inzerce, prodej, prodám, bazar

výroba Maringotek na zakázku

Kategorie: Ostatní

Maringotky

Chcete si postavit malý dům ?

Malý dům je lepší než velký!

Právě proto si maringotky zaslouží si vaši pozornost.

Ať už je to váš hlavní domov nebo rekreační chata , my splníme vaše potřeby. Drobný dům respektuje všechny základní principy architektury. Tradiční design, současný nebo model na plánech, navrhujeme všechny typy domů na kolech, aby vám nabídl prostředí, které vám vyhovuje. s námi je vše přizpůsobitelné. Nevyžaduje stavební povolení.

My se specializujeme na dřevěné bydlení , nabízí modulární kočovné domy přizpůsobené vašim očekáváním a jeho okolí.Postaráme se o celý váš projekt od podlahy až rámu a dřevěných stěn. Navrhujeme na míru , podle vašich přání a potřeb. Svěřte nám svůj vkus, své touhy, všechno je možné! Mezipatrová nebo jednopodlažní varianta, limitem je pouze vaše představivost.

Váš stavitel maringotky vám zajistí optimalizaci prostoru podle vašich potřeb bez nadbytečnosti. Pro lidi, kteří se zajímají o životní prostředí, kteří se snaží minimalizovat svůj energetický a ekologický dopad, je maringotka tím nejvhodnějším řešením bydlení.

Právě proto stavíme maringotky na zakázku, spojte se s námi a neváhejte nás navštívit či rovnou zavolejte, jsme tu jen pro vás!V případě dotazu na cenu kontaktujte nás na číslo :
výroba Maringotek na zakázku
Podobné inzeráty
maringotka 7,5x2,5m
Prodám nově vyrobenou maringotku, celoročně obyvatelnou, zateplené stěny, střecha i podlaha minerální izolační vatou, mezi palubkami byla instalována paropropustná fólie, zvenku zesílené 19mm palubky natřeny ochranou proti UV záření, 3 nová plastová okna, dřevěné dveře s ochranou proti profouknutí. Pokud budete mít zájem můžeme dodělat vše na vaše přání. Například jiné umístění oken, vnitřní stěny, instalovat kamna na tuhá paliva, venkovní okenice na okna, velkou terasu ze dřeva, umístění elektrických zásuvek nebo způsob osvětlení. To vše od 250 000,-Kč. Dopravu zajistíme. Jsme rodinná firma, která se zabývá výrobou maringotek a dřevěných konstrukcí jako jsou prodejní stánky nebo zahradní domky, pokud by jste chtěli vyrobit vlastní maringotku na zakázku neváhejte nás kontaktovat, více se o nás dozvíte na našem instagramu
Lavice - dřevěné - výroba na zakázku 2Ks
Lavice dřevěné - výroba na zakázku 2 ks
Moderní Maringotka/Tiny house
Na přání zákazníka postavíme Tiny house na novém podvozku viz fota inzerátu Na přání lze upravit pozice oken,dveří,světel,zásuvek,vypínačů..Tine house stavíme v délkách 6-8m šířka 2.6, výška 2,3-2,9m. Konstrukce stavební hranoly (100x50mm) Ošetřeno lignofix (ochrana dřeva proti plísni , houbám a dřevokaznému hmyzu . Podlaha: sendvič -exterier- impregnovaná stavební prkna hydroizolace, interiér OSB desky 22mm.Kvalitní palubky typu AB Smrk o šířce 19 mm (ošetřeno Lazurol 3. vrstvá 3 nátěry ).Fasádní obkad můžem provést i v jiných variantách např. Sibiřský Modřín,který má vysou životnost.Střecha-plechová střešní krytina PROFI Alfa Zefir . Krytina je položena na roštu ze střešních latí pod kterými je střešní folie s odvětrávací mřížkou střechu staví kvalifikovaný pokrývač.Koupelna (WC, bojler , umyvadlo) odpady , přípojka vody ke kuchyňské lince. V koupelně je místo na sprchový kout . Práci provádí instalatér.Zaveden proud 220V, Práci provádí kvalifikovaný elektrikář ,je možné provedení revize.Při práci byly dodržovány veškeré normy a předpisy . Jsem vyučen v oboru truhlář mám letité zkušenosti se stavbou Maringotek ,Tiny house a mobilheimu. Odvoz můžem zajistit .Tiny house většinou stavíme zhruba 5 týdnů .Při stavbě lze zasílat fotodokumentaci a nebo možnosti osobních prohlídek v průběhu stavby.
Maringotka 7,5x2,5m
Prodám celoročně obyvatelnou zateplenou nově vyrobenou maringotku s rozměry 7,5x2,5m, možnost dodělání věcí na přáni zákazníka, ihned k odběru 2 stejné kusy maringotek. Inzerát platí do smazání. Více info po telefonu.
Maringotka
Prodám nově postaveny Tiny house. Délka Tiny house je 8 m, šíře 2,6 m, výška 2,3 m. Tiny house je vhodný na celoroční bydlení komplet zateplená minerální vatou 100 mm. Použity parotěsné, paropropustné a střešní stavěná s kvalitního přírodního materiálu . Plastová okna /zlatý dub / bílá .Francouzské balk dvere a vchodvé dveře zlatý dub/ bílá -plast.Předností je odvětrávaná fasáda. Mezi izolací a obkladem je vzduchová mezera, která zajišťuje komínovým efektem k proudění vzduchu a odvětrávání vlhkosti . V zimě minimálni únik tepla a v létě žádné přehřívání interiéru. Konstrukce stavební hranoly (100x50mm) Ošetřeno lignofix (ochrana dřeva proti plísni , houbám a dřevokaznému hmyzu) Kvalitní palubky typu AB o šířce 19 mm (ošetřeno kvalitní Lazurol 3. vrstvá ). Podlaha: sendvič -exterier- impregnovaná stavební prkna hydroizolace, interiér OSB desky 22mm.Střecha je nová ,plechová střešní krytina PROFI Alfa Zefir . Krytina je položena na roštu ze střešních latí pod kterými je střešní folie s odvětrávací mřížkou střechu staví kvalifikovaný pokrývač. Koupelna (WC, bojler , umyvadlo) odpady , přípojka vody ke kuchyňské lince. V koupelně je místo na sprchový kout . Práci provádí instalatér. Zaveden proud 220V, 6x zásuvka 3x světlo 4x venkovní světlo Práci provádí kvalifikovaný elektrikář ,je možné provedení revize. Při práci byly dodržovány veškeré normy a předpisy . Jsem vyučen v oboru truhlář mám letité zkušenosti se stavbou Maringotek. Odvoz můžem zajistit .Na vaše přání lze i postavit novou maringotku podle vašich představ lze upravit pozice oken,dveří,světel,zásuvek,vypínačů..Tine house stavíme v délkách 6-8m šířka 2.6, výška 2,3-2,9m. Většinou stavíme zhruba 5 týdnů .Při stavbě lze zasílat fotodokumentaci a nebo možnosti osobních prohlídek v průběhu stavby.
Pokračování Cirkusu Humberto
Eduard Bass - Lidé z maringotek,vadal Československý spisovatel Praha 1958,kniha nemá obal,ale jinak je v dobrém stavu