inzerce, prodej, prodám, bazar

výroba kyslíku,koncentrátor kyslíku

Kategorie: Ostatní

prodám přístroj na výrobu kyslíku pro lékařské účely.OxyBell K53
Letos zakoupen málo použit,ještě v záruce.Nový stál 22000kč
výroba kyslíku,koncentrátor kyslíku
Podobné inzeráty
Koncentrátor kyslíku  DeVilbiss 5
Po Praze a okolí dovezeme zdarma ještě dnes! Repasovaný koncentrátor kyslíku kvalitního amerického výrobce DeVilbiss 5 technické parametry: čistota kyslíku na 2.5L 96%, na 3L 94,5% na 5L 92-83% produkce 1 - 5 l/min hlučnost 40 dB vizuální alarm systému sterilizovatelný zvlhčovač vzduchu Napájení 220V
Chemie do jezírka Air Aktiv 500ml (kyslík)
Air Aktiv rychle odstraňuje nedostatek kyslíku v jezíru, který může být způsoben různými okolnostmi. Zejména na začátku jara a letá obsahuje voda méně kyslíku. Ryby a ostatní mikroorganismy tak trpí nedostatkem kyslíku. Air Aktiv nabízí rychlé a přímé řešení tohoto problému. Celkový objem 500ml. Dávkování 250ml/150l. Běžná cena 400Kč-prodám za 149Kč.
Kyslíkový koncentrátor focus od oxylife
Unikátní kyslíkový koncentrátor do kapsy - s váhou 0,8kg.
Pálící stroj EVD 330
- rozměry stroje : délka 7600 mm, šíře 3700 mm, výška 2000 mm - pracovní stůl stroje : délka 6000 mm, šířka 2000 mm, výška 590 mm - rozsah poj.rychlosti - plynulá regulace 0 – 700 mm /min - systém CNC – Ripast 401, Wrykrys - počet hořáků – 3 ks acetylén ( aktuálně provozu schopný 1 hořák) - pracovní šířka 1 hořák 2000 mm - maximální tlak řezacího kyslíku 20 bar - maximální tlak nahřívacího kyslíku 20 bar - maximální tlak plynu / acetylen / 1,5 bar - maximální síla děleného materiálu 300 mm - celkový příkon stroje 750 W Řezací stroj je určen pro řezání nízkouhlíkové oceli pomocí plně automatizovaného hlídání rozměru, zpracovaného počítačovým programem Ripast 401 a Wrykrys. Součástí stroje je pevný materiálový stůl. Stroj se skládá z pojezdové dráhy a podpůrných nohou a čtyř kolejnic po kterých pojíždí portál.
měřič kyslíku Metra Blansko
Starožitný funkční měřič kyslíku české značky Metra Blansko
Dell R420 - 2x2430L (12c24t); 64GB RAM; 4x3.5in slot
Dell R420 Kazdy server prochazi kompletnim testem, jak napriklad pomoci nastroje memtest (jenz proveri zevrubne operacni pamet), tak hodinu trvajicim, vysokym zatizenim pomoci nastroje stress-ng (proverujiciho jak CPU, RAM, HDD, PSU, tak sestavu celkove) - vse tedy je plne otestovane a bez problemu funkcni, vcetne BBU baterie RAIDu. Jde o server, ktery byl celou dobu provozovan ve stabilnim a cistem prostredi datacentra pri teplote kolem 25st. Lze tedy ocekavat, ze bez problemu dal pojedou. Tento typ serveru muze byt vhodnym zacatkem Vaseho domaciho "LABu", kdy nebudete Vas workload provozovat na desktopech, ale na skutecnem enterprise-grade hardware. Napriklad lze pomoci Docker kontajneru stroj pouzit jako Vas domaci router + HomeAssistant pro funkce chytreho domu + piHole DNS pro zablokovani reklam + WireGuard VPN koncentrator a konecne i NAS s DLNA ci Plex vrstvou. Napriklad multi TB uloziste na 3,5 palcovych discich a s NVMe systemovymi disky - to lze realizovat napriklad s pomoci TrueNAS atp. Podobne schopne reseni od Synology ci QNAP vyjde na vice jak dvacet tisic a to bez disku. Predmetem tento nabidky je tato konfigurace: CPU: 2x Intel Xeon 2430L (Sandy Bridge) (Cores: 6 Threads: 12 Typical TDP: 60 W (jde o CPU s nejlepsim pomerem vypocetni vykon vs elektricky prikon pro danou generaci) RAM: 64GB DDR3 ECC (celkem dostupnych 12 slotu pri pouziti dvou CPU) HDD: bez disku a bez caddies/supliku pro SAS/SATA disky, kdy misto DVD-ROM je priprava na pripojeni 2,5" SATA SSD; radic HW RAID umi SSD, ale v pripade 3,5" slotu je treba vytisknout redukci RAID: PERC H710 Mini 512MB RAM; Supported Drives: SAS, SATA NET: integrovana 2-port gigabit sitovka Broadcom BCM5 BMC: integrovany iDRAC7 pro komplexni vzdalenou spravu, vcetne HTML5 remote-console, remote-power-control a remote-virtual-media PSU: 2x 350W hot-swappable fully-redundant (P/N: 0Y8Y65A01) rackmount lyziny jsou soucasti serveru, tedy v cene Mate zajem o jinou konfiguraci ci jiny typ serveru? Napiste mi, pripravim Vam nabidku na miru. Prodej vcetne vystaveni faktury (jsem neplatce DPH) do Vaseho ucetnictvi. Fotky jsou predevsim ilustracni a vzdy zalezi na Vasi objednavce, ne na fotkach. Idealne - osobni predani v okoli Melnika, pripadne v Praze. Osobne dovezu pripadne, je to o domluve. Zaslani (na Vase riziko) pres DPD je take mozne.