inzerce, prodej, prodám, bazar

Výroba psacích podložek s klipem

Kategorie: Ostatní

Výroba psacích podložek s klipem ve velikosti A4 - A5.
Podložka je vyrobena z bukové pevné překližky, opatřena klipem na papíry, s vygravírovaným nápisem - logem dle vašich požadavků, nalakováno lakem.
Výroba psacích podložek s klipem
Podobné inzeráty
Psací podlozka s klipem
Prodám 6 ks psacích podložek A4 s klipem a pravitkem. Osobní odběr v Uherském Brode nebo zaslání přes zasilkovnu.
Psací stroje - náhradní díly .
Prodám různá náhradní tlačítka ke klávesnicím psacích strojů a různé typy písma po opraváři psacích strojů . Celkem ca 3,5 kg . Třeba se někomu budou hodit . Cena dohodou .
Sbírka Psacích Strojů
Pro sběratele krásná sbírka psacich strojů. 15 kusu. Prodám idealne jako celek. Nabídněte
Luxusní taška na NTB nová
Taška Solo New York RE:NEW BRIEFCASE je vytvořena s ohledem na funkčnost a nabízí nekompromisní styl. Disponuje polstrovaným prostorem pro 11-15,6" notebook i přední kapsou na zip s vnitřním organizérem a klipem na klíče. Je vyrobena z materiálu Heathered. Má černou podšívku a integrovaný popruh na madlo kufru. Jednoduché přenášení umožní praktická rukojeť a odpojitelný ramenní popruh. Vlastnosti: Heathered - šedý materiál vyrobený z recyklovaných PET lahví Polstrovaný prostor vyhrazený pro 11-15,6" notebook / ultrabook / 11-15" MacBook Přední kapsa na zip s vnitřním organizérem a klipem na klíče Černá podšívka Integrovaný popruh na madlo kufru Odnímatelný/nastavitelný ramenní popruh PC 1399,-
Obruba dioptrických brýlí s klipem proti slunci
Obruba dioptrických brýlí s klipem proti slunci Nošeny 1,5 roku, stav jako nové. Praktický klip s magnetem proti slunci. Kupovány v kamenné české optice. Pro věk 9-11 let. Barevně univerzální pro kluka i holku. Dcera se o ně velmi dobře starala. Pořizovací cena okolo 1600 kč.
Jmenovky 5,5 x 9 cm s klipem a špendlíkem - 17 kusů
Jmenovky 5,5 x 9 cm s klipem a špendlíkem - 17 kusů. Nové nepoužité. Cena je za všech 17 kusů. Zásilkovna 80 Kč po platbě předem.