inzerce, prodej, prodám, bazar

Výprodej kancelářských potřeb

Kategorie: Ostatní

Výprodej většího množství kancelářského vybavení (razítka, děrovačky, sešívačky, obálky, pořadače, desinfekce, roušky atd.)
Cena 1500 za komplet
Výprodej kancelářských potřeb
Podobné inzeráty
NOVÝ UMĚLÝ VÁNOČNÍ STROMEČEK SE ŠIŠKY 120CM - VÝPRODEJ - PC/
NOVÝ UMĚLÝ VÁNOČNÍ STROMEČEK SE ŠIŠKY 120CM Výprodej!!! Původní cena 929Kč Omezené množství!!! Nové ještě kompletně zabalené v krabici, nikdy nepoužité. Foto je originální, jen větvičky se daji ješte lépe srovnat. Záruka!! POPIS: Tento vánoční stromek ozdobený šiškami je k nerozeznání od stromku pravého . Dá se lehce sestavit a díky ohebným větvičkám si ho můžete upravit podle vašich potřeb. Každý rok opět „živý“ stromek, který neztrácí jehličí! Jednoduchá a rychlá montáž. Stromeček je v jednom kuse. Stojanek se skládá ze 3 dílů které se zasunou jednoduše do drážek. Stromeček je stabilní. Možnost natočit si větve jak člověk potřebuje, šikovné při zavěšování ozdob. S dekorací šišek. PŘEVZETÍ A POŠTOVNÉ: Zboží je možné zakoupit v Plzni na Bolevci skoro po celý týden, ale vždy po předešle domluvě. Info na tel . V případě že by jsem telefon nemohl hned vzít tak mi prosím napište a já by jsem vám hned jak by jsem mohl zavolal Případně lze odeslat i poštou, po zaplacení poštovného, nebo alespon zálohy na poštovné předem. Poštovné jako balik do ruky by vyšlo se slevou na 130kč
NOVÝ UMĚLÝ VÁNOČNÍ STROMEČEK 198CM - VÝPRODEJ - PC/2490KČ
NOVÝ UMĚLÝ VÁNOČNÍ STROMEČEK 198CM -VÝPRODEJ- Původní cena 2490KČ!! Omezené množství!!! NOVĚ MOŽNÁ DOMLUVA NA ROZVOZU PO PLZNI ZA SYMBOLICKÝCH 30KČ!!! ZBOŽÍ JE NOVÉ NIKDY NEPOUŽITÉ A KOMPLETNĚ ZABALENÉ. ZÁRUKA.!! Popis: Tento vánoční stromek bohatý na husté vetvičky je k nerozeznání od živého stromku. Dá se lehce sestavit a díky ohebným větvičkám si ho můžete upravit podle vašich potřeb. Každý rok opět „živý“ stromek, který neztrácí jehličí! Jednoduchá a rychlá montáž. Stromeček je v jednom kuse. Stojanek se skládá ze 2 dílů které se zasunou jednoduše do drážek. Stromeček je stabilní. Možnost natočit si větve jak člověk potřebuje, šikovné při zavěšování ozdob. Převzetí a poštovné: Zboží je možné zakoupit v Plzni na Bolevci a nebo ve Třemošné, skoro po celý týden, ale vždy po předešle domluvě. Případně lze odeslat i poštou, po zaplacení poštovného, nebo alespon zálohy na poštovné předem. V případě že máte poblíž bydliště poštu s balíkovnou, tak stačí odeslat předem 69kč a zbylou část na dobírku. Odeslání jako balik do ruky, se slevou za 120kč!! Info na tel . V případě že by jsem telefon nemohl hned vzít tak mi prosím napište a já by jsem vám hned jak by jsem mohl zavolal
NOVÝ UMĚLÝ VÁNOČNÍ STROMEČEK 183CM - VÝPRODEJ - PC/1290KČ
NOVÝ UMĚLÝ VÁNOČNÍ STROMEČEK 183CM Výprodej!!! Původní cena 1290kč Omezené množství!!! NOVĚ!! MOŽNÁ DOMLUVA NA ROZVOZU PO PLZNI ZA SYMBOLICKÝCH 30KČ !!! Nové ještě kompletně zabalené v krabici, nikdy nepoužité. Foto je originální, jen větvičky se daji ješte lépe srovnat. Záruka!! POPIS: Tento vánoční stromek je k nerozeznání od živého stromku. Dá se lehce sestavit a díky ohebným větvičkám si ho můžete upravit podle vašich potřeb. Každý rok opět „živý“ stromek, který neztrácí jehličí! Jednoduchá a rychlá montáž. Stromeček je v jednom kuse. Stojanek se skládá ze 3 dílů které se zasunou jednoduše do drážek. Stromeček je stabilní. Možnost natočit si větve jak člověk potřebuje, šikovné při zavěšování ozdob. Výška je 183 cm se stojánkem a šířka je 94 cm PŘEVZETÍ A POŠTOVNÉ: Zboží je možné zakoupit v Plzni na Bolevci skoro po celý týden, ale vždy po předešle domluvě. Info na tel . V případě že by jsem telefon nemohl hned vzít tak mi prosím napište a já by jsem vám hned jak by jsem mohl zavolal Případně lze odeslat i poštou, po zaplacení poštovného, nebo alespon zálohy na poštovné předem. Poštovné jako balik do ruky by vyšlo se slevou na 130kč.
Sada dvou obytných / ubytovacích / kancelářských kontejnerů
Nabízím na prodej: sadu dvou obytných / ubytovacích / kancelářských kontejnerů / ihned k dispozici. Od 15.3.- 5.4.2023 volejte pouze telefonní číslo . Evidenční čísla: 72/23 Vybavení kontejneru: 4 x okno 3 x vstupní dveře el. osvětlení el. rozvody el. topení Dopravní rozměry 1 ks kontejneru: hmotnost 1,5 t délka 6 m šířka 2,45 m výška 2,6 m Uvedená cena je bez DPH za sadu kontejnerů. Po dohodě je možnost naložení a zajištění dopravy na místo určení.
Sada 2 x obytných / ubytovacích / kancelářských kontejnerů
Nabízím na prodej: sadu dvou obytných / ubytovacích / kancelářských kontejnerů / ihned k dispozici. Od 15.3.- 5.4.2023 volejte pouze telefonní číslo . Evidenční čísla: 71/23 Vybavení kontejneru: 4 x okno 2 x vstupní dveře el. osvětlení el. rozvody el. topení klimatizace nábytek dle potřeby Dopravní rozměry 1 ks kontejneru: hmotnost 1,5 t délka 6 m šířka 2,45 m výška 2,6 m Uvedená cena je bez DPH za sadu kontejnerů. Po dohodě je možnost naložení a zajištění dopravy na místo určení.
Sada dvou obytných / ubytovacích / kancelářských kontejnerů
Nabízím na prodej: sadu dvou obytných / ubytovacích / kancelářských kontejnerů / ihned k dispozici. Od 15.3.- 5.4.2023 volejte pouze telefonní číslo . Evidenční čísla: 61, 62 /23 Vybavení kontejneru: 4 x okno 2 x vstupní dveře el. osvětlení el. rozvody el. topení nábytek dle potřeby Dopravní rozměry 1 ks kontejneru: hmotnost 1,5 t délka 6 m šířka 2,45 m výška 2,6 m Uvedená cena je bez DPH za sadu kontejnerů. Po dohodě je možnost naložení a zajištění dopravy na místo určení.