inzerce, prodej, prodám, bazar

Vyměním rottne F12 za traktorovou vyvážečku

Kategorie: Ostatní

Vyměním F12 za traktorovou vyvážečku. Samozřejmě že i prodej je možný.
Vyměním rottne F12 za traktorovou vyvážečku
Podobné inzeráty
Kleště na vyvazecku
Dobrý den prodam kleště na vyvazecku v dobrém stavu mám k němu aj rotator 1t taky.dobry ale má menší vadu vysvětlím telefonicky anebo na místě když sou otevřené mají 87cm lepší.na menší klady větve a tak cena za kleště je 11000 a za rotator 3000
prodám vyvážečku AGAMA LV 8
Prodám vyvážečku Agama LV 8. 2WD, s doklady pro provoz na komunikacích 2 hydropojezdy v kolech - s volbou 3 rychlostí vpřed/vzad, šípové pneu 22,5" 2 bržděné kola, chladič oleje, natáčecí oje, led osvětlení, hydraulická ruka s výsuvem, rotátor 4t,široké kleště, hydraulicko/el rozvaděč. zapojení závěs K 80. pohon pístovým čerpadlem 130l, přes převodovku 1:3 na kardan traktoru.
Koupím vyvazecku
Dobrý den koupím vyvazecku do 4 t za malotraktor děkuji za každou nábytku
Ventilátory - NOCTUA NF-F12 industrialPPC-2000 PWM (120mm)
Prodám 6 kusů úžasných ventilátorů od společnosti NOCTUA. Cena je za jeden kus. - Prodávám je jen z toho důvodu, že jsem si koupil větší skřín a tedy si pořizuji větší. Mám k nim i krabičky Záruka je na 6 let u společnosti Alza.
DFU 451
Prodám malé UKT. Značky DFU německá výroba žadný domaděl! Na traktoru je uděláno spoustu věcí. Malý šikovný stroj. Možno využít, také jako želežného koně. železný kun Probírka, ukt, zetor, valmet nebo valtra a johndeere, timberjack, vimek harvest welte vyvážečka.Ponsse Rottne, logset novotny sampo Dohoda o ceně na místě. Rychlé jednání = sleva. Nebo výměna za vimek 606.
Zadní rám, štít, kozlík ,naviják na LKT 80
Prodám zadní rám, štít, kozlík ,naviják na LKT 80. Naviják plně funkční. Rám, kozlík a štít nepopraskaný. ¨ (lkt Ukt valtra Valmet zetor lesni traktor vyvazeci vlek Ponsse Rottne John deere Timberjack logset novotny sampo)