inzerce, prodej, prodám, bazar

vynikající bezlepkový jablkový koláč

Kategorie: Potraviny

- velmi dobrý
- možno doručit po celé Praze
- bezlepkový
- cca 1 kg
- možno udělat větší s příplatkem 100 kč
vynikající bezlepkový jablkový koláč
Podobné inzeráty
BEZLEPKOVÝ BERÁNEK, BEZ LAKTÓZY
Beránek bezlepkový (bez laktózy, kaseinu, sóji) Cena za 1 ks/cca 500 g/22cm x 12cm/230/250 KČ. Pro více informací volejte, pište. Obj.do 26.3. Předání na adrese nebo Hranice na Mor., Přerov, Olomouc, Ostrava, aj.
Hruškový kompot eko beskyd
Bývaly doby, kdy kompoty patřívaly neodmyslitelně k nedělnímu obědu. Hrušky patří k velmi chutnému ovoci. Svou oblibu našly i na anglickém královském dvoře za krále Jindřicha III. Bezlepkový výrobek balení ml SLOŽENÍ: Hrušky, voda, cukr, výluh koření (hřebíček, skořice), citron na konzervaci. Trvanlivost: 2 roky Země původu: Česká republika Alergeny: Neobsahuje alergeny Osobní odběr možné ve Frýdku-Místku, Ostravě a Olomouci. Možnost dárkových balíčku společně s ostatními výrobky (jitrocelový sirup, hruškové povidla, švestkové povidla, švestkovo bezinkové povidla, kopřivový sirup). Doprava: doporučeně 90,- dobírka 130,- Při koupi více věcí jedno poštovné, dle váhy zásilky.
Tupperware forma
Prodám silikonovou formu na koláč s vnitřním průměrem 26cm.Dvakrát použitá,velmi dobrý stav,bez poničení.Inzeruji,i jinde.
přírodní anglický vynikající kvality.Cena za 250 gramů
přírodní anglický vynikající kvality.Cena za 250 gramů
Čaga, Rezavec šikmý
ČAGA SIBIŘSKÁ BIO Houba, sušená drcená na Prášek.100g. za 250 Kč Proč užívat čagu Čaga je houba, která se používá pro své očišťující vlastnosti – čistí krev, játra, regeneruje orgány a žlázy. Sibiřská čaga uchovává mladost, podporuje zdraví a dlouhověkost. Díky svým účinným ochranným vlastnostem a vysokému stupni bezpečnosti je vedena jako „bylina prvotřídní kvality“. Je rovněž považována za vynikající ledvinové tonikum. Sibiřská čaga je velmi mocný antioxidant. Studie ukazují, že je mnohem účinnější čistič volných radikálů než téměř všechny další známé antioxidanty. To hlavní co se týká čagy - je její uzdravující schopnost! Čaga působí jako potravinová bylina a jedinečný výživový bylinný adaptogen (metabolický regulátor, který zvyšuje schopnost organismu adaptovat se na faktory okolního prostředí a odolávat stresu), bojovník s rakovinou, modulátor imunitního systému, anti-tumorový prostředek na podporu zdravé funkce jater, prostředek k posílení žaludečně-střevního traktu, dlouhověkosti, genové ochrany (štít DNA). Člověk by měl užívat sibiřskou čagu, protože obsah melaninu v ní obsažený ovlivňuje, chrání a zlepšuje sluch, zrak, šišinku mozkovou, nadledvinky, nervový systém, pokožku, imunitní systém. Melanin také chrání DNA a jeho vliv na nervový systém z něj činí jednu z nejdůležitějších biologických sloučenin, důležitou pro udržení mentálního zdraví a dokonce pro rozvoj hlubších úrovní vědomí a inteligence. Čaga zlepšuje kouzlo našeho života, přičemž můžeme současně profitovat ze zdravého trávení, uzdravování, výživy a dlouhověkosti. Také používání melaninu při dietách (v podobě ČAGY) má velmi příznivé zdravotní účinky na orgány a části lidského těla. Sibiřská čaga Vám zajistí správné fungování imunitního systému! Sibiřská čaga je doplňkem stravy pro ty, kteří se chtějí vyvarovat různých nemocí, ale také pro lidi trpící stresem, ať už mentálním, fyzickým nebo stresem z okolí. Náš imunitní systém je základem našeho zdraví. Po 35 letech se náš imunitní systém začíná zhoršovat a po 50 letech výrazně klesá. Tím se začíná projevovat mnoho nemocí. Čaga disponuje mimořádně silnou vitální energií. Především však znamená vynikající prevenci. Pomáhá zlepšovat imunitu a trávení. Špatné trávení a zácpa jsou začátkem řady vážných onemocnění. Čaga znamená biologický přínos při léčbě mnoha chorob a neduhů. Díky své obousměrné adaptogenní aktivitě je vhodná pro všechny, kteří vyhledávají tonikum světové třídy k podpoře široké škály životních funkcí.
Brambory konzumní KIEBITZ
Dobrý den,nabízím na prodej konzumní brambory odrůda KIEBITZ. Výborné na kaši, hranolky, lupínky/chipsy. Nerozvařují se a chuťově jsou vynikající. Maximální šetrnost při sklizni. Skladováno při teplotě 5 •C Po dohodě možnost odběru až 20 tun. Nebráním se rozumné domluvě. Další info po telefonu. Děkuji