inzerce, prodej, prodám, bazar

Vyřizujeme povolení pro agentury práce a personální agentury

Kategorie: Ostatní

Nabízíme vyřízení povolení ke zprostředkování zaměstnání (povolení na provozování agentury práce nebo personální agentury). Zajistíme Vám kompletní vyřízení agentury práce, včetně zajištění potřebného garanta (odpovědného zástupce), vyřídíme Vám povolení na Generálním ředitelství Úřadu práce, zajistíme Vám případně pojištění proti úpadku agentury práce a provedeme Vás celým procesem pro zajištění agentury práce.
Pokud potřebujete agenturu práce ihned, můžeme Vám prodat ready-made agenturu práce včetně odpovědného zástupce i pojištění. V tomto případně můžete začít provozovat agenturu práce prakticky ihned.
Poskytujeme také konzultace a poradenství pro agentury práce a personální agentury.
Vyřizujeme povolení pro agentury práce a personální agentury
Podobné inzeráty
Prodej průmyslového areálu, 4 355 m², Třinec
BO! Vám nabízí průmyslový areál určený k lehké průmyslové výrobě v části města Třince - Starý Borek. Do areálu přijedete po zpevněné komunikaci přes elektricky ovládanou bránu. Na celkové ploše areálu 4 355 m² stojí administrativní budova, zděné garáže, personální zázemí, hala, přístřešky a venkovní volné plochy. Částečné třípodlažní administrativní budova se postará o reprezentativní účel pro Vaší firmu. V budově o celkové užitné ploše 242 m² naleznete celkem 6 kanceláří, zasedací místnost, kuchyňku v přízemí, sociální zařízení na dvou patrech a sklad v podzemním podlaží. Budova je vytápěna a prošla na přelomu roku 2018-2019 rekonstrukcí interiéru, oken, fasády i zateplení. Na administrativní budovu navazují garáže, personální zázemí dílny a sklady. Garáže jsou nyní využívány jako sklad a jsou nevytápěné. Personální zázemí a dílny prošly v průběhu let několika rekonstrukcemi, přes rozšíření, úpravu dispozice, zateplení až po přestavbu jedné z části pro personál. Zde se nachází šatny, umývárny denní místnost a WC. Dále jsou dílny pro dílenskou výrobu a sklady. Tyto prostory, rovněž jako personální zázemí vytápěné. Pod těmito částmi areálu se nachází jedno podzemní podlaží, které je možné využívat jako sklady. V poslední části budov se nachází hala o velikosti 405 m². Hala je z ocelového montovaného skeletu s vyzdívkou a je vytápěná. Během několika let byla hala vylepšována, a v těch posledních bylo například přidáno již zmíněné vytápění, plynofikace a pořízen mostový jeřáb. Na zbylých venkovních plochách o rozloze 2 743 m² jsou postaveny celkem 3 přístřešky. Všechny přístřešky jsou montovány z oceli. Jak pod přístřešky, tak i na volných plochách si můžete zaparkovat Vaše auta, dodávky a nebo odložit materiál. Pokud hledáte zázemí pro Vaší firmu nebo investiční příležitost, rády Vás tímto areálem provedeme osobně a sdělíme bližší informace. Neváhejte nás kontaktovat. ev.č.: 2164 třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. druh objektu: smíšená stav objektu: velmi dobrý umístění objektu: rušná část obce typ domu: patrový zastavěná plocha (m2): 1612 užitná plocha (m2): 1612 plocha parcely (m2): 4355 celková plocha (m2): 4355 číslo podlaží v objektu: 3 počet podlaží objektu: 3 počet míst k parkování: 10
Odpovědný zástupce - garant agentury práce
Hledáme odpovědného zástupce pro provozování personální agentury. Smlouva na VPP, formou home office - možnost práce kdekoliv v ČR. Časově nenáročné bez nutnosti někam dojíždět. Podmínkou je VŠ a 2 roky praxe při zprostředkování zaměstnání, nebo SŠ a 5 let praxe ve zprostředkování zaměstnání (s praxí v agentuře práce nebo na úřadě práce). Přivýdělek vhodný i pro důchodce nebo maminku na MD.
Hledám odpovědného zástupce do Agentury práce
Hledám odpovědného zástupce pro agenturu práce (personální agenturu) Rozsah spolupráce a výše odměny dle dohody.Lokalita působnosti celá ČR. Při doporučení odpovědného zástupce který nastoupi do agentůry práce pro vás za doporučení provize
Stavební a zednické práce
výběr některých činností - Provádíme kompletní rekonstrukce bytů a domů - Sanační a izolační práce - Úpravy interiéru a exteriérů - Výstavbu rodinných domů a přestavby budov - Zednické práce, omítky, perlinka, štuk - Sádrokartonářské práce - Pokládka obklady a dlažby - Pokládka Laminátové a Vinylové podlahy - Malířské a natěračské práce - Pokládka zámkové dlažby, stavba plotu - Instalatérské práce - Elektroinstalační práce - Demoliční a bourací práce, výkopové práce
garant - odpovědný zástupce agentury práce
Hledáme odpovědného zástupce pro agenturu práce, nejlépe na VPP, formou home office - možnost práce kdekoliv v ČR. Podmínkou je VŠ a 2 roky praxe nebo SŠ a 5 let praxe ve zprostředkování zaměstnání (s praxí v agentuře práce nebo na úřadě práce). Vhodné jako přivýdělek i pro důchodce nebo maminku na MD.
Vychovatel/ka (animátor/ka) na školy v přírodě
Hledáš novou práci nebo přemýšlíš o změně zaměstnání, ale stále jsi nenarazil na něco originálního? PŘIDEJ SE DO NAŠEHO TÝMU ANIMÁTORŮ NA ŠKOLÁCH V PŘÍRODĚ! Jaká je práce animátora (vychovatele)? 1. Odpolední práce se skupinou cca 23 dětí, žádné ranní vstávání. 2. Zajištěné stravování 6x denně, již nemusíš řešit zda máš nakoupeno???? 3. Práce na čerstvém vzduchu, žádná uzavřená škola či kancelář. 4. Velmi dobré platové ohodnocení až 1400 Kč za pracovní den (tj. 32 000 Kč za měsíc) + další prémiové ohodnocení. 5. Neustálý přísun dětského smíchu, zábavy, zážitků a zajímavých lidí. 6. Jsme dog friendly a přivítáme i jiné domácí mazlíčky. ???? 7. Ubytování je samozřejmostí, ale raději to zmíním… Školy v přírodě se konají v rekreačním středisku Hrachov ve Středočeském kraji, 12 km od Sedlčan nebo další variantou je rekreační středisko Šlovice nedaleko Rakovníku. Po skončení škol v přírodě máme pro tebe navazující náplň práce na letních táborech atd. Máš-li zájem, určitě se ozvi, zodpovíme všechny tvé dotazy. Zastihneš mě na: telefonu 455 115, e-mailu: Personalni@ Nebo můžeš vyplnit náš dotazník a my tě budeme kontaktovat zpětně.. Dotazník zde: Už se na tebe moc těšíme !