobilním katrem Wood Mizer LT 40. Řežu tvrdé i měkké dřevo, délky do 6,3m a průměru 80 cm. Z kulatiny vyrobím prkna, trámy, latě, fošny atd. Pořez kulatiny, mobilní katr, pásová pila, kulatina, stavební řezivo, truhlářské řezivo
Nabízíme Štípací Automat na výrobu palivového dřeva APD 450.
APD-450-Stacionární je automat sloužící k přípravě palivového a krbového dřeva ve velkém množství. Toto zařízení spojuje v jednom pracovním cyklu řezání dřeva s pomocí řetězové pily a jeho štípání s pomocí beranidla a vynášejícího pásového dopravníku.Výkon Automatu je 6-9 mp za hod záleží na průměru kulatiny a výbavy stroje.Délka cyklu štípání s návratem válce (sek.): 3/6, celkový příkon je 11 kW. Technické údaje: Max . průměr kmene do 450 mm( za příplatek 480 mm) Nastavení délky špalků základ 250-620,mm Pohon elektromotor 11 kW,( za příplatek náhon nebo spalovací motor) Řezání -Hydromotor z Harvestorovou lištou Lišta na řezání Oregon Solid Harvester 64 cm/404/2,0 mm 642 HSFL Řetěz - 76 zubů 18 HX 076E Výkon hlavního motoru čerpadla 11 kW Délka cyklu štípání s návrtaem válce (sek): 4/3 Výkon čerpadel ( l/min) soustava tří hydraulických čerpadel 49+23+6 litrů Štípací tlak stroje 25 tun Výkon stroje 6-9 mp/h ( 9 mp se zásobníkem kulatiny )dle kulatiny Štípací klíny v základu 2-4 Chladič oleje Olejová nádrž 110 litrů Hydraulické nastavení výšky klínu Vstupní délka podávacího dopravníku kulatiny na stroji 2,2 m Výstupní dopravník s manuální regulací vlevo,vpravo délka 3,3 m ( 4,m nad zemí) Rozměry stroje 2 350 x 1250 x 1800 mm Váha stroje dle výbavy 1 200- 1 970,kg Doplňkové zařízení za příplatek : Dělící klíny 6-8 částí Prodloužení vynášejícího dopravníku naštípaného dřeva o 1 m Tříbodové zavěšení k traktoru Podávací stůl na přísun kulatiny Motor diesel Rotek nebo benzínový motor Tubusová Balička štípaného dřeva Mobilní podvozek firmy ALCO s nájezdovou brzdou a osvětlením Automatická klapka vysoké pracovní rychlosti Zásobník kulatiny podélné -příčný stůl na kulatinu rozměr 240 x 300 x 100 cm Zásobník kulatiny podélně-příčný stůl na kulatinu rozměr 240 x 500 x 100 cm
Pořez dřeva,kulatiny,mobilní pila,katr.
Mobilní katr, pásová pila, pořez kulatiny,pořez dřeva. Pořežeme vaše dřevo přímo u Vás. Řežeme moderní pásovou pilou s přesným digitálním odměřováním, automatickým posuvem s prrořezem pouze 2mm a hydraulikou. Řežeme měkké i tvrdé dřevo u vás doma,nebo přímo v lese. Řežeme kmeny do průměru až 80cm a délky až 8.5m. Dojíždíme dle dohody po celé ČR. Příznivé ceny již od 750kč/M3 kulatiny. Nutná přípojka el.proudu 380V jistič 16A. Více info po telefonu.
Pořez kulatiny
Nabízíme pořez kulatiny mobilní pásovou pilou. Z vaší kulatiny nařežeme vámi požadovaný sortiment hranolů, latí, fošen či prken. Řežeme s pilou Wood Mizer Lt 20 na elektrický pohon. Ideální pomocník pro zpracování kulatiny, díky malému prořezu a velmi přesným řezům bude vaše kulatina přeměněna na kvalitní řezivo. Cena dohodou.